Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-21-13, 08:45 AM   #1
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
E3 PS4 FF新作公開

E3 PS4 FF新作公開

舊 02-21-13, 09:26 AM   #2
安安
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
http://www.youtube.com/watch?v=rrCujUMt7LY
Playstation 4: Meeting 2013

此篇文章於 02-21-13 09:35 AM 被 安安 編輯。
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-13, 09:54 AM   #3
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
PS4版FF XIV
or FFXV (release at 2016)

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-13, 09:58 AM   #4
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
FFV13-2
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-13, 10:10 AM   #5
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
2年後再開啦
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-13, 10:13 AM   #6
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
又黎播片示演

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-13, 10:26 AM   #7
聖鬥士星矢
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDMacao-Seiya
XBox Live GamertagMacaoSeiya
引用:
作者: 魔璃 查看文章
又黎播片示演
又唔係實機演示,唔知show來做mud, 阿凡達都可以係ps3度播la...  
聖鬥士星矢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-13, 10:48 AM   #8
半熟くん
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
3DS Friend Code0645 5951 8148
VERSUS呢

半熟くん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-13, 11:16 AM   #9
川上双葉
みるをみる

PSN  IDhgckelvin
引用:
作者: Kain 查看文章
2年後再開啦
2年應該少得制
5,6年都未必有消息

舊 02-21-13, 11:17 AM   #10
dasw123
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
Nintendo Switch IDSW-3664-0133-1821
SE 你算啦...

ROUND 1 FIGHT!
dasw123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-13, 11:18 AM   #11
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
找左數先啦
由手機版發出
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-13, 11:23 AM   #12
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: 安安 查看文章
http://www.youtube.com/watch?v=rrCujUMt7LY
Playstation 4: Meeting 2013
呢段片半年前已經睇過,唔係話只係向外界展示SE技術力的DEMO咩,做咩無啦啦變左PS4?

舊 02-21-13, 11:25 AM   #13
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
呢段片半年前已經睇過,唔係話只係向外界展示SE技術力的DEMO咩,做咩無啦啦變左PS4?
橫掂整好左唔好晒w
由手機版發出
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-13, 11:32 AM   #14
Y.Bird
Ultimate Gamer
度日如日

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code1676 3642 5459
正方廠快手整好隻10 HD 比PSV 好過啦。

隱藏、二周目、儲齊裝備、獎杯等都放棄了啦,
因為跟本唔夠時間打機,
買一隻爆一隻都好難...。
Y.Bird 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-13, 11:32 AM   #15
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: Suda 查看文章
橫掂整好左唔好晒w
由手機版發出
有無咁兒戲?
不過無記錯的話段片唔係播片,而係實機,只係唔知邊部機者

舊 02-21-13, 11:34 AM   #16
川上双葉
みるをみる

PSN  IDhgckelvin
引用:
SE唔係已經變左CG公司咩
咩機唔重要啦

舊 02-21-13, 12:01 PM   #17
Navism
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
3DS Friend Code0860 3619 1923
佢地當人失憶, 無計!

youtube 宜家有樣好, point 去timeline 有細圖睇, check 過無新野連click都唔洗!!
Navism 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-13, 12:11 PM   #18
Echo01

註冊日期: Nov 2012
e家公佈,大約PS5個陣就玩到~
Echo01 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-13, 12:23 PM   #19
WAIMEMO

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDkaede0708
咁鐘意整CG既不如整番晒FF1-13既CG電影啦...
比你序破Q又點話呀反正咁噤睇...
無興趣等你出たたかう啦~ 一係就汁左佢啦無謂年年赤字啦...
WAIMEMO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-13, 02:02 PM   #20
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
其實高清FFX是PS4遊戲吧?
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-13, 02:03 PM   #21
神名レオ
Game Master
紅蓮團

PSN  IDleoayu
SQ今次唔該構思好晒個故事先開始開發好冇???
好似FFX雖然個系統真係有好壞參半(我覺得係可接受),但故事好,頂到最後一刻(打RPG就係要故事嘛)
但之後啲FF12,13,就算12整得好玩,個故事恰晒眼訓,仲要主角唔係主角,我打到3份1打唔到落去...
13直頭故事普通(我覺得似抄返自己嘅FFX),冇乜重心,再加一本道....13-2直頭神故事,ENDING個TO BE CONT直頭經典中嘅經典
我要吸引人嘅故事呀!所以SQ呢家得返KH係迫到我比錢佢賺

舊 02-21-13, 02:04 PM   #22
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
どうでもいいが、鳥山求めないさんはマジ勘弁なッ!

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-13, 02:08 PM   #23
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
而家D FF 真係算數吧啦
只係得Pre-Rendered CG 好睇

X 打後就真係冇隻掂

舊 02-21-13, 02:21 PM   #24
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
頭先live 時直播番呢條片真係 O 左....

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-13, 02:51 PM   #25
whassupbun

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
第一個上台個靚仔咪講明段片既質素係佢地將來做PS4遊戲既目標, 之後個大叔上台先係叫大家密切留意黎緊E3公佈PS4新FF作品, 冇講過段片係PS4作品

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[E3]E3 FINISHED (E3 將進行大規模的改革) neo2046 電視遊戲討論版 20 08-03-06 11:11 PM
[PS4]久多良木健:PS4 將於10年之內推出 neo2046 電視遊戲討論版 50 11-18-05 11:50 AM
[E3]E3会場圖片第 3 弾到着 neo2046 電視遊戲討論版 14 05-12-04 11:48 AM
[E3]E3会場圖片第一弾到着 neo2046 電視遊戲討論版 19 05-11-04 09:57 AM
[E3]E3会場圖片第2弾到着 neo2046 電視遊戲討論版 5 05-11-04 08:49 AM

現在的時間是 03:56 AM

手機版 | APP版