Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 09-07-14, 01:49 AM   #51
呂鳳仙
God of Gamer
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
呢個只係開始,如果佢真係唔enjoy真係幾大獲!
露骨講句,一個體位都唔可以做一世,得閒都要試下其他動作啦,
如果佢連做都唔想的話,之後點繼續行落去……唔通大家一齊食長齋咩

如果開發完都仲係咁就可能真係有病……要睇醫生

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-14, 01:15 PM   #52
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
嘩~冇返來咁耐,一入來就見到呢D TOPIC,呢度有進步,大家開放度高左

CASE STUDY︰
一、我識一個男人,佢係做教師,佢老婆絕對可以用冷感黎形容,而佢就有強烈需要
佢依家鬱到病咁滯,成日同我講佢想啪啪啪想到痴線,我話你咁落去唔掂,你老婆點講法
佢話老婆話係咪唔啪就唔愛先? 佢話咁樣一句已經K.O.左佢,佢老婆又完全唔理佢
因為職業佢唔敢出去滾驚比人知,我話你自己搞掂得唔得,佢話唔同架喎
咁都冇計啦,你果陣又唔諗清楚就結婚
佢兩個之間都唔知仲有冇愛存在

二、識另一個男人,相似CASE,老婆寧願佢同其他人做都唔想陪佢做
老婆處理家事已經太攰太辛苦無力招呼佢,據我所知其家中狀況亦有點特別
當事人唯有在老婆同意下懷著內疚的心情找「波友」

三、再另一個男人,佢老婆叫佢出去叫雞搞掂,唔好掂佢
佢地依家婚已離

結論︰
本人認為性愛不是最重要,但卻是不可或缺的要素
不是所有夫妻都如上述,但不少夫妻的感情事實上卻受此影響

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-14, 01:48 PM   #53
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
結論︰
本人認為性愛不是最重要,但卻是不可或缺的要素
不是所有夫妻都如上述,但不少夫妻的感情事實上卻受此影響
難得藍妹妹浦頭,我又久違入黎趁下熱鬧

回,所以我好怕果d話一定要結婚後先xxx嘅人
無得confirm呢方面有無問題,到結左之後先發現其實會好麻煩
畢竟雖然而家離婚率比以前高好多,但結婚唔係一件輕易嘅樹
結左先分?唔係講咁易囉......

舊 09-08-14, 06:54 PM   #54
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
難得藍妹妹浦頭,我又久違入黎趁下熱鬧

回,所以我好怕果d話一定要結婚後先xxx嘅人
無得confirm呢方面有無問題,到結左之後先發現其實會好麻煩
畢竟雖然而家離婚率比以前高好多,但結婚唔係一件輕易嘅樹
結左先分?唔係講咁易囉......
真係可以好多問題發生,婚後XX先發現就大問題

有對夫婦婚後先XXX
原來條女對D套有敏感,用親都敏感,搞到次次X到火都黎
條女又嫌3嫌4 又唔肯用其他方法 又話痛又盛,最後離婚收場

舊 09-09-14, 10:31 PM   #55
亞瑪迪拉

註冊日期: Jul 2002
見大家咁熱心留言回應,update下而家情況,
手已分,當然唔係用呢個做理由,事情告一段落
亞瑪迪拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-14, 10:50 PM   #56
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: 亞瑪迪拉 查看文章
咁都好既,其實你上得黎問你應該真係好介意sex個方面,
其他人點比意見你都好,自己想要乜真係得自己先知
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-14, 04:32 PM   #57
Norm
God of Gamer
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 亞瑪迪拉 查看文章
咁實情就係呢個理由?

舊 09-10-14, 05:13 PM   #58
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
好似錢咁.
非萬能, 而無則萬萬不能
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-14, 11:55 PM   #59
亞瑪迪拉

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: Norm 查看文章
咁實情就係呢個理由?
佢始終仲細,u都未讀完,太唔成熟唔多適合我.
特別係我把口講ge野就懶成熟理性,但實際上我自己都唔太成熟.
咁樣一齊會有太多問題同唔開心
亞瑪迪拉 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:01 AM

手機版 | APP版