Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 07-23-12, 04:23 PM   #101
機動盜賊首領-電
God of Gamer

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
引用:
作者: B|WINS 查看文章
不要令人傷心

我會小心駕駛.

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-12, 04:29 PM   #102
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
快要變成強颱風

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-12, 04:37 PM   #103
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
呢個移動速度
聽日大家準備返工

呢個風速
大家記得注意防風
(連眼都出埋, 唔係好事)

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-12, 04:41 PM   #104
nami_tamaki999
Ultimate Gamer
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
個風會唔會只會打快行動??

我仲未走得, 睇黎結果都係無得早走又要準時返工架喇
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-12, 04:45 PM   #105
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
黃昏掛,凌晨落波,你地班蟻民唔好話冇8號風球喇

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-12, 04:48 PM   #106
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: 地場衛 查看文章
黃昏掛,凌晨落波,你地班蟻民唔好話冇8號風球喇
可唔可以唔好打夜晚風呀~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-12, 04:54 PM   #107
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
可唔可以唔好打夜晚風呀~
1. 想早d放工 X
2. 想夜晚去玩 X
3. 想聽朝放假 X

一次過滿足晒三個願望?咪傻啦
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-12, 05:00 PM   #108
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
老細出到聲唔比我走
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-12, 05:00 PM   #109
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: 小嘉 查看文章
老細出到聲唔比我走
高層

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-12, 05:00 PM   #110
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
老細出到聲唔比我走
6:00後都唔比?

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-12, 05:05 PM   #111
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
八號信號改發後將維持一段時間

23.07.2012 16:56
三號強風信號仍然生效,天文台將於傍晚六點或之前,改發八號烈風或暴風信號;本港風勢將加強,吹強風程度東至東北風,有狂風驟雨。天文台高級科學主任黃永 德表示,按照現時預測路徑,颱風韋森特今晚至明早最接近本港,會在香港西南一百五十里左右掠過,預計八號信號會維持一段時間。過去數小時,本港部分地區吹 強風,離岸及高地間中吹烈風。 韋森特目前集結在香港之東南偏南約一百八十公里,預料向西北偏西移動,時速二十公里,大致移向廣東西部沿岸。

我都未走得
各同事心已不在公司

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-12, 05:06 PM   #112
yeah yeah

天文台既明早係指....3:00-4:00?
haha

NTR.......
舊 07-23-12, 05:07 PM   #113
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
點解好似次次打風你都會咁啱喺果日出發既?
星人出門招風雨

舊 07-23-12, 05:10 PM   #114
nami_tamaki999
Ultimate Gamer
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
引用:
作者: B|WINS 查看文章
八號信號改發後將維持一段時間

23.07.2012 16:56
三號強風信號仍然生效,天文台將於傍晚六點或之前,改發八號烈風或暴風信號;本港風勢將加強,吹強風程度東至東北風,有狂風驟雨。天文台高級科學主任黃永 德表示,按照現時預測路徑,颱風韋森特今晚至明早最接近本港,會在香港西南一百五十里左右掠過,預計八號信號會維持一段時間。過去數小時,本港部分地區吹 強風,離岸及高地間中吹烈風。 韋森特目前集結在香港之東南偏南約一百八十公里,預料向西北偏西移動,時速二十公里,大致移向廣東西部沿岸。

我都未走得
各同事心已不在公司
每個星期一都心不在公司
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-12, 05:11 PM   #115
小嘉
The One

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
6:00後都唔比?
我收5點半

收左都走唔到

搭唔到地鐵

灣仔塞到爆

此篇文章於 07-23-12 05:13 PM 被 小嘉 編輯。
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-12, 05:13 PM   #116
yeah yeah

引用:
我收5點半

收左都走唔到

搭唔到地鐵
我都收5:30...
而家諗點走好

NTR.......
舊 07-23-12, 05:15 PM   #117
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
我收5點半

收左都走唔到

搭唔到地鐵

灣仔塞到爆
你諗 or 已知係塞到爆?
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-12, 05:17 PM   #118
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
老細出到聲唔比我走
揾巨錢既人

舊 07-23-12, 05:18 PM   #119
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
作者: ahleung 查看文章
你諗 or 已知係塞到爆?
http://hk.apple.nextmedia.com/realti...20723/51021068

少女時代,
F1 2024討論區
舊 07-23-12, 05:28 PM   #120
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
呢度乜風都無

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-12, 05:29 PM   #121
yeah yeah

而家先放工....唉...
一定逼死係中環站..

NTR.......
舊 07-23-12, 05:30 PM   #122
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
so sad
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-12, 05:34 PM   #123
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
作者: mikemike 查看文章
呢度乜風都無
鴨脷洲邨好大風

少女時代,
F1 2024討論區
舊 07-23-12, 05:37 PM   #124
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
多謝老細俾我哋如常六點收工
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-12, 05:38 PM   #125
輕機恒
Game Master

註冊日期: May 2008
PSN  IDgn00050249
引用:
作者: 如月刃 查看文章
多謝老細俾我哋如常六點收工
+1
輕機恒 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
環球氣候討論 2012.VOL2(今期頭條:尼格襲港 ) 艾老伯 ~清談館~ 1025 07-23-12 10:05 AM
.HACK黃昏的腕輪傳說VOL3已出 細路翔 日本動漫畫討論版 206 10-20-06 08:50 PM
THE SKY 討論區VOL3 NEXT CHAPTER 20 旋律(4) 細路翔 學術文化綜合研討區 558 01-22-06 04:17 PM

現在的時間是 07:39 AM

手機版 | APP版