Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
PC電腦遊戲討論版>PC VER. FF7 INTERNATIONAL!?
IDGAF 11:01 PM 04-11-03
想問PC版的FF7(好似係EA出的,封面用中文名太空戰士7),
是不是以FF7 INTERNATIONAL為藍本,如追加了一些原版無的劇情,又是不是全英文的?
因為出面太約賣$140-180,好想再體驗一次FF7 AR~!
Freddy 11:14 PM 04-11-03
請問那裡有得賣?
PC ver FF7係全英文的
至於係未international版移植就不太清楚
我想也是吧......
麥C 11:32 PM 04-11-03
沙田好運7同8都有(冇記錯的話)
Wtak 02:46 AM 04-12-03
出左幾耐?我都想玩添
ARMS 03:00 AM 04-12-03
美版ff7係international的..
有晒所有weapons
SherMan 09:57 AM 04-12-03
作者: :
Originally posted by ARMS :
美版ff7係international的..
有晒所有weapons
weapon美版都有啦

不過pc ver. 的確係international的
Freddy 06:34 PM 04-12-03
Originally posted by 孤影 :
出左幾耐?我都想玩添
應該左有出五年~
Freddy 06:38 PM 04-12-03
點解我玩PC ver個陣
冇見過vincent里個角色ge ??
阿盧 06:43 PM 04-12-03
有呀,響長灰髮果個人大屋裡面
Freddy 06:45 PM 04-12-03
Originally posted by 阿盧 :
有呀,響長灰髮果個人大屋裡面
係未冇搵佢就唔會加入?
長灰髮即係邊個?
錫非羅士?
阿盧 06:57 PM 04-12-03
E 到幫倒你
http://members.fortunecity.com/ff7_rox/rvincentn.htm
Freddy 07:07 PM 04-12-03
E 到幫倒你
http://members.fortunecity.com/ff7_rox/rvincentn.htm
oh~ 唔該晒~~
原來如此~
唔得,要再打過喇~~
SherMan 07:40 PM 04-12-03
Originally posted by Freddy :
點解我玩PC ver個陣
冇見過vincent里個角色ge ??
扭夾萬

裏面仲有奧汀召喚獸...哈哈

不過裏面隻boss應該唔預你第一次去到就打(雖然我係第一次去就ko o左佢)

奧汀o係o個個時候有一段時間都最強
小嘉 09:03 PM 04-12-03
想問大家
WHERE CAN DOWNLOAD FF7 UPDATE PATCH
阿盧 09:10 PM 04-12-03
FF7 有patch 咩?
唔係好覺..
肥陸行鳥 09:17 PM 04-12-03
FF7美版同international版?鴾嬪O在於int版有一隻資料碟,裏面有講item同武器?儭禤,遊戲內容完全一樣
SherMan 09:39 PM 04-12-03
FF7 有patch 咩?
唔係好覺..
以前有出過o的fix bug o既patch

但而家要搵應該好難
IDGAF 03:18 PM 04-13-03
Originally posted by 子龍 :
weapon美版都有啦

不過pc ver. 的確係international的
真的嗎?
ff7 pc ver.已是international版?

不過這隻GAME能在WIN ME及XP上運行嗎?
印象中隻GAME是對應WIN 95&98的....
數碼石頭 03:49 PM 04-13-03
可以~
我最近先係XP上裝過來~
IDGAF 04:01 PM 04-13-03
Originally posted by 數碼石頭 :
可以~
我最近先係XP上裝過來~
thx~!

你買o左幾錢?
數碼石頭 04:14 PM 04-13-03
Originally posted by 機場美少年 :
thx~!

你買o左幾錢?
$3xx~
當時一出我即買~

話時話~
而家係唔係冇卡對應 8-bit Paletted textures?
唔想搵番張voodoo來玩~
SherMan 05:07 PM 04-13-03
各位小心啊,我省起有個好搞笑o既bug...

就係播cg o個陣畫面上下調轉.../\
IDGAF 05:08 PM 04-13-03
Originally posted by 數碼石頭 :

$3xx~
當時一出我即買~

話時話~
而家係唔係冇卡對應 8-bit Paletted textures?
唔想搵番張voodoo來玩~
乜WOR~!
佢對唔對應GeFORCE4 MX 440 O架?
數碼石頭 05:47 PM 04-13-03
Originally posted by 機場美少年 :
乜WOR~!
佢對唔對應GeFORCE4 MX 440 O架?
玩實冇問題~
不過開唔到8-bit Paletted textures~
貼圖效果會差D~
ARMS 06:31 PM 04-13-03
我記得我玩電單車mini game個時係快到無論.. 完全玩唔到..
1 2 

返回主題版面