Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-31-18, 08:06 PM   #1026
半島鐵盒
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
一打LV40 D關敵人開始出三轉兵我仲用緊二轉真係打死人....
半島鐵盒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-18, 08:10 PM   #1027
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
槍坦你40LV果陣應該夠料拎3級兵架喇,係飛兵法師同奶應該會卡卡地
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-18, 08:18 PM   #1028
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
我雷丁都同佢地爭料轉最優先一定坦同DPS 奶呢D慢慢 除非學招
我45都幾隻未夠料 都係幾隻轉左 雪莉用迅雷好似仲差過用雷光咁

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-18, 08:32 PM   #1029
ShinDou

迅雷大力但叉太耐,正常都係用番雷光
舊 10-31-18, 08:48 PM   #1030
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
競技場復仇成功的話,點數是如何計算?
失敗的話又有乜後果?
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-18, 08:49 PM   #1031
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: okabe 查看文章
陸服果邊尼緊出兩隻勁野,
我等緊之後既情況
台服其實唔係差陸服好大差距

https://www.taptap.com/topic/4037951
"蘭科特"好怪~以前譯"拉霍特"好聽好多~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-18, 08:57 PM   #1032
ShinDou

鬥雞復仇同你主動打人係1樣

你打差唔多分既人應該贏就係加10分度輸就減10分度,LV差距再修正,自動既話贏就贏2倍,輸就減半,所以鬥雞其實係應該自動打先易D打高分,除非你會課唔係每日只打5場,我舊區果陣每日5場都上到千6分
舊 10-31-18, 09:06 PM   #1033
鳳熾魂
紅蓮の焔神

玩到44,45發覺真係勁多人要練
班飛飛真係痴線 勁大力又煩重點場場都幾隻飛飛

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 10-31-18, 09:07 PM   #1034
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: ShinDou 查看文章
鬥雞復仇同你主動打人係1樣

你打差唔多分既人應該贏就係加10分度輸就減10分度,LV差距再修正,自動既話贏就贏2倍,輸就減半,所以鬥雞其實係應該自動打先易D打高分,除非你會課唔係每日只打5場,我舊區果陣每日5場都上到千6分
問題
對方贏我時只扣了我5分,咁係唔係代表對方係比我強?
咁我反勝番佢時,會係加番5分,定係10分,或係更多分?
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-18, 09:24 PM   #1035
ShinDou

所以40幾難真係要出弓先會易打D

佢贏你只扣5分,即係佢個分高你好多囉,應該高1兩百分,不過高分唔代表戰力高既,我D戰力都低過好多人,我通常都係俾D LV低過我但戰力高我一兩千既人殺,靠AUTO反擊升分咋,而家新區1495排129爭少少千5,暫時冇MAP砲始終難殺D,電腦又成日做白痴野,要諗點擺位黎控制電腦1開波點行

你反勝佢應該會加十幾分,我試過反贏加廿幾近30分 XD

而家LV40芙雷,里昂,娜騎已經有3級卒了,爭露娜同女王

不過之前亂升左好多人完全唔夠水飲 XD 同埋每日2場任唔敢打街場,驚唔同陣唔岩超絕又或者冇人出奶搞到炒,所以都係自己打少左D水 @@

原來刷到里昂第3粒碎了 XD 次數用晒,聽日試埋奶騎先,每日打得9次碎片真係要揀升咩好,暫時應該里昂,奶騎,露娜,雪莉要拜拜了 @@

此篇文章於 10-31-18 10:18 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-31-18, 10:19 PM   #1036
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
所以40幾難真係要出弓先會易打D

佢贏你只扣5分,即係佢個分高你好多囉,應該高1兩百分,不過高分唔代表戰力高既,我D戰力都低過好多人,我通常都係俾D LV低過我但戰力高我一兩千既人殺,靠AUTO反擊升分咋,而家新區1495排129爭少少千5,暫時冇MAP砲始終難殺D,電腦又成日做白痴野,要諗點擺位黎控制電腦1開波點行

你反勝佢應該會加十幾分,我試過反贏加廿幾近30分 XD

而家LV40芙雷,里昂,娜騎已經有3級卒了,爭露娜同女王

不過之前亂升左好多人完全唔夠水飲 XD 同埋每日2場任唔敢打街場,驚唔同陣唔岩超絕又或者冇人出奶搞到炒,所以都係自己打少左D水 @@
打水任我永遠自己返工禁auto算
要俾石買錢啦 真係唔鬼夠用

此篇文章於 10-31-18 10:25 PM 被 鳳熾魂 編輯。
舊 10-31-18, 10:33 PM   #1037
ShinDou

暫時日日打錢仲有30幾萬,不過主要係冇肥升裝,凸左都冇升上去 XD 等衝到時空卡果陣又要刷龍順便打肥打裝了 @@
舊 10-31-18, 10:38 PM   #1038
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
暫時日日打錢仲有30幾萬,不過主要係冇肥升裝,凸左都冇升上去 XD 等衝到時空卡果陣又要刷龍順便打肥打裝了 @@
起馬都20,30無理由10

舊 10-31-18, 10:42 PM   #1039
ShinDou

咁多數都有20既,除左D後備裝,不過唔少20緊未30 XD
舊 10-31-18, 11:19 PM   #1040
鳳熾魂
紅蓮の焔神

主力坦同DPS我都30 除非SSR最後騎士突到40
可惜把世界樹支無人用到
用用下發覺把冰劍幾正 打停人都幾有用

舊 10-31-18, 11:25 PM   #1041
ShinDou

所以我今次冇碎冰劍,留黎睇下駛唔駛俾里昂遲D用黎拉打,斬斷人腳D3格兵行得1格,里昂撞完佢又可以走番後 XD
舊 10-31-18, 11:35 PM   #1042
鳳熾魂
紅蓮の焔神

淨係停人都已經可以保留
發覺有Bugs特別兵有時會無啦啦無左重登就有番

舊 11-01-18, 08:22 AM   #1043
ShinDou

41lv殺到40火龍了,不過磨左成12turn,估唔到雪莉薄到俾火龍滿血秒左

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 11-01-18, 09:20 AM   #1044
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
拉霍特都睇落幾得意
唔出蘭迪斯係咪因為個陣營問題? 古代人陣營而家係無,又得主角又唔係光輝
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-18, 09:35 AM   #1045
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
拉霍特都睇落幾得意
唔出蘭迪斯係咪因為個陣營問題? 古代人陣營而家係無,又得主角又唔係光輝
由手機版發出
下個月應該出同開4代主角陣營架啦 ?

艾美莉呢

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-18, 09:50 AM   #1046
Gustavi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
引用:
所以話開頭最好爆5體衝,升夠快人又勁d就易刷活動,暗王子鬥雞勁,但如果你唔鬥雞都冇乜損失

鬥技場?
可以自動既就只係等低lv.....

另一個唔可以揀人呢, 我30lv左右個時 , 佢下下random d 4x lv 俾我, 直接give up .
然後而家直頭唔入去
哩個設計真係叫新人唔好玩 -_-
Gustavi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-18, 10:05 AM   #1047
ShinDou

鬥雞你反擊都會有唔少2分人打,有時都會有3分人打你,睇下咩陣有時都會搏下反擊,正常主動打唔會揀1分人,除非打埋呢場都開唔到下個箱又貪快

鬥雞正常要打上去既1早1夠28lv都開始衝晒,遲起步既就冇辦法,我都有d fd1路都唔打,佢地40幾lv,1千分,尋日入去都係搵到d40幾lv高分過佢既人打

鬥雞其實你有map砲先會易打d,冇既話其實好多陣都差唔多

舊 11-01-18, 10:05 AM   #1048
GUSTAV
The One
poor

[新活動 - 轉動的哲學]又搶石...

原來係陸服

此篇文章於 11-01-18 10:08 AM 被 GUSTAV 編輯。
舊 11-01-18, 10:07 AM   #1049
GUSTAV
The One
poor

真PVP 鬥技場 因為大家都未到頂 其實只係鬥高LV 一個星期5場就夠皮

對電腦 PVP 睇ARM 位收頭同級應該冇難度

舊 11-01-18, 10:15 AM   #1050
ShinDou

普通鬥雞手動我覺得唔抵,當然係你要自動贏到先得

世界鬥雞我諗後期都係雙黑洞果d大範圍map砲,有埋莉亞娜就3下,唔死都殘啦咁多debuff,分分鐘有驅散都出唔到

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1283 今天 03:23 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 08:16 PM

手機版 | APP版