Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-06-18, 11:29 PM   #1176
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
我都唔係覺得好好玩,只係0課係要用盡方法拎多D野架啦,課開梗係唔爭果少少啦 XD
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-18, 11:30 PM   #1177
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
保底都換哂D 野架啦

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-18, 11:32 PM   #1178
ShinDou

咁仲有300 RANDOM裝飾可以無限換,上個月我都換左好多個,雖然未中過SSR
舊 11-07-18, 07:52 AM   #1179
ShinDou

而家d千7分人雷丁滿血俾我進擊的里昂騎士精神千騎萬幾直接秒左,好爽,又係嘔凸雙倍分俾我 XD 不過人地隻克麗絲好勁,可能有勁裝

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 11-07-18, 09:28 AM   #1180
Gustavi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
玩到39lv , 打到4-3 hard mode 攪唔掂...

前面4隻已經又硬又大力, 試好多次之後終於清到淨後面4隻...
個法師1下秒我一個
我覺得就算試多幾次之後過到, 都應該3星唔到 =.=
Gustavi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-18, 09:37 AM   #1181
ShinDou

4-3精英除左夠打仲要打得快,得7turn

我打法係第1turn係左邊樹林引隻飛兵同水兵落黎,之後清晒頭4隻飛水兵就淨係槍坦上去引騎,其他人數格仔唔好入紅,因為坦中左1次撞就幫唔到人坦,槍坦小心唔好俾阿伯打到,唔係好易秒,如果有騎可以直接秒阿伯,冇既話出隻高魔防既引隻僧落黎打你,法師基本都係騎飛秒,唔可以俾佢出手,佢殘血都好大力分分鐘秒到人

舊 11-07-18, 10:00 AM   #1182
Gustavi
Crazy Gamer

我都係差不多咁清前面個堆.
不過慢慢拉落黎未必趕到7turn
舊 11-07-18, 10:09 AM   #1183
ShinDou

所以冇得慢架,基本上每1波最好1兩turn清到,得7turn其實都係岩岩好,你出咩人?

舊 11-07-18, 10:33 AM   #1184
Gustavi
Crazy Gamer

下面好似都清4turn ,
水個兩隻要等佢個水buff 完先打得.
風個兩隻又好硬.
第一下我仲要搏到反擊冰到佢先有可能頂得住.

引佢落黎我仲要向後走1走,
開頭試唔走呢, 我個槍盾食兩hit就死.
舊 11-07-18, 10:38 AM   #1185
ShinDou

坦用頑石好過冰,冰得20%,你出弓手秒飛兵啦,冇飛兵係隔離,魔法打得入隻水兵,之後搵人執雞就得,你等兩turn先打實唔夠快啦

舊 11-07-18, 10:45 AM   #1186
Gustavi
Crazy Gamer

而家淨係升左5個人咋.... 其他冇升過

同埋我抽勁耐先開到局呢,
開到首抽已經得番光之起源pool
咁而家就係光之起源3隻SSR + SR步 + SR槍咁.
冇魔法冇弓
舊 11-07-18, 10:51 AM   #1187
ShinDou

露娜食藍石轉弓啦,其實都唔1定要全部同陣營,我而家都玩左好耐混陣,帝國加公主

你迪哈係刺客定騎? 呢版冇槍卒,路因行得慢,打滿血卒俾人反應該都好甘,又行得3格咁慢,打少個咁濟,路因個位換第2隻上啦

其實你算越級打緊,呢版難40電腦帶3級卒屈你機,我果陣都係槍坦拎左3級卒先3星到

舊 11-07-18, 10:52 AM   #1188
ShinDou

咦你用霧風?叫做好少少有氣刃2格屈人既

舊 11-07-18, 10:59 AM   #1189
GUSTAV
The One
poor

其實練度唔夠升下裝先 4-3 係難打

坦又坦唔住 冇法師又煩

舊 11-07-18, 11:45 AM   #1190
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
我都要轉左D槍兵變三階先打到4-3

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-18, 12:21 PM   #1191
Gustavi
Crazy Gamer

法師其實又可以升隻SR上黎既.

迪哈食左石升左兩邊架.

但係問題係.... 有d人要哩關d 料先升到lv40個兵
舊 11-07-18, 12:21 PM   #1192
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
我都要轉左D槍兵變三階先打到4-3
我囡隊卡浪人 當年靠召喚拉怪過

舊 11-07-18, 01:09 PM   #1193
ShinDou

浪人證係得精英4-3,飛兵要浪人證,打到呢版前係得2級卒,法師同奶d證係後面d精英,人地除左阿伯成場3級卒屈你梗係難啦,呢版之前正常會夠料升隻坦拎3級卒,芙雷而家用落覺得坦度仲勁過其他坦,因為佢前前會篤人,我篤人1下千8,1場篤3下,又有奶騎治癒同頑石,通常打完都滿番大部份,就算1次拉晒都好少頂唔到,主要係你隻坦防裝要勁,同埋隻奶裝有番咁上下智就補得多,而家奶騎單補都2千幾,治癒千幾,最緊要里昂秒左d步兵同法師就唔會打唔到

舊 11-07-18, 01:16 PM   #1194
ShinDou

起源個sr法師我冇升過黎用,不過風刃後期應該冇乜用,因為d飛兵魔防開始顛,郁d就幾百,用魔法打佢好難打得入,除非你全身高凸智裝,所以先話要特登出隻弓,唔係你用近戰撞佢自己都好傷

舊 11-07-18, 01:26 PM   #1195
Gustavi
Crazy Gamer

隻槍差幾粒騎士証未升呀... 唔知差咁遠
不過今日掃滿左, 要聽日先再試喇.

luna 同霧風都要浪人呀
唔怪得突然打唔痛咁...

咁係咪要升其他人上黎頂住先呢
舊 11-07-18, 01:34 PM   #1196
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
頑石同冰 我就簡冰
我成日開到冰咁下turn隻野就輕鬆殺 反正雷丁後期麵係頂兩隻唔死就ok
鬥技本身無興趣去打 輕鬆mode後手彈走等5場算
世界我青銅1算 求其攞下野就算
晏就返工 夜晚果轉有時仲Ot緊 一係搭車打緊其他野

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。

此篇文章於 11-07-18 01:47 PM 被 鳳熾魂 編輯。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-18, 01:35 PM   #1197
ShinDou

40開始你唔克制打人基本上係唔痛,削到半血已經算好,除左里昂可以夾硬開技秒非克制之外,我而家平時打基本上全克制,里昂打步,槍坦打騎,女王打槍,露娜打飛,出埋奶騎,我女王而家已經冇超絕,因為里昂自帶騎士精神,打槍兵唔覺有問題,你d裝有30就打得入,同埋槍兵本身魔防最低

舊 11-07-18, 01:38 PM   #1198
ShinDou

3級卒攻防加幾十,爭好遠架,40開始我覺得最緊要係有弓打飛兵,因為普通魔法唔係好扣到佢,最難殺同最高攻既都係飛兵,你俾佢滿血撞你隻坦唔係頂到好多下

舊 11-07-18, 02:21 PM   #1199
GUSTAV
The One
poor

石回得個少少光頭以外冇咩用

冰冰中就賺

舊 11-07-18, 02:31 PM   #1200
ShinDou

冰得20%咋喎,頑石係50%回喎,多血果陣淨係治癒都補千幾上左過半血,殘血果陣發動埋頑石夾埋補番半條血,我隻坦試過頂5,6隻都唔死,我之前44打到50難時空都係靠咁打,同埋芙雷每隻吉人兩3下千8,d卒都好傷,步兵打我照篤佢3下篤左佢半條血

冰我覺得係鬥雞用,平時打,你克制既1野都秒左佢,秒唔到佢都殘血最多都係補多下,個冰其實只係保你兩下唔駛驚人反擊,其實打到佢殘血既話你唔理佢等佢撞坦,打第2隻仲好啦,如果龍會中冰就話有用姐,如果要用20%不如用疾風郁多下仲好啦,好似話冇上限,你有咁好彩既話連續郁幾次咩都死啦 XD

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 02:45 PM

手機版 | APP版