Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 11-07-11, 07:24 PM   #26
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: xxxxxx 查看文章
好似係

不過通常講親雪山
我都會諗起世界奇妙物語
我都係諗起世界奇妙物語!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-11, 01:41 AM   #27
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: cat722 查看文章
一早就換哂角喇
引用:
作者: 惡多巴斯 查看文章
無張家輝,其實我已經無意欲睇
2009年9月21日:此劇於12:30在將軍澳電視廣播城一廠外灰位舉行試造型記者 會。該劇原定其中一位男主角為張家輝,因此劇拍攝時間延遲,及其檔期不合,未能參演此劇,其中一男主角由黃德斌頂上,因鄧萃雯辭演,其角色由陳芷菁頂上, 李司棋、徐子珊亦因拍攝其他劇集而辭演。[1]

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區

此篇文章於 11-08-11 01:43 AM 被 ALEX CHOW 編輯。
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-11, 07:03 AM   #28
暉暉816
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
內容有啲似以前天劫餘生咁,
唔同的係當年係食屍體,
今次天與地可能唔係....
暉暉816 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-11, 09:08 PM   #29
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
如果食人都幾激架wo
無記會唔會改劇情架
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-11, 09:45 PM   #30
lazy0913
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: 煲機小王子 查看文章
如果食人都幾激架wo
無記會唔會改劇情架
早少少睇到個廣告, 應該係主角少年版食緊唔知咩食到成口血
應該無得走喇掛
lazy0913 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-11, 09:49 PM   #31
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
食到血淋淋, 當刺身食咁

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-11, 10:19 PM   #32
煲機小王子
Game Master

咁又有D睇頭wo
舊 11-08-11, 11:51 PM   #33
唔好記住我
嗚~~

個預告幾吸引~~
會唔會好快會講三角戀?
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-11, 12:49 AM   #34
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

剛剛出埋林保怡條trailer~~

大乱闘X
舊 11-09-11, 08:36 AM   #35
惡多巴斯
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: 唔好記住我 查看文章
個預告幾吸引~~
會唔會好快會講三角戀?
cctvb公式:
第一集食人,第二至二十集三角戀,
最後大團員一齊bbq

惡多巴斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-11, 07:24 PM   #36
N0T51B
Game Master
非中國藉

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDnotsib
Nintendo Switch ID6353-4652-6032
3DS Friend Code3179 6036 7175
引用:
cctvb公式:
最後大團員一齊bbq
有人睇咗結局話唔錯, 今次應該唔公式

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)
N0T51B 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-11, 08:43 PM   #37
煲機小王子
Game Master

引用:
作者: BistonC 查看文章
有人睇咗結局話唔錯, 今次應該唔公式
未做就有結局睇咁勁
唔公式都好 唔係BBQ咁睇得過
舊 11-09-11, 09:25 PM   #38
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: 煲機小王子 查看文章
未做就有結局睇咁勁
因為cctvb啲新劇集在美、加、澳洲等地播出的時間比香港首播早很多。
我很多外國朋友回港時都問:「點解這套劇你哋咁遲才播?我哋半年前已經睇完了!」
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-11, 03:28 AM   #39
N0T51B
Game Master
非中國藉

Nintendo Switch ID6353-4652-6032
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
因為cctvb啲新劇集在美、加、澳洲等地播出的時間比香港首播早很多。
我很多外國朋友回港時都問:「點解這套劇你哋咁遲才播?我哋半年前已經睇完了!」
咁又唔係 套唔係真正倉底貨 未去到出國ge地步
只係有配音人睇過(工作需要)
跟住喺blog度透露少少

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)
舊 11-10-11, 01:51 PM   #40
海人
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2002
引用:
cctvb公式:
最後大團員一齊bbq
我未見過戚其義d劇有bbq結局
每次佢d新劇都有驚喜,我諗lee套都唔會另外
海人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-11, 04:33 PM   #41
ALEX CHOW
AUDI SPORT

PSN  IDALEX_201225
http://hk.apple.nextmedia.com/templa...rt_id=15804777

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區

此篇文章於 11-16-11 04:38 PM 被 ALEX CHOW 編輯。
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-11, 05:48 PM   #42
N0T51B
Game Master
非中國藉

你中計la
套野原本09年出街+食人地點係中國天山

舊 11-16-11, 08:04 PM   #43
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
我唔明,套劇個背景有咩得罪左beyond? 係咪令beyond粉絲諗起家駒唔開心所以嘈?

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-11, 09:27 PM   #44
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

四個band友, 一個過身, 一定係beyond架?!

大乱闘X
舊 11-16-11, 09:33 PM   #45
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

註冊日期: Oct 2006
今年終於有套tbb劇會試下睇

舊 11-16-11, 09:41 PM   #46
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
即係咁......

如果套野內容真係有問題本童子覺得無記冇可能請得到阿Paul唱OP卦......a

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-11, 09:54 PM   #47
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
即係咁......

如果套野內容真係有問題本童子覺得無記冇可能請得到阿Paul唱OP卦......a
應該相反會o係微博開火鬧人
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-11, 10:37 PM   #48
暉暉816
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: W!LL 查看文章
可能啲人覺得香港band=Beyond掛,其他隊都唔算係band....
暉暉816 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-11, 10:52 PM   #49
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
真係完全唔知點解會想到影射Beyond...就算關Beyond事,我又唔覺有需要投訴喎

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-11, 10:53 PM   #50
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: W!LL 查看文章
可以係beatles.. 可以係the doors.. 可以係Xjapan..
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[TVB] "怒火街頭" 30/05/11起 逢一至五 21:30~22:30 主演:鄭嘉穎、陳敏之、李璨琛、滕麗名、胡杏兒、林子善、關禮傑 Busconcamp Neo Entertainment TREND 226 06-24-12 11:52 PM
[TVB] "女拳" 3月7日 21:30-22:30 首播 演出 劉 璇、黃宗澤、馬國明、黃浩然、 姜大偉、岳 華、林嘉華、陳法拉 joeypong Neo Entertainment TREND 189 05-10-11 04:26 AM
[TVB] "魚躍在花見" 07/02/11起 逢一至五 21:30~22:30 主演:張智霖,謝天華,楊怡,胡囧囧 Busconcamp Neo Entertainment TREND 84 03-04-11 10:32 PM
[TVB] "仁心解碼" 10/01/11起 逢一至五 21:30~22:30 主演:方中信,徐子珊,黃浩然 Busconcamp Neo Entertainment TREND 88 02-06-11 09:33 PM
[TVB] 台慶劇 "刑警" 10/12/10 20:30~22:30 2小時大結局 主演:黃日華,苗僑偉,宣萱,胡定欣,王浩信 Busconcamp Neo Entertainment TREND 220 12-18-10 06:52 PM

現在的時間是 09:20 AM

手機版 | APP版