Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-15-20, 03:28 PM   #126
martinyau1979
God of Gamer

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
有傳今日會派貨

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-20, 04:02 PM   #127
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
有傳今日會派貨
冇理由偷禁多跑

舊 07-15-20, 04:11 PM   #128
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
有傳今日會派貨
WHAT THE FUN???

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-20, 04:50 PM   #129
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: ALEX CHOW 查看文章
WHAT THE FUN???
sorry, 攪錯咗, 早派貨係任記既PAPER MARIO

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-20, 04:57 PM   #130
darkvolver
頹冗

引用:
sorry, 攪錯咗, 早派貨係任記既PAPER MARIO
你唔好嚇人呀........大家好肚餓家...

另外,不用開攻略區...

舊 07-15-20, 04:59 PM   #131
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
保持觀望,呢期對sony無乜好感

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-20, 05:01 PM   #132
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
作者: LR猫 查看文章
WHY???

少女時代,
F1 2024討論區
舊 07-15-20, 05:03 PM   #133
darkvolver
頹冗

引用:
L巨巨除左對馬及高達有什麼好玩?

舊 07-15-20, 05:17 PM   #134
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
WHY???
政策向SJW傾斜
TLOU2只係導火線
各種色色嘅嘢都受到限制,例如DOA沙排各種乳搖都被sony閹割
宜家優先考慮PC game

引用:
作者: darkvolver 查看文章
L巨巨除左對馬及高達有什麼好玩?
gundam我反而無乜打算玩
部PS4封塵(雖然好大原因係間房裝修緊)

鏟手遊保平安
舊 07-15-20, 05:39 PM   #135
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
你唔好嚇人呀........大家好肚餓家...

另外,不用開攻略區...
這兒討論應Ok了?

最快明天偷跑吧,數位版的我還是要等到星期五早上才能玩

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-20, 06:02 PM   #136
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
政策向SJW傾斜
TLOU2只係導火線
各種色色嘅嘢都受到限制,例如DOA沙排各種乳搖都被sony閹割
宜家優先考慮PC game

gundam我反而無乜打算玩
部PS4封塵(雖然好大原因係間房裝修緊)
SJW??

少女時代,
F1 2024討論區
舊 07-15-20, 09:58 PM   #137
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
明天去買碟

舊 07-15-20, 10:35 PM   #138
darkvolver
頹冗

引用:
作者: holsety 查看文章
明天去買碟
記得報價...

舊 07-16-20, 12:16 AM   #139
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: holsety 查看文章
明天去買碟
聽日都出去望吓先
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-20, 10:10 AM   #140
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
SJW??

社會正義戰士/左膠

https://www.youtube.com/watch?v=fC6WLxSu6PQ

就咁睇又幾好,但就係就咁講過下支線太重覆

鏟手遊保平安
舊 07-16-20, 10:21 AM   #141
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
引用:
社會正義戰士/左膠

https://www.youtube.com/watch?v=fC6WLxSu6PQ

依篇又話係劣作....

https://www.vjgamer.com.hk/articles/...sushima-review
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-20, 10:22 AM   #142
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
社會正義戰士/左膠

呢D預左啦
Sucker Punch整Infamous本來就有呢個問題
(不過都係Open world最常見,好似RDR,撤爾達咁多野玩真係買少見少)

舊 07-16-20, 10:31 AM   #143
darkvolver
頹冗

大家當隻game係DVD...睇下畫質咪算.....反正暫時都冇野好玩。

有沒有人中午食飯會睇下有沒有偷跑?

舊 07-16-20, 10:32 AM   #144
Sar8
The One

引用:
作者: yuhchan5 查看文章
其實我一路都唔明係咪拿日本刀就一定要拿隻狼去比較
因為好早呢隻驚就睇到只係披扮日本皮既AC(如果UBI去整日本AC可能都係咁上下)
講到似AC係驚天大發現咁

AC本來就比人笑係旅遊模擬器
其實呢隻都係武士模擬器咁(不過係由鬼佬做)
如果完全抽離左Samurai呢個有D中二既原素咁去評係有D唔公平

即係打高達驚抽離哂話自己唔熟高達既設定,世界觀,真係就一味去講隻驚玩又點點點,畫面又點點點...咁你講條鐵咩

此篇文章於 07-16-20 10:40 AM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-20, 11:19 AM   #145
darkvolver
頹冗

引用:
作者: Sar8 查看文章
因為好早呢隻驚就睇到只係披扮日本皮既AC(如果UBI去整日本AC可能都係咁上下)

如果完全抽離左Samurai呢個有D中二既原素咁去評係有D唔公平

即係打高達驚抽離哂話自己唔熟高達既設定,世界觀,真係就一味去講隻驚玩又點點點,畫面又點點點...咁你講條鐵咩
OT:

小島DS都被人插....一於去馬

舊 07-16-20, 11:30 AM   #146
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: Sar8 查看文章

根本其實點睇都係一隻和風AC
邊可能同隻狼比,隻狼講緊係DS系譜同DS式既世界觀

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-20, 12:18 PM   #147
Sar8
The One

引用:
OT:

小島DS都被人插....一於去馬
小島呢D太吃電波冇計,即係你個人本身係唔接受唔明個樂趣講咩都係哂氣

正如我電波就係受呢套,難得侍道已經唔再出續作都仲有武士openworld玩,只要唔係真係好差我已經收貨...

舊 07-16-20, 12:20 PM   #148
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
隻維京ac 前幾日個play-through 幾乎零潛行零暗殺元素
除左係市內尾行暗殺左一個士兵外全程都正面對決
而等ac 出到shinobi 都唔知等到幾時

睇review 有得斬竹,不過係mini game
另外fast travel loading time 都幾快下
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-20, 12:56 PM   #149
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: yuhchan5 查看文章
真係神婆寫?
呢編野怪在睇唔到隻game有咩優點
照呢個觀點咩game都唔玩得^^!

舊 07-16-20, 02:36 PM   #150
紫紅豆
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2010
旺角未見有貨
紫紅豆 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
ghost問題 nick 手機資訊/電腦軟硬討論 4 02-22-06 02:13 PM
大家成日話用ghost做回復,究竟ghost係乜野嚟? pwacock 手機資訊/電腦軟硬討論 6 11-15-05 08:22 AM
GHOST SQUAD neo2046 街機遊戲討論版 265 04-12-05 12:04 PM
Help! Ghost 問題 luciferdark 手機資訊/電腦軟硬討論 7 06-28-04 05:06 PM
Ghost 京一 手機資訊/電腦軟硬討論 3 04-27-04 12:41 PM

現在的時間是 03:16 AM

手機版 | APP版