Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-10-11, 07:27 PM   #251
martinyau1979
God of Gamer

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: =KingJoE= 查看文章
唉, 諗住白金welcome back送果隻infamous,
點知搵剩兩粒blast shard, 真係想掟掣
一粒, 係帝國市最高既建築物處, 同LAST BOSS 打附近, 因為用雷達都顯示唔到, 我估你一定未拎
仲有一粒,係海邊, 我估,

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-11, 05:35 AM   #252
hkjacky2001
Crazy Gamer
ミク大好き♡

註冊日期: May 2007
PSN  IDhkjacky2001
XBox Live Gamertaghkjacky2001
第8隻白金 "龍が如く OF THE END"
今集都係好好玩
但解白金要玩OTE mode就要少少根性~

奇跡も無く標も無く、ただ夜が広がるのみ
揺るぎない意志を糧として、闇の旅を進んでいく」

「勇往邁進!」
hkjacky2001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-11, 01:30 PM   #253
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: 基路亞 查看文章
suppose 我有過500 隻銅杯, 但呢到show 得300 隻多...
又... 我依家係level 12 7%... 但張咭的exp 又係少左一大截
我都一樣

引用:
作者: LKC 查看文章
可能係日本acc才有此問題?!
還是部份日版game無加落張卡度?!
我連profile都睇唔到
會出下面推野

The user pear_prince, doesn't exist in our database. You will be redirected in 5 seconds.
You can click Here if you dont wish to wait.

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-11, 01:50 PM   #254
=KingJoE=
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDJoeF0615
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
一粒, 係帝國市最高既建築物處, 同LAST BOSS 打附近, 因為用雷達都顯示唔到, 我估你一定未拎
最高建築物果粒比你估中左
淨返一粒, 你仲有冇咩精選推介
=KingJoE= 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-11, 05:29 PM   #255
T9P2L
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2010
PSN  IDT9P2L
引用:
作者: =KingJoE= 查看文章
最高建築物果粒比你估中左
淨返一粒, 你仲有冇咩精選推介
監獄範圍好似有十幾粒, 你check check有無搵漏
T9P2L 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-11, 09:27 PM   #256
小黑

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
終於白金了INFAMOUS 2
近排成日玩LOL...搞到都冇點玩過PS3 XD
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-11, 02:27 PM   #257
=KingJoE=

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDJoeF0615
終於搵埋最後一粒blast shard
即刻鏟game洩憤

引用:
作者: martinyau1979 查看文章
閣下料事如神
我最後一粒係warren最北, 最啄啄果個位度
我第一次搵就係用果度做起點
=KingJoE= 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-11, 04:30 PM   #258
LeUnG0o0
麥仔

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDLeUnG0o0
Bioshock2 同 transformer war of cybertron 搵人boost online杯@@

另地球防衛隊徵人一齊online爆哂所有offline杯
LeUnG0o0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-11, 07:08 AM   #259
LeUnG0o0
麥仔

ratchet clank終於白金@v@
舊 07-17-11, 12:42 AM   #260
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
引用:
作者: 粉紅救兵 查看文章
未必既...個時只可以由峽谷入去...直去...(唔係上山個邊)...會一大班牛牛的....個時用D..比較遠焦既鏡..唔係都好難接近...用左望遠鏡望下..邊隻牛上面有雀先影就得

就好似咁...好彩有save低張相~XD

我都搵唔到呢隻雀喎
係NG係响LAKE HERO 有4 隻牛個位到架?
THX

舊 07-17-11, 04:35 PM   #261
jaychow7w

註冊日期: Sep 2009
PSN  IDkinyan1217
引用:
作者: lwl 查看文章
我都搵唔到呢隻雀喎
係NG係响LAKE HERO 有4 隻牛個位到架?
THX
你都搵唔到?我用咗10+小時都無收穫....上網睇有2個地方有,來回走2邊都搵唔到....
唔通係sony更新同隻game撞咗?
jaychow7w 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-11, 04:44 PM   #262
lwl

引用:
作者: jaychow7w 查看文章
你都搵唔到?我用咗10+小時都無收穫....上網睇有2個地方有,來回走2邊都搵唔到....
唔通係sony更新同隻game撞咗?
我搵到隻雀LA
我係LAKE HEROE 西北邊搵到
個度原本得4 隻牛
有一日我去到個邊有成群牛, 就係牛群度搵到
我係岩岩出左支75-300 鏡既個時去影
希望幫到你

舊 07-17-11, 04:55 PM   #263
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
尋日買左transformer dark of the moon
D獎盃幾易拎,限你用最高難度玩來拎盃既只有一個chapter
而且算比較多金/銀盃

望落去要白金都幾易
加上隻game係講TFDOTM 之前3年既野..有交代到megatron點解又變左架貨車,同埋shockwave甦醒..
畫面都有進步...如果鐘意TF糸列都值得一玩.
7個chapter,要打爆唔需要太耐..岩我呢d無咩時間打機既人玩,不長不短,都算適中.
每個chapter用唔同人
bumbumbee,ironhide,今集紅色搏派架跑車[mirage],soundwave,laserbreak,starscream,megatron,optimus

此篇文章於 07-17-11 04:58 PM 被 雷火武 編輯。
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-11, 05:38 PM   #264
小黑

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
尋日買左transformer dark of the moon
D獎盃幾易拎,限你用最高難度玩來拎盃既只有一個chapter
而且算比較多金/銀盃

望落去要白金都幾易
加上隻game係講TFDOTM 之前3年既野..有交代到megatron點解又變左架貨車,同埋shockwave甦醒..
畫面都有進步...如果鐘意TF糸列都值得一玩.
7個chapter,要打爆唔需要太耐..岩我呢d無咩時間打機既人玩,不長不短,都算適中.
每個chapter用唔同人
bumbumbee,ironhide,今集紅色搏派架跑車[mirage],soundwave,laserbreak,starscream,megatron,optimus
有冇ONLINE 盃?有就唔買
舊 07-17-11, 06:03 PM   #265
雷火武
ワールド・エンド

有..但應該都係唔難
舊 07-17-11, 06:22 PM   #266
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
作者: 小黑 查看文章
有冇ONLINE 盃?有就唔買
你問左我想問既問題

舊 07-17-11, 07:00 PM   #267
雷火武
ワールド・エンド

http://www.videogamesblogger.com/201...ox-360-ps3.htm

The Champion (Gold) Reach level 20 in any single class in Multiplayer.
Power Surge (Bronze) Use an active ability 5 times in a public multiplayer match.
Sacrifice (Bronze) Be the first one eliminated in a public multiplayer match.

搵埋比你地
其實係得3個.仲要唔係難
舊 07-17-11, 07:56 PM   #268
小黑

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
http://www.videogamesblogger.com/201...ox-360-ps3.htm

The Champion (Gold) Reach level 20 in any single class in Multiplayer.
Power Surge (Bronze) Use an active ability 5 times in a public multiplayer match.
Sacrifice (Bronze) Be the first one eliminated in a public multiplayer match.

搵埋比你地
其實係得3個.仲要唔係難
如果你有玩上集就會知點解我要問你呢個問題
舊 07-17-11, 11:01 PM   #269
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
第39白金: MOTORSTORM 3
終於搞掂...又係得自己一個搞...

再想係度問多次...有冇未玩過PORTAL2 COOP既可以幫我手...?
呢隻差一個人幫我就白到...

舊 07-17-11, 11:51 PM   #270
LeUnG0o0
麥仔

yourgamercards HK leaderboard 第一個個人 唔知點解可以唔洗羅哂d杯就出白金 例如隻GT5同Tog 羅3,4個銅杯就羅左白金...極速白金中=.=見佢剩玩GT5 個psn lv可以一日由72%升到96(佢29lv)... 我玩到極痛苦要咁升都要2日 仲要係玩超級易的野...

此篇文章於 07-17-11 11:55 PM 被 LeUnG0o0 編輯。
舊 07-17-11, 11:56 PM   #271
LeUnG0o0
麥仔

隻transformer DOTM 係極度容易 如果要白金唔玩真係對唔住自己 同megamind一樣 都係用左唔夠一日
舊 07-18-11, 12:02 AM   #272
lwl

引用:
作者: LeUnG0o0 查看文章
yourgamercards HK leaderboard 第一個個人 唔知點解可以唔洗羅哂d杯就出白金 例如隻GT5同Tog 羅3,4個銅杯就羅左白金...極速白金中=.=見佢剩玩GT5 個psn lv可以一日由72%升到96(佢29lv)... 我玩到極痛苦要咁升都要2日 仲要係玩超級易的野...
唔駛理個D 傻仔LA

舊 07-18-11, 12:08 AM   #273
LeUnG0o0
麥仔

引用:
作者: lwl 查看文章
唔駛理個D 傻仔LA
haha 之前第一次見到佢 問佢 原來係北京人 之後打算打下白金追下佢 點知而家收左我皮=.=
舊 07-18-11, 12:10 AM   #274
LeUnG0o0
麥仔

引用:
作者: LeUnG0o0 查看文章
隻transformer DOTM 係極度容易 如果要白金唔玩真係對唔住自己 同megamind一樣 都係用左唔夠一日
講開又講 而家打白金睇game反而易唔易唔係最重要 最重要係多唔多杯會MISSABLE!!
舊 07-19-11, 07:07 PM   #275
lwl

白金左隻AFRIKA LA
好GAME 一隻
玩得好開心

主題工具
顯示模式