Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 06-23-12, 10:15 AM   #1
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
[動畫] 鬼靈精怪大酒店 Hotel Transylvania 2

ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-12, 07:08 PM   #2
闇影風
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID207717831903
PSN  IDShadow0524
引用:
作者: ahleung 查看文章
可惡的BELMONT一家, 竟然經常去破壞呢間酒店

FATE ID : 204.191.035

CC ID : 196.284.818
常駐突滿村姑或鶴媽
闇影風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-13, 06:09 PM   #3
ahleung
The One
Bannnned

睇左, 幾得意攪笑+少少浪漫. 呢期新年+情人節上真係fit晒.

不過我自己開始有D厭倦呢D荷里活式反傳統動畫. 頭幾套覺得好有新意, 套套都係咁就無左驚喜.......

粵語版德古拉應該係張錦程. 其他聽唔出.

此篇文章於 02-15-13 05:44 PM 被 ahleung 編輯。
舊 02-15-13, 05:34 PM   #4
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
今日睇咗,一般....隔離位尐小朋友笑得好開心!

少場數兼少人睇,覺得佢選錯檔期,新正頭睇鬼片,貪利事咩!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-13, 05:48 PM   #5
ahleung
The One
Bannnned

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
今日睇咗,一般....隔離位尐小朋友笑得好開心!

少場數兼少人睇,覺得佢選錯檔期,新正頭睇鬼片,貪利事咩!
我覺得而家D人都無咁避忌呢D野架喇.
何況呢套唔係嚇人恐怖果D鬼片. 而係合家歡溫情攪笑.

如果要避忌, Die Hard 又死人又多血添........
舊 03-14-15, 10:37 PM   #6
ahleung
The One
Bannnned

有續集, 美國2015年9月

舊 03-17-15, 06:55 AM   #7
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
呢套野第一集睇真係好悶下......

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-15, 12:22 AM   #8
alexwong0905
Junior Member

註冊日期: Mar 2015
我有買呢隻CD! 雖然劣評多,但有d笑位okay ge,同畫風都不俗吖
alexwong0905 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[英劇] [Pearl] Hotel Babylon 星級酒店 [Season 4: Sept 3 22:30 Start!! ] 雪舟等楊 Neo Entertainment TREND 239 11-09-09 11:32 PM
[NDS] Wishroom (Hotel Dusk: Room 215) [已售] neo2046 手提遊戲機討論版 103 03-06-07 02:08 AM
Hotel near 紅勘 PTX-003C ~清談館~ 6 10-06-05 12:18 PM
有冇人食過E兩間hotel ge 甜品buffet??? majicman 飲食版 4 08-29-04 07:44 AM

現在的時間是 09:51 AM

手機版 | APP版