Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-14-12, 05:45 PM   #126
祖羅.祖班納
God of Gamer
어떡해 어떡해

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: kita 查看文章
新加既Match Day... 跟番球員現實既狀態... 可以off左佢都得
似係新既live season....唔知送埋定又要加錢買呢

WHY ALWAYS ME?
祖羅.祖班納 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-12, 01:53 PM   #127
fmwp167
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2008
PSN  IDfmwp167
引用:
作者: 祖羅.祖班納 查看文章
似係新既live season....唔知送埋定又要加錢買呢
希望係送埋啦...

如果要加錢...應該不會買了...

始終都係玩ONLINE多...
fmwp167 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-12, 01:56 PM   #128
fmwp167

引用:
作者: 19909696 查看文章
即係R1 / RB + 射門強化左??
上集已經好屈機嫁喇WO ~
上集玩CLUB...R1 已經好屈...
今集暫時覺得個波無之前彎....
希望真係改弱左...
舊 09-16-12, 03:34 PM   #129

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: fmwp167 查看文章
上集玩CLUB...R1 已經好屈...
今集暫時覺得個波無之前彎....
希望真係改弱左...
我都希望係, 成日死角CUR入太唔真實.... 因為依D世界波真實中都唔係成日有...
19909696 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-12, 06:56 PM   #130
fmwp167

引用:
我都希望係, 成日死角CUR入太唔真實.... 因為依D世界波真實中都唔係成日有...
其實呢個問題大家都覺...

仲有一個就係AI KEEPER 成日開地波...

希望呢樣都會改埋
舊 09-17-12, 11:25 PM   #131

引用:
作者: fmwp167 查看文章
其實呢個問題大家都覺...

仲有一個就係AI KEEPER 成日開地波...

希望呢樣都會改埋
係WO, 特別打CLUB AI龍果時..
舊 09-17-12, 11:34 PM   #132
yorkyork

註冊日期: May 2010
引用:
係WO, 特別打CLUB AI龍果時..
唔好係佢開波個時行近佢就冇咁易出事
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-12, 01:32 PM   #133
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
有冇 xbox GAF club?

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-12, 04:41 PM   #134

引用:
作者: initial 查看文章
就你開番個啦,我玩開個club都唔夠人開唔到波…
舊 09-18-12, 04:50 PM   #135
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
引用:
作者: initial 查看文章
搵CLUB去其他討論區會易D
我踢果個CLUB既玩家都玩左好幾年
偶然都會遇到GAF某D舊隊友
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-12, 07:20 PM   #136
ZOMA
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
http://www.facebook.com/notes/ea-spo...51152739399534

頭先先睇到呢篇野..
原來ONLINE CLUB都改左好多野~
都係好野~~

>>Online Pro for Clubs only: no more offline boosting. #FIFA13
咁Career Mode個VP都係一定要ONLINE升..
ZOMA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-12, 08:31 PM   #137
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
引用:
我仲諗緊xb 定pc版, 因為岩岩live到期, 如果xb 冇club 就轉玩 pc版算了.

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-12, 08:37 PM   #138
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: ZOMA 查看文章
http://www.facebook.com/notes/ea-spo...51152739399534

頭先先睇到呢篇野..
原來ONLINE CLUB都改左好多野~
都係好野~~

>>Online Pro for Clubs only: no more offline boosting. #FIFA13
咁Career Mode個VP都係一定要ONLINE升..
之前都睇過,今次CLUB一改之前大家想要既野
希望真係無改人,無人再賴用人龍,唔駛成日高分隊對D新隊
只望今次無咪DELAY,斷線既話應該比上幾集好玩
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-12, 08:59 PM   #139
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
終於試到個demo, 感覺幾好, 畫面光左, 控制上無大變唔駛重頭學過晒.

唔黐腳攞波我鍾意, 可以有多d變化, 中間既小遊戲都幾好, 應該可以用黎升下vp.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-12, 12:46 AM   #140
stinkychan08
星仔

註冊日期: Apr 2009
PSN  IDSTINKYCHAN
FUT Web Apps已出!
stinkychan08 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-12, 12:17 PM   #141
pureman
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDpureman
ign 9分
主要都係講控波甩多左令隻game好玩左但無破壞平衡。
pureman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-12, 02:54 PM   #142

引用:
作者: pureman 查看文章
ign 9分
主要都係講控波甩多左令隻game好玩左但無破壞平衡。
做 GAME EDITOR 真幸福, 咁快有得玩
舊 09-21-12, 03:22 PM   #143
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
普通版係咪乜卡都無?

剩game碟一隻?
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-12, 12:11 AM   #144
大家樂職員
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: 暴走蟹 查看文章
普通版係咪乜卡都無?

剩game碟一隻?
我都想知,到底仲有無得預訂, 同埋有幾多個版本?

舊 09-24-12, 11:59 AM   #145
RS 200

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
唔知今日會唔會有偷跳?!
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-12, 12:02 PM   #146
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
做 GAME EDITOR 真幸福, 咁快有得玩
佢係試.....

辛苦大家唔知啫.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-12, 04:50 PM   #147
mflo
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: RS 200 查看文章
唔知今日會唔會有偷跳?!
hmm... 乜'偷跳' 係咁解嘅咩?

樓主係想講 '偷跑' 吓嘩?
mflo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-12, 05:16 PM   #148
mihimaru GT
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
頭先行過仲未有...唔通真係要聽日?

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-12, 05:19 PM   #149
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
打電話問過要聽日
由手機版發出
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-12, 05:20 PM   #150
yorkyork

註冊日期: May 2010
今年水貨都冇偷跑?
正日威能
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] FIFA Football / FIFA ワールドクラス サッカー (香港行貨已發售,日版3月15日發售, 支援雙人11vs11網戰,機背感應,日版支援全日本語音) ( ゚ω゚)? 手提遊戲機討論版 187 02-26-12 11:32 PM
FIFA或 取 消 互 射 十 二 碼 mario0606 體育版 25 01-04-11 09:08 PM
[動畫] 機動戦士ガンダム00 セカンドシーズン 第13話「メメントモリ攻略戦」 Vol.13 money 日本動漫畫討論版 1005 01-06-09 07:41 PM
FIFA公 佈 新 世 界 排 名 系 統 艾莉娜 國家隊討論區 9 07-08-06 10:00 AM
GAF 照相館 PHOTO CHALLENGE #13 「和諧」 (2006.05.21-2006.06.13) Winner: KKH 「Harmonizing」 KKH 照相館 32 06-17-06 02:56 AM

現在的時間是 04:39 PM

手機版 | APP版