Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 07-14-19, 11:46 AM   #1
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
今朝咩事

網址冇續期???????

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-19, 11:59 AM   #2
chh622
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2005
7月8日過期,應該係啦
chh622 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-19, 12:24 PM   #3
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
domain expired ?

C.Ryo 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-19, 01:05 PM   #4
GreenTea
Administrator

註冊日期: May 2007
係過期 記錯月份 好在重有時限 。。
由手機版發出
GreenTea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-19, 02:00 PM   #5
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
如果比人買走左會點??

會唔會飛左去咸網站呢

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-19, 02:31 PM   #6
捲毛老爺
God of Gamer

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
GHUBFOURM
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-19, 02:35 PM   #7
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
如果比人買走左會點??

會唔會飛左去咸網站呢
仲洗講嘅。

舊 07-14-19, 02:47 PM   #8
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
仲洗講嘅。
開過個 gbforum
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-19, 02:51 PM   #9
LTKS
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2011
我尋晚都諗會唔會被維穩買起個DOMAIN
LTKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-19, 05:35 PM   #10
clanyuen1
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
XBox Live Gamertagclan3
引用:
作者: LTKS 查看文章
我尋晚都諗會唔會被維穩買起個DOMAIN
我都以為係,
其實Facebook上果個係咪留言版/ 避風塘黎?
一年都冇一個留言但都有千幾Like

放心!高空工作,1人工作,10號風球出事你都有份,但公司唔保,
住戶是神,不得反抗...
clanyuen1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-19, 10:46 PM   #11
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: 捲毛老爺 查看文章
GHUBFOURM
GaYforum.org 好似似返原本個 domain o的

舊 07-14-19, 10:48 PM   #12
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: GreenTea 查看文章
係過期 記錯月份 好在重有時限 。。
由手機版發出
應該唔會即時放返出去的吧. 不過 1 個月無續就難講

舊 07-15-19, 11:16 AM   #13
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=251503

有一刻我仲諗,
唔通真係比之前「呢個forum 係咪已經玩完?」果個主題,
咒到「壽終正寢」…

舊 07-16-19, 09:43 AM   #14
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: LEGOCAPTOR 查看文章
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=251503

有一刻我仲諗,
唔通真係比之前「呢個forum 係咪已經玩完?」果個主題,
咒到「壽終正寢」…
禾以為GAF忽然圓寂
巧在不是~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363

此篇文章於 07-16-19 09:53 AM 被 Busconcamp 編輯。
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:10 PM

手機版 | APP版