Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 08-18-10, 10:33 AM   #1
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
I ♥ 屯門 2010/11

今次1年就過千\/

以前的腳毛

毛1

毛2

此篇文章於 11-25-10 09:57 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-10, 02:37 PM   #2
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
http://www.gaforum.org/showpost.php?...postcount=1000

我都路唔知點解眼紅我,又唔係靚過人...=.="
不過而家J2重播美少女戰士...好想cosplay火野麗。。。。
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-10, 03:36 PM   #3
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
引用:
作者: 芭比添丁 查看文章
http://www.gaforum.org/showpost.php?...postcount=1000

不過而家J2重播美少女戰士...好想cosplay火野麗。。。。
好呀~去cos啦~ 我地去睇~~~
Noyeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-10, 04:40 PM   #4
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: Noyeah 查看文章
好呀~去cos啦~ 我地去睇~~~
我派老野去cos禮服幪面俠

舊 08-18-10, 04:42 PM   #5
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:

唔好啦,你好得閒咩

此篇文章於 08-18-10 05:32 PM 被 龍寶寶 編輯。
龍寶寶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-10, 05:25 PM   #6
Diana

時問雖然係一個問題,但豬排身型又係一個仲大問題...=口=“
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-10, 08:33 PM   #7
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
引用:
時問雖然係一個問題,但豬排身型又係一個仲大問題...=口=“
豬排其實係瘦既部份多過肥架...係好野呢架~

豬腩身型就死人喇...
Noyeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-10, 09:50 PM   #8
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

http://www.tmrtcs.com.hk/tc/pis.php

......又一間搬走了

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 08-25-12 07:03 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-10, 11:01 PM   #9
jackiecyho
Game Master
特殊戰技教導隊

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDSiulok
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
......又一間搬走了

順錦對面? 其實我唔知佢點圍皮....又唔賣紙刊又唔賣下燒賣果d...

此篇文章於 08-18-10 11:07 PM 被 jackiecyho 編輯。
jackiecyho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-10, 01:28 AM   #10
小直
Crazy Gamer
神之味噌

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: jackiecyho 查看文章
順錦對面? 其實我唔知佢點圍皮....又唔賣紙刊又唔賣下燒賣果d...
單靠機舖客唔太夠其實。
順錦都改了名叫FUNZONE罷,真是面目全非。

說起來除了小馬(天天)同威水外,屯門哪裡有DMV7玩?

舊 08-19-10, 10:07 AM   #11
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 小直 查看文章
單靠機舖客唔太夠其實。
順錦都改了名叫FUNZONE罷,真是面目全非。

說起來除了小馬(天天)同威水外,屯門哪裡有DMV7玩?
順錦 <-- 臭到爆廠既死煙場

舊 08-19-10, 10:14 AM   #12
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: Seppie 查看文章
順錦 <-- 臭到爆廠既死煙場
屯門有咩場冇煙...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-10, 10:15 AM   #13
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: J+1 查看文章
屯門有咩場冇煙...
由手機版發出
算啦~ 我都已經唔多入機鋪玩

舊 08-22-10, 12:59 PM   #14
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

....華都都摺左好多舖....賣衫的...電腦的....7仔都摺.....數數手指就係3年前,,,,,,,,,,,

再見了,多謝你地咁多年o既陪伴

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 08-22-10 07:39 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 08-23-10, 07:19 AM   #15
Terrier
西尾維新飯

http://hk.apple.nextmedia.com/templa...rt_id=14372612
領匯霸道逼走良心超市
好老闆賣平貨 18年 千名街坊聯署支持續租

雖然唔係咩新既新聞....
但都貼俾大家知

舊 08-23-10, 04:42 PM   #16
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: Terrier 查看文章
http://hk.apple.nextmedia.com/templa...rt_id=14372612
領匯霸道逼走良心超市

但都貼俾大家知
我之前都話係唔比續架啦.....

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-10, 07:32 PM   #17
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
良景夜晚擺左好多年的宵夜車仔檔同班管理員玩緊野
擺檔擺到由街市停車場到商場內,不過佢地似有勢力人士保護住
班管理員都冇辦法,今次真係有排玩

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-10, 12:17 AM   #18
onz

註冊日期: Dec 2002
引用:
領匯霸道逼走良心超市

但都貼俾大家知
領匯真係玩絕良景....

連食都都已經無啖好食

舊 08-24-10, 10:54 AM   #19
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: jason_kasim 查看文章
良景夜晚擺左好多年的宵夜車仔檔同班管理員玩緊野
擺檔擺到由街市停車場到商場內,不過佢地似有勢力人士保護住
班管理員都冇辦法,今次真係有排玩
依家咪玩到大堆鐵馬塞住D位囉....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-10, 11:46 AM   #20
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: onz 查看文章
領匯真係玩絕良景....

連食都都已經無啖好食
食物
祥景 拾左(主要食物來源)
大班垃圾
x樓 唔岩食
m記 =垃圾食物
大家樂,大快活好貴
領匯美食場 =又係難食
酒樓拾左 =平價依面無得食了

--------------------------
民生
家興拾左
實惠拾左

真係得閒 下下去建生咩

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-10, 07:35 PM   #21
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

駛唔駛攪個良景購物團

個場都要望多兩眼....遲d又改到面目全非

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-29-10, 07:39 PM   #22
疾風之翼
Junior Member

註冊日期: May 2007
良景商場
我次次
次次都唔同.........
疾風之翼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-10, 07:40 PM   #23
疾風之翼
Junior Member

註冊日期: May 2007
引用:
作者: pet3 查看文章
食物
祥景 拾左(主要食物來源)
大班垃圾
x樓 唔岩食
m記 =垃圾食物
大家樂,大快活好貴
領匯美食場 =又係難食
酒樓拾左 =平價依面無得食了

--------------------------
民生
家興拾左
實惠拾左

真係得閒 下下去建生咩
而家去熁健生食好了........
疾風之翼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-10, 10:13 PM   #24
FOKKIT
Banned

註冊日期: Apr 2002
引用:
領匯霸道逼走良心超市

但都貼俾大家知
好多年冇去過買野...試過有次買汽水,係冇食用日期...
所以印象麻麻

Dexter
My Favorite Drama
FOKKIT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-10, 10:17 PM   #25
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
我住良景既...家興真係一個好好既地方....

d宵夜車仔檔去左商場入黎????
一陣去see see先~

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
日漫訂購新topic 2010-11-19[10-11-15order到貨] T.K. T.K.專區 74 01-30-11 03:13 PM
[韓劇] [J2-HD]韓劇:"茶煲老細Coffee House" 25/10/2010~25/11/2010 一至四 22:30~23:30 Busconcamp Neo Entertainment TREND 20 11-25-10 10:35 PM
[作品] Lilam 7-11-2010 ZERO NEKO 照相館研習區 0 11-09-10 03:12 AM
[作品] Jancy 11-7-2010 ZERO NEKO 照相館研習區 0 11-08-10 10:08 AM

現在的時間是 03:30 AM

手機版 | APP版