Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-12-11, 02:28 PM   #476
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
Smile

引用:
作者: LeUnG0o0 查看文章
ToHeart2 DX PLUS 白金@c@
有冇攻略?

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-11, 11:03 PM   #477
LeUnG0o0
Senior Gamer
麥仔

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDLeUnG0o0
搵人一齊解winning 2010 同pes2010歐版 online杯
LeUnG0o0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-11, 12:55 PM   #478
martinyau1979
God of Gamer

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
http://www.yourgamercards.net/leaderboard/1/

獎杯lv 提高咗上限?, 頭位係56 lv

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-11, 06:32 PM   #479
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
今集DR2 易過上集白金,

有冇人想一齊解合作盃?
由手機版發出
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-11, 09:24 PM   #480
T9P2L
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2010
PSN  IDT9P2L
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
http://www.yourgamercards.net/leaderboard/1/

獎杯lv 提高咗上限?, 頭位係56 lv
當事人已經confirm左, 佢話sony好似將個level加到100

此篇文章於 10-18-11 09:35 PM 被 T9P2L 編輯。
T9P2L 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-11, 09:30 PM   #481

引用:
作者: T9P2L 查看文章
當事人已經confirm左, 佢話sony好似將個level加到100

http://www.ps3trophies.org/forum/gen...ml#post2217444
我諗當初設計TROPHY 呢個程式都無預到的人咁勁, 拎到咁多白金杯. 不過改咗都好既, 唔知幾時加番個好友LIST 上限,  得個100人, 真係唔多夠, 成日要DELETE 咁的人騰的空位出嚟

地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-11, 09:33 PM   #482
T9P2L

引用:
我諗當初設計TROPHY 呢個程式都無預到的人咁勁, 拎到咁多白金杯. 不過改咗都好既, 唔知幾時加番個好友LIST 上限,  得個100人, 真係唔多夠, 成日要DELETE 咁的人騰的空位出嚟
我都係覺得加friend list仲實際

基本上大部份人就算玩到ps4甚至ps5都升唔到去50lv啦
舊 10-18-11, 09:34 PM   #483

引用:
我都係覺得加friend list仲實際

基本上大部份人就算玩到ps4甚至ps5都升唔到去50lv啦

咁又係我宜加仲停留係13LV 好耐都未郁過

地球不曾為誰停一停

舊 10-19-11, 05:04 AM   #484
LeUnG0o0
麥仔

希望我可以升到lv100 la haha..暫時31都算易升
舊 10-19-11, 06:11 AM   #485
SHCEHUK
Game Master

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDcshhenry
引用:
SONY將level加到100,不如佢想下方法有甚麽優惠(例如主題,個人造型.........等)給些高level的人好過,現在只是些數字遊戲
SHCEHUK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-11, 12:00 PM   #486
T9P2L

引用:
作者: SHCEHUK 查看文章
SONY將level加到100,不如佢想下方法有甚麽優惠(例如主題,個人造型.........等)給些高level的人好過,現在只是些數字遊戲
不過我又咁睇, sony都應該知道呢班高lv人士都有用不正當手法去爆盃, 如果俾獎勵即係變相鼓勵佢地cheat多d

同埋我覺得加level同vita有莫大關係, 因為vita已經confirm左有獎盃, 而且可以跟返ps3個account
舊 10-19-11, 02:01 PM   #487

引用:
不過我又咁睇, sony都應該知道呢班高lv人士都有用不正當手法去爆盃, 如果俾獎勵即係變相鼓勵佢地cheat多d

同埋我覺得加level同vita有莫大關係, 因為vita已經confirm左有獎盃, 而且可以跟返ps3個account
以前好似籌備攪緊一個reward program, 不過攪攪下 ,個計劃中止咗, 無咗影

地球不曾為誰停一停

舊 10-19-11, 03:46 PM   #488
LeUnG0o0
麥仔

引用:

應該第一時間ban左個班老金先
舊 10-20-11, 01:48 AM   #489
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
想開始打猛將傳~
有冇白金達人講講心得~
以便用最少時間去白金~

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-11, 02:37 PM   #490
jaychow7w

註冊日期: Sep 2009
PSN  IDkinyan1217
早幾日過台灣,果邊啲game貴好多,就算出咗好耐嘅game都無咩跌價,2手仲貴過香港全新!
香港機迷都幾幸福。
jaychow7w 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-11, 09:24 PM   #491
T9P2L

引用:
作者: jaychow7w 查看文章
早幾日過台灣,果邊啲game貴好多,就算出咗好耐嘅game都無咩跌價,2手仲貴過香港全新!
香港機迷都幾幸福。
咁又係啊, 行版game都係全部版本中最平
舊 10-21-11, 03:58 AM   #492
jaychow7w

註冊日期: Sep 2009
PSN  IDkinyan1217
116白金達成--x men destiny
jaychow7w 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-11, 12:24 AM   #493
LeUnG0o0
麥仔

all 4 one 白金@@
舊 10-24-11, 04:15 PM   #494
T9P2L

由8月頭等到10月尾, 我lost planet終於剩番最後一場faction match win就白金, 眼見白金在望, 以為今日就白到

不過我要贏果個角色硬係阻力多多, 兩次都係最後關頭由贏變輸, 又要等多一個禮拜, 希望趕得切10月完之前白左佢

純粹想呻呻呢種等的無奈
舊 10-24-11, 04:45 PM   #495
LKC

註冊日期: Nov 2006
引用:
唔知幾時加番個好友LIST 上限,  
得個100人, 真係唔多夠, 成日要DELETE 咁的人騰的空位出嚟
agree,不過可能又係成本? 機能? 技術? ...所限,遲遲無加...
PSV出埋我要add PSV朋友,但無位啊
LKC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-11, 08:05 AM   #496
LeUnG0o0
麥仔

e排突然出好多之前冇咩提及過的game 而且隻隻都好似可以白金@@連back to the future都出返有白金 我又要玩多次了'..'
舊 10-27-11, 08:07 AM   #497
LeUnG0o0
麥仔

引用:
作者: LKC 查看文章
agree,不過可能又係成本? 機能? 技術? ...所限,遲遲無加...
PSV出埋我要add PSV朋友,但無位啊
唔知到時PSV出 e度又會唔會結合埋個PSV白金區-.-不過vita d game都唔知會唔會有白金@!@
舊 10-30-11, 11:24 PM   #498
hin0404
Crazy Gamer
+HiN+

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code0645 5723 1961
PSN  IDhin0404
引用:
作者: LeUnG0o0 查看文章
唔知到時PSV出 e度又會唔會結合埋個PSV白金區-.-不過vita d game都唔知會唔會有白金@!@
我諗係手提區開返個專區會好d
因為ps3已經好多game..再加埋psv會好亂

hin0404 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-11, 10:34 PM   #499
T9P2L

終於都順利係11月前白金左隻Lost Planet 2

http://www.yourgamercards.net/profile/T9P2L
舊 10-31-11, 11:04 PM   #500
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
引用:
終於都順利係11月前白金左隻Lost Planet 2

http://www.yourgamercards.net/profile/T9P2L
GOOD JOB~!!
下一隻諗住挑戰咩?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:03 AM

手機版 | APP版