Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24 64  ... 最後
街機遊戲討論版>「機動戦士ガンダムエクストリームバーサスマキシブースト」
kimtch 12:24 PM 03-19-14
作者: GN00508771:
好似日本咁set初中級者專用會好d

可惜冇咁多機俾佢地舞⋯⋯
所以我話機鋪文化問題
STRIFE 12:31 PM 03-19-14
睇個老闆點諗啦
對上NEXT冇洗牌,令唔少獨行玩家卻步,數量唔少,佢地唔係唔識打,可能打得仲要係OK既,只係冇PARTER,想落場都唔得,洗牌絕對係佢地優先選擇,會玩得更多
今次SET洗牌既話我個人認為收入反而會好左..
T.K. 01:15 PM 03-19-14
作者: STRIFE:
睇個老闆點諗啦
對上NEXT冇洗牌,令唔少獨行玩家卻步,數量唔少,佢地唔係唔識打,可能打得仲要係OK既,只係冇PARTER,想落場都唔得,洗牌絕對係佢地優先選擇,會玩得更多
今次SET洗牌既話我個人認為收入反而會好左..
next新之有洗牌,結果好多時無人打
STRIFE 01:22 PM 03-19-14
作者: T.K.:
next新之有洗牌,結果好多時無人打
NEXT有冇洗牌都少人玩
個個GSD
kimtch 12:35 PM 03-19-14
起碼洗牌你可以FORCE 到D 比如話係GVG既七強組合唔可以比佢唔入錢.(o:
STRIFE 12:40 PM 03-19-14
PART到地雷既,D"愛"機廚都係要入錢
Blur 12:43 PM 03-19-14
最有機會濕浮應該得新之啦?

8+4
魔靈娘 12:52 PM 03-19-14
知吾知鑽荷有幾多部機?
G Sir俾你電話號碼我約打機
STRIFE 01:05 PM 03-19-14
作者: 魔靈娘:
知吾知鑽荷有幾多部機?
G Sir俾你電話號碼我約打機

~~~~
Thaws 01:01 PM 03-19-14
8洗4固定應該係最好, 以前NEXT舖舖V2/W0/吞A ガンダムO既日子唔想再過
由手機版發出
Chitose1987 01:43 PM 03-19-14
支持傻呼嚕

我呢d又廢又無朋友 要靠洗牌呃 win
阿魚 02:03 PM 03-19-14
就算唔係$8 蚊鋪, 有好多人寧願龜GSD都唔去玩新game

結果同當年GVGN一樣
GUSTAV 02:07 PM 03-19-14
作者: 阿魚:
就算唔係$8 蚊鋪, 有好多人寧願龜GSD都唔去玩新game

結果同當年GVGN一樣
睇隻GAME 點GA姐

你SETM5DAM6 DAM 8 + 隻GAME 糞 真係好難落場GA WOW

雖然我暫時覺得FB 好過呢隻
阿魚 02:19 PM 03-19-14
作者: GUSTAV:
睇隻GAME 點GA姐

你SETM5DAM6 DAM 8 + 隻GAME 糞 真係好難落場GA WOW

雖然我暫時覺得FB 好過呢隻
我最擔心都係機鋪老闆Set到DMG 6+黎挑機....
YKNULL 03:12 PM 03-19-14
唔係去到exvs開始對戰已經固定dam?

*無野了原來係機舖自重
GN00508771 02:15 PM 03-19-14

結果同當年GVGN一樣
講來講去 唔想重新學過既佔大多數

好似拳皇咁
阿魚 02:21 PM 03-19-14
講來講去 唔想重新學過既佔大多數

好似拳皇咁
例子:
我seed d仲可以贏番1~3wins, 再唔夠抽可以食修正

MB我比$8 仲要唔知自己點解死, 試問邊有咁多人做死士
mario0606 02:26 PM 03-19-14
例子:
我seed d仲可以贏番1~3wins, 再唔夠抽可以食修正

MB我比$8 仲要唔知自己點解死, 試問邊有咁多人做死士
機鋪度見到你都可能無人想做死士
GUSTAV 02:15 PM 03-19-14
基本上隻NEXT + 大DAM 真係OK糞
風音 02:18 PM 03-19-14
創聲唔係list入面不過有4部set緊
GN00508771 02:19 PM 03-19-14
街鋪文化差異都係一個大因素

日本 每兩三日check制

點樣SET時間 傷害全部列哂出來

香港? 冇樣有
阿魚 02:22 PM 03-19-14
街鋪文化差異都係一個大因素

日本 每兩三日check制

點樣SET時間 傷害全部列哂出來

香港? 冇樣有
如果佢跟online setting, 一定好多人歡迎
Chitose1987 02:23 PM 03-19-14
$8 打 60 秒真係好貴
由手機版發出
GUSTAV 03:24 PM 03-19-14
今集最少都150秒好似
kimtch 03:37 PM 03-19-14
作者: GUSTAV:
今集最少都150秒好似
arent u thankful
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24 64  ... 最後

返回主題版面