Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-27-11, 11:46 AM   #876
Suda
God of Gamer

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
聰叔玩唔掂Love plus

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-11, 11:48 AM   #877
蒼之星雲
Insane Gamer
黑暗領域

註冊日期: Aug 2005

太好啦~ 有好幾隻想買既可以試完再決定買唔買
不過唔知幾時先開始配信

舊 12-27-11, 11:52 AM   #878
winsonandcyndi
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2007
3DS Friend Code1805 2275 4418
個會未播完 已經唔少人入定eshop

p.s 呢次唔會逼爆服務器掛

美版3DS FC:Winson : 3995-7221-3180

Pokémon BW2 FC
Pokémon B2:5458-5831-0895
Pokémon W2 US VER. 2280-4585-8878

此篇文章於 12-27-11 11:55 AM 被 winsonandcyndi 編輯。
winsonandcyndi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-11, 12:01 PM   #879
N0T51B
Game Master
非中國藉

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDnotsib
Nintendo Switch ID6353-4652-6032
3DS Friend Code3179 6036 7175
真係俾我估中
睇嚟動森應該係十二月出...

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)
N0T51B 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-11, 12:06 PM   #880
Nichiki

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: 蒼之星雲 查看文章

太好啦~ 有好幾隻想買既可以試完再決定買唔買
不過唔知幾時先開始配信
幾時配信?
Nichiki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-11, 12:09 PM   #881
N0T51B
Game Master
非中國藉

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDnotsib
Nintendo Switch ID6353-4652-6032
3DS Friend Code3179 6036 7175
引用:
作者: Nichiki 查看文章
幾時配信?
而家

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)
N0T51B 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-11, 12:15 PM   #882
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
Bravely Default 隻 AR demo 有新 update
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-11, 12:16 PM   #883
蒼之星雲
Insane Gamer
黑暗領域

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: BistonC 查看文章
而家
見到啦~

舊 12-27-11, 12:21 PM   #884
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
試下隻mgs3d有幾lag?

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-11, 12:23 PM   #885
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
引用:
作者: W!LL 查看文章
試下隻mgs3d有幾lag?
咁早就放隻 demo 上去, 係任記報復小島出隻 HD collection
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-11, 12:30 PM   #886
winsonandcyndi

註冊日期: Feb 2007
3DS Friend Code1805 2275 4418
http://www.nintendo.co.jp/n10/ninten...ect/eshop.html

另一個方法下載

美版3DS FC:Winson : 3995-7221-3180

Pokémon BW2 FC
Pokémon B2:5458-5831-0895
Pokémon W2 US VER. 2280-4585-8878
winsonandcyndi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-11, 12:58 PM   #887
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

SE好出力, 3隻新作都播過片

大乱闘X
舊 12-27-11, 01:01 PM   #888
噹噹dondon
Game Master

註冊日期: Oct 2006
いわたくん ~
好彩唔係食緊飯
噹噹dondon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-11, 01:09 PM   #889
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: enishi 查看文章
Bravely Default 隻 AR demo 有新 update
等你地UP完有咩試先, 舊果個留底先

大乱闘X
舊 12-27-11, 01:36 PM   #890
golan

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code1977 0103 7669
引用:
作者: enishi 查看文章
咁早就放隻 demo 上去, 係任記報復小島出隻 HD collection
玩左一陣,又ok wor,畫面個人覺得比想想中好,開左3D有左距離感,好似好適合Metal Gear呢類型game
個title畫面同當年e3公布既又唔係差好遠,似乎冇之前講既咁差
golan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-11, 01:43 PM   #891
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

menu d格仔有冇人覺得係咪加左? 好似多左既

大乱闘X
舊 12-27-11, 01:43 PM   #892
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
作者: 噹噹dondon 查看文章
いわたくん ~
好彩唔係食緊飯

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-11, 01:46 PM   #893
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
引用:
作者: golan 查看文章
玩左一陣,又ok wor,畫面個人覺得比想想中好,開左3D有左距離感,好似好適合Metal Gear呢類型game
個title畫面同當年e3公布既又唔係差好遠,似乎冇之前講既咁差
但唔支援個SLIDE PAD...
個DEMO應該一早整好左...

舊 12-27-11, 01:55 PM   #894
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

Nintendo Switch ID4064 9412 4240
XBox Live GamertagFrancisFantasy
BDFF update 睇咗次唔覺有新野

定係會出新AR 咭呢?

引用:
作者: hell & heaven 查看文章
MH3G 都係咁, 可能demo set 晒用唔到PAD

舊 12-27-11, 01:55 PM   #895
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: hell & heaven 查看文章
隻game純移值, 根本一早整好左
十成十係見人地cap記出mhp 3rd HD, BH4/CV HD, 唔執輸趕工出MGS HD Collection
3D版唔想撞期所以出年先出

大乱闘X

此篇文章於 12-27-11 02:00 PM 被 W!LL 編輯。
舊 12-27-11, 01:55 PM   #896
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
圖片
3DS可以重看

舊 12-27-11, 02:07 PM   #897
zero_zero
Junior Member

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0731 5177 9167
引用:
玩左陣有d眼花~有d暗位對唔到焦點咁
zero_zero 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-11, 02:46 PM   #898
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

試玩完mgs3

引用:
只是title 畫面, 隻game 還是PS2 版較返啱3DS解像度再強化咗少少光源, 同隻tech demo 冇得比
demo 版操作用咗我唔熟的shooter type, 轉視點用abxy 好唔慣(個人問題)
正式版應該有返action type +pad 會好d

過橋都體感set 太難成日跌有點煩, 最後攀緣邊過去算

當移植來講這隻是合格的, 只是PS2 版都玩過十幾次要再玩相同內容真是吸引不大

舊 12-27-11, 03:39 PM   #899
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

個mgs3D Demo都幾趕客, 播片都lag
個鏡頭都幾差下....仲有描準住步行個動作wwwww

大乱闘X
舊 12-27-11, 04:43 PM   #900
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
引用:
作者: W!LL 查看文章
個mgs3D Demo都幾趕客, 播片都lag
個鏡頭都幾差下....仲有描準住步行個動作wwwww
最低能果下係一開瞄準就會3d>2d 瞄準中一郁又2d>3d 唔怪得小島話會嘔
tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收 Nintendo New 3DS LL 日版 maxwellduo 買賣專區 0 04-30-15 10:08 AM
出售 全新 任天堂 Nintendo 日版 白色 New 3DS Terry Sham 買賣專區 0 12-25-14 01:34 PM
[3DS] Nintendo 3DS 綜合情報討論區 01 neo2046 手提遊戲機討論版 1020 03-02-11 01:10 AM
[3DS] Nintendo 3DS 情報區 vol.2 neo 手提遊戲機討論版 1149 02-16-11 02:04 AM

現在的時間是 03:07 PM

手機版 | APP版