Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論 > Mac 討論區

主題工具 顯示模式
舊 08-05-10, 03:27 PM   #1126
usayarE
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
引用:
作者: iLounge
Leaked Details On 2010-2011 iPods, iPhone 5, Bumper 2 + iPad mini

A seven-inch-screened version of the iPad is substantially finished and will be ready for announcement either later this year or early in 2011. Apple has been prototyping devices with screens of this size for a long time—quite possibly predating the original iPhone.
唔知堅定流呢今次
據說iLounge之前多次tip中蘋果新產品
usayarE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-10, 06:42 PM   #1127
Ryokoryoko
Insane Gamer
師奶陳

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDJack-M
XBox Live GamertagJackYM
引用:
作者: 信長 查看文章
我都係apple store訂
剛剛check 過,都係18/8....
我之前check都係話17/8,但今日收到mail話ship左,expected delivery date 係8月9號。

諗緊好唔好買定protector先……

My Apps
Ryokoryoko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-10, 08:30 PM   #1128
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
引用:
作者: usayarE 查看文章
唔知堅定流呢今次
據說iLounge之前多次tip中蘋果新產品
真係冇乜理由整多部iPad mini
正如講咁耐既iPhone mini都只得個傳字
大家就係想要個大mon呀嘛

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-10, 10:48 PM   #1129
Ultimate Gamer
二天

註冊日期: Mar 2002
今日某大铺返左货
数量好少

正保二年五月十二日

新免武藏守玄信
鈞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-10, 10:51 PM   #1130
Number Two
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2009
PSN  IDBe-a-copycat
XBox Live GamertagDummyThejackass
引用:
作者: Metal Gear NT 查看文章
真係冇乜理由整多部iPad mini
正如講咁耐既iPhone mini都只得個傳字
大家就係想要個大mon呀嘛
張圖好假....
photoshop直接將大果部縮細放番係原圖上面

舊 08-05-10, 10:52 PM   #1131
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
我想問下個VGA ADAPTER 係唔係只可以睇片同睇相
上網個SCREEN 出唔出到

舊 08-05-10, 11:03 PM   #1132
usayarE

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
引用:
作者: Number Two 查看文章
張圖好假....
photoshop直接將大果部縮細放番係原圖上面
無人話係真品,只係預想圖

不過我諗我都應該㑹等下一代先買
因為我估下一代應該有Retina Display + Front Camera
usayarE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-10, 11:08 PM   #1133
Number Two
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2009
PSN  IDBe-a-copycat
XBox Live GamertagDummyThejackass
引用:
作者: usayarE 查看文章
無人話係真品,只係預想圖

不過我諗我都應該㑹等下一代先買
因為我估下一代應該有Retina Display + Front Camera
咁我get錯左
我睇到leaked同prototype就冇深究落去

btw ipad我覺得大mon先係selling point

舊 08-06-10, 12:31 AM   #1134
斯羅
aloha~

PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
想買邊到有現貨, 聽日去睇下
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-10, 09:08 AM   #1135
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
28/7幫朋友訂既32gb wifi版, 提前下星期一送貨

舊 08-06-10, 09:41 AM   #1136
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 斯羅 查看文章
邊有可能有現貨, 水貨就有現貨.....

舊 08-06-10, 09:56 AM   #1137
斯羅
aloha~

引用:
作者: Eking 查看文章
邊有可能有現貨, 水貨就有現貨.....
http://gaforum.org/showpost.php?p=86...postcount=1129

我見人講先問下ja, 不過一陣11點打去d大鋪問下先
舊 08-06-10, 10:03 AM   #1138
Ultimate Gamer
二天

引用:
作者: 斯羅 查看文章
正常黎講係今日有貨賣 (尋日返, 今日先賣得)
如果附近有 ipad 的專賣點的話
不妨去問問, 當然…ipad 返貨唔係公開消息
d 鋪絕對有可能收埋唔賣…
本身間大鋪內部都有人拎 d 機去賣
買唔買到現貨就講好唔好彩啦

正保二年五月十二日

新免武藏守玄信
鈞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-10, 10:33 AM   #1139
Eking

引用:
作者: Strider 查看文章
28/7幫朋友訂既32gb wifi版, 提前下星期一送貨
我都係星期一收到

舊 08-06-10, 11:09 AM   #1140
斯羅
aloha~

引用:
作者: 查看文章
正常黎講係今日有貨賣 (尋日返, 今日先賣得)
如果附近有 ipad 的專賣點的話
不妨去問問, 當然…ipad 返貨唔係公開消息
d 鋪絕對有可能收埋唔賣…
本身間大鋪內部都有人拎 d 機去賣
買唔買到現貨就講好唔好彩啦
問晒啦, 無一間話有貨
舊 08-06-10, 11:14 AM   #1141
Eking

呢d消息...聽下就算, 太認真只會傷心, 想買寧上apple store訂, 最多等下, 唔駛同人迫嘛

舊 08-06-10, 12:53 PM   #1142
阿志
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDSANG
XBox Live GamertagMr SANG
其實apple用黎送貨個間TNT掂唔掂
話說佢要送個ipad case黎先
但係送左三日到未送到,打去問佢個電話有十年先有人聽
話安排第二日送點知都係無左影,電話都無個
上去佢網個tracking話我唔係收件地址
之但係我全日都座係舖到,包括佢tracking入面個d時間
個case早到遲到我唔怕呀,至怕部ipad遲左無左舖癮
而家佢個電話同apple個電話都係無人聽
究竟間TNT係得一個staff定係呢排俾問iphone4 d 電話浸死左

舊 08-06-10, 01:00 PM   #1143
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: 阿志 查看文章
究竟間TNT係得一個staff定係呢排俾問iphone4 d 電話浸死左
TNT同dhl, fedex一樣係大公司黎, 唔駛怕既.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-10, 01:33 PM   #1144
Ryokoryoko
Insane Gamer
師奶陳

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDJack-M
XBox Live GamertagJackYM
引用:
作者: 阿志 查看文章
我2號收mail話個case ship 左,ETD係5號,但4號就到左。So far,係online store訂過既嘢,從未出過差錯 (touch wood)。

My Apps
Ryokoryoko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-10, 02:17 PM   #1145
阿志

PSN  IDSANG
引用:
作者: Ryokoryoko 查看文章
我2號收mail話個case ship 左,ETD係5號,但4號就到左。So far,係online store訂過既嘢,從未出過差錯 (touch wood)。
至弊我收到個mail話30號ship 左,ETD4號,今日6號,一個電話到無

舊 08-06-10, 05:17 PM   #1146
Eking

你係有訂埋case ? case 到左未 ?

如果case都未到, 你要check下 地址有冇問題, 因為我個case準時到左了

舊 08-06-10, 05:20 PM   #1147
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
整理一下先:

我7月28日訂 32gb wifi版(幫朋友訂的)
7月29日訂ipad case (幫朋友訂的)

ipad case已於8月3日送到
ipad 將於8月9日送到

俾各位參考一下

舊 08-06-10, 05:48 PM   #1148
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
引用:
作者: HON HON 查看文章
TNT同dhl, fedex一樣係大公司黎, 唔駛怕既.
TNT比香港Mac界話左好耐啦

但Apple HK就係搵佢送貨,真係只有硬食
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-10, 05:59 PM   #1149
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
早排系apple訂mbp
無拿拿早送左~
明明apple打黎話x日送~點知tnt早左到
早送系開心~
但有d人真系請假等佢送咁就大鑊

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-10, 06:13 PM   #1150
阿志

PSN  IDSANG
引用:
作者: Eking 查看文章
你係有訂埋case ? case 到左未 ?

如果case都未到, 你要check下 地址有冇問題, 因為我個case準時到左了
我係訂埋case,個地址唔會有問題,因為之前DHL,順豐個D件都收到,照計佢搵唔到都會打個電話黎問,定係佢唔知上水係邊

ps。個hotline依然係唔通既

此篇文章於 08-06-10 06:18 PM 被 阿志 編輯。
阿志 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Nikon 開發 iPhone / iPod touch 個人相簿 八仙果 照相館 1 12-29-08 08:02 PM
[主題公園] Apple iPod/iPhone + iTunes 討論區 III (3G iPhone 8GB US$199, 16GB US$299) Metal Gear NT 影音館 1020 06-11-08 12:50 AM
Apple iPod + iTunes 專屬討論區 (貳) Kenji少 影音館 1001 09-23-07 11:30 PM

現在的時間是 05:10 PM

手機版 | APP版