Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-16-07, 02:16 PM   #76
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
希望今日有
唔係就過左新年去訂

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 04:12 PM   #77
monchi
Junior Member

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: W!LL 查看文章
希望今日有
唔係就過左新年去訂
如果訂,你會去邊度訂啊?
一齊訂會唔會平DD呢^^"
monchi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 04:22 PM   #78
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: monchi 查看文章
如果訂,你會去邊度訂啊?
一齊訂會唔會平DD呢^^"
我會去返hotline度訂, 起碼佢返過貨知道係咩黎
不過都要睇價錢, 如果好似世樹咁成$4xx絕對唔會訂
托遲d會去日本既版友幫我買返隻
之後呢個系列出之前都要去hotline度留返隻
而家買game買得咁麻煩真係好想爆粗

大乱闘X
舊 02-16-07, 05:49 PM   #79
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

堀 北 真 希 狂 吞 螺 絲
http://appledaily.atnext.com/templat...art_id=6822492

日 本 青 春 女 星 堀 北 真 希 前 日 同 大 泉 洋 為 任 天 堂 DS 遊 戲 帶 公 開 錄 音 , 首 次 配 音 堀 北 可 能 緊 張 得 滯 , 頻 食 螺 絲 。 適 逢 前 日 係 情 人 節 , 堀 北 一 早 預 備 朱 古 力 送 畀 大 泉 洋 , 大 泉 洋 好 得 戚 咁 話 堀 北 鍾 意 佢 , 仲 話 會 將 朱 古 力 收 埋 唔 食 , 保 存 一 世 喎 , 真 係 肉 麻 當 有 趣 。

大乱闘X
舊 02-16-07, 07:59 PM   #80
nobu-k
Game Master

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDnobu123jp
你地有人買倒未呢?我玩o左五十幾題,無人同我討論 ....
nobu-k 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 08:02 PM   #81
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: nobu-k 查看文章
新年前返貨無望
不如你開定交流區先吧
我一定會入, 等我.........

大乱闘X
舊 02-16-07, 09:33 PM   #82
monchi

引用:
我會去返hotline度訂, 起碼佢返過貨知道係咩黎
不過都要睇價錢, 如果好似世樹咁成$4xx絕對唔會訂
托遲d會去日本既版友幫我買返隻
之後呢個系列出之前都要去hotline度留返隻
而家買game買得咁麻煩真係好想爆粗
請問W!LL, hotline即係邊度啊?因為我都想訂一隻^^
舊 02-16-07, 09:48 PM   #83
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
請問W!LL, hotline即係邊度啊?因為我都想訂一隻^^
以我所知有兩間, 旺角區和大埔區
旺角區位於信和地庫, 租兩間舖, 打對面既形式的
至於大埔區我冇去過, 地址等我都唔清楚...

---------------------------------------------------------------

另外, 已有fd幫我係大埔區搵到有得賣$250 (非hotline舖)
不過我驚緊係全新定係中古
可能要等到下星期先有得拎隻game, 我地二人住處相距太遠

原來特典係d咁既野, 可以慳返唔洗煩去搵...

大乱闘X

此篇文章於 02-16-07 10:03 PM 被 W!LL 編輯。
舊 02-16-07, 09:51 PM   #84
fiendray
God of Gamer
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
引用:
其實你無用訂,現在還有貨
大埔達群,$250@2030
Will已經買左(我代佢),想新年前玩到,就安排明日交收都得,不過前題要睇下時間可唔可以容許到
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 10:04 PM   #85
fiendray
未来は僕らの手の中

Nintendo Switch ID8526-5981-1889
引用:
另外, 已有fd幫我係大埔區搵到有得賣$250 (非hotline舖)
不過我驚緊係全新定係中古 而且應該係last一隻...
可能要等到下星期先有得拎隻game, 我地二人位處相差太遠

原來特典係d咁既野, 可以慳返唔洗煩去搵...
應該唔係最後一隻,還有貨
你都不用擔心,只要一日唔幫你折,隻game都係全新
明日我要去海怡半島食晚飯,所以我和你之間的距離會縮短左
你想要突點嗎 我買的時間那3個(2女1男)都無話有突點

此篇文章於 02-16-07 10:06 PM 被 fiendray 編輯。
舊 02-16-07, 10:18 PM   #86
monchi

但係大埔同我距離太遠了 >_< 或者去hotline睇睇
舊 02-16-07, 10:20 PM   #87
fiendray
未来は僕らの手の中

引用:
但係大埔同我距離太遠了 >_< 或者去hotline睇睇
你放棄吧...旺角和大埔那兩間hotline都係無
舊 02-16-07, 10:29 PM   #88
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
今日見到先達頂樓果間叱X有
$268

我果隻岩岩友鋪先落單order一隻返黎

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 10:39 PM   #89
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

凸點咪搞喇, 對機繩興趣係零
$10個就得既 (聖劍粒野)

大乱闘X
舊 02-17-07, 01:46 AM   #90
fourleaves112
Crazy Gamer

引用:
我想問第9題點過,可唔可以話我知,thx
fourleaves112 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 02:38 AM   #91
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: fourleaves112 查看文章
嗯....心得區開topic問吧...

大乱闘X
舊 02-17-07, 06:17 AM   #92
ll_layer
Insane Gamer
喱哎

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDTATACO
唔識日文係咪玩唔到?
佢問乜我都睇唔明
ll_layer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 09:14 AM   #93
fiendray
未来は僕らの手の中

引用:
作者: ll_layer 查看文章
唔識日文係咪玩唔到?
佢問乜我都睇唔明
唔識日文唔會玩唔到
只不過唔可以完全明白個story
舊 02-17-07, 02:22 PM   #94
nobu-k
Game Master

引用:
作者: fourleaves112 查看文章

佢係問而家有隻用火柴砌成既狗,點知突然間有架車係佢後面展過佢,咁你覺得會變成點呢?

試下只移動兩支火柴黎表達

唔係好難,直接講埋答案比你聽就無意思了
舊 02-17-07, 02:22 PM   #95
nobu-k
Game Master

引用:
嗯....心得區開topic問吧...

我想開呀,但唔知要點,個game圖面我都唔知點post出黎
仲要post乜野其他資料?
舊 02-17-07, 02:23 PM   #96
nobu-k
Game Master

引用:
作者: ll_layer 查看文章
唔識日文係咪玩唔到?
佢問乜我都睇唔明

完全唔識真係麻煩d,因為你睇唔明個問題真係唔駛玩,雖然話有部份睇圖都會明,但只係有部份
舊 02-17-07, 04:43 PM   #97
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
屯門有貨

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 05:43 PM   #98
fourleaves112
Crazy Gamer

引用:
我想開呀,但唔知要點,個game圖面我都唔知點post出黎
仲要post乜野其他資料?
你開我實支持你,快d開啦
fourleaves112 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 07:42 PM   #99
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

終於到手~今晚開始玩~~
成個188都冇貨~~

大乱闘X