Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 141 191 231 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 251 291  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
kuraki1028 01:57 PM 12-02-19
要10連勝先升到征皇帝
前無古人唔知會唔會後無來者...

軍團又輸...莫非入正賽就真係緊張...
darkvolver 02:49 PM 12-02-19
作者: kuraki1028:
要10連勝先升到征皇帝

你又唔好禁講....香港都成日出現,快三 ; 魔人 ; 羊 等等.....:-)bb

琴日荷記睇比賽,我以為去左睇觀記初賽...:-)
GUSTAV 06:04 PM 12-02-19
作者: kuraki1028:
要10連勝先升到征皇帝

佢唔用馬單只係普通RANKER LV 真心唔算勁
kuraki1028 11:26 AM 12-06-19
而家決賽有21名選手已確認
剩低仲有5個區9席+1DAY東京有1席
唔知剩返果1席點決定呢...
LR猫 09:20 PM 12-07-19
B大玩實況機:-)
b_boy 10:29 PM 12-07-19
作者: LR猫:
B大玩實況機:-)
大會玩馬單先抽中實況機 :-)
由手機版發出
darkvolver 11:01 AM 12-08-19
想問下荃灣金星點去及有沒有壞機?今日會有版友去嗎?

Sent from my iPhone using Gaforum
b_boy 11:55 PM 12-08-19
今日去睇ONLY:-)
darkvolver 08:24 AM 12-09-19
作者: b_boy:
今日去睇ONLY:-)
琴日魔人最後10C一個伏兵,又夠精彩:-)
b_boy 11:27 AM 12-09-19
作者: darkvolver:
琴日魔人最後10C一個伏兵,又夠精彩:-)
伏兵無乜特別, 對面上半場開唔到預咗
隻牛金 D 角度同時間開得靚先難
darkvolver 11:30 AM 12-09-19
伏兵無乜特別, 對面上半場開唔到預咗
隻牛金 D 角度同時間開得靚先難
突擊個距離好像幾闊下.....我自己睇到:-):-)

伏兵一出,插人迎擊:-):-)bbb
LR猫 05:35 PM 12-09-19
入咗盤
三生完先考埋個試
第一場就遇到個想卡盤留霸者開幕投降嘅人:-)
maxwaver 10:24 PM 12-09-19
金星好多人去左金禾打但d機反應差咁多既:-)
打十場解白星有兩場都城城下底入左去輸埋:-)

29武若王幾好推但唔好玩好悶:-)
過兩日試打下江虎副火焰望落幾岩手型
LR猫 11:36 AM 12-10-19
作者: maxwaver:
金星好多人去左金禾打但d機反應差咁多既:-)
打十場解白星有兩場都城城下底入左去輸埋:-)

29武若王幾好推但唔好玩好悶:-)
過兩日試打下江虎副火焰望落幾岩手型

金禾得四部機:-)

用咗37場丕:-)未悶:-)
maxwaver 09:02 PM 12-10-19
痴線新卡咁正聽日即刻落去打番黎:-)
darkvolver 10:16 AM 12-11-19
子龍第二削.....差不多永不超生...:-)
LR猫 10:19 AM 12-11-19
子龍第二削.....差不多永不超生...:-)

正啦~
蜀國三大號令都砍晒
雲散個圈細到上代咁
火計上修
啲主打素武嘅又有啲壓力
8知火燒4知9成左右:-)
darkvolver 10:26 AM 12-11-19
正啦~
蜀國三大號令都砍晒
雲散個圈細到上代咁
火計上修
啲主打素武嘅又有啲壓力
8知火燒4知9成左右:-)
於夫羅加長槍效果再加時間,即係要焗我玩長槍加速........蜀國bye bye:-)
LR猫 11:15 AM 12-11-19
於夫羅加長槍效果再加時間,即係要焗我玩長槍加速........蜀國bye bye:-)

可能多返武神開幕架
GUSTAV 06:15 PM 12-11-19
用緊副DECK 繼續上修 繼續佛系
LR猫 06:28 PM 12-11-19
作者: GUSTAV:
用緊副DECK 繼續上修 繼續佛系
佛系升証:-)
LR猫 09:36 AM 12-12-19
昇咗上霸王
之後仲要霸J放題:-)
b_boy 10:27 AM 12-12-19
昇咗上霸王
之後仲要霸J放題:-)
恭喜w
由手機版發出
LR猫 11:34 AM 12-12-19
恭喜w
由手機版發出

放返條片先
覆桌,琴日先輸完嚟,所以知點打:-)

https://www.youtube.com/watch?v=dQWRiYhXjss
kuraki1028 03:36 PM 12-13-19
想問下孫琳果技能係點?
首先最低武減血,如果死o左第二低武減血?
死晒先技能結束定都係有時限?
之前睇人係孫琳->萬彧->萬彧
跟住見舞姬仲變態,孫琳->兵力呂範係城->萬彧(呂範死前開技)...
第一 ... 141 191 231 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 251 291  ... 最後

返回主題版面