Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-14-07, 11:01 PM   #51
土星人
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
我都晌信和入左
唔錯,咁快就有續篇公佈,三部曲一定要入齊
之後仲有得dl,正...不過真係要識少少日文先好玩~
土星人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-07, 11:41 PM   #52
nobu-k
Game Master

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDnobu123jp
引用:
作者: 土星人 查看文章
我都晌信和入左
唔錯,咁快就有續篇公佈,三部曲一定要入齊
之後仲有得dl,正...不過真係要識少少日文先好玩~

真係幾抵玩,未d/l新問題我已經玩緊no.110既問題,即係未更新都已經過百個謎題
nobu-k 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-07, 11:51 PM   #53
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
頂~~你地講到咁正~~
聽日唔知仲有冇呢

官網話本身會有1200條問題~
每週有新題DL, 應會幾耐玩
可惜只係得1人遊玩, 同唔識日文會好辛苦

想問D BGM係咪官網播放果D?
果種西班牙又帶D偵探式既音樂好正

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-07, 12:22 AM   #54
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

『レイトン教授と不思議な町』発売記念完成披露会レポ (含堀北靚相)
http://www.nintendo-inside.jp/news/200/20025.html

大乱闘X
舊 02-15-07, 12:26 AM   #55
i wanna buy GBA
Ultimate Gamer
Ken Wan

註冊日期: May 2002
會有美版嗎?唔識日文 -_-
i wanna buy GBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-07, 12:30 AM   #56
Ken Wan

引用:
作者: 土星人 查看文章
聽日會唔會有呢!?
希望唔好步"世界樹"同"wish room"後塵
請問咩意思呢?呢兩個game唔好玩嗎?
我對wish room好有興趣架啵
i wanna buy GBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-07, 12:36 AM   #57
fiendray
God of Gamer
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
引用:
作者: i wanna buy GBA 查看文章
其實意思係好玩,但只係無貨...正常來講,你想玩都玩唔到
我就係其中一個例子
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-07, 12:50 AM   #58
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: i wanna buy GBA 查看文章
日版未見過
美版見過一次, $230, 之後冇再見了~
大廠game都咁對待, 要再俾

大乱闘X
舊 02-15-07, 01:19 AM   #59
Ken Wan

o的game鋪都賣老翻咭,唔賣game局人玩老翻嘛
舊 02-15-07, 02:01 AM   #60
nobu-k
Game Master

引用:
作者: W!LL 查看文章
想問D BGM係咪官網播放果D?
果種西班牙又帶D偵探式既音樂好正

係呀,幾好聽的
舊 02-15-07, 02:02 AM   #61
nobu-k
Game Master

而家買GAME真係一見個價O岩就要出手,唔係錯過了有錢都無GAME比你買
舊 02-15-07, 10:32 AM   #62
fourleaves112
Crazy Gamer

我玩完帽(第3個)個game,有條友唔比我入地,要點做?
fourleaves112 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-07, 04:58 PM   #63
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
友鋪竟然冇入貨
託佢地拎貨中

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-07, 05:13 PM   #64
shingo512
Insane Gamer

XBox Live Gamertagsummer66
188有冇貨?
shingo512 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-07, 05:14 PM   #65
草薙さん
The One

引用:
作者: shingo512 查看文章
188有冇貨?
唔多覺有
@3pm

メモリはプライスレス
舊 02-15-07, 05:39 PM   #66
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: KUSANAGI 草薙 查看文章
唔多覺有
@3pm
US version pls...
628 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-07, 05:48 PM   #67
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

請問信和仲有冇貨

大乱闘X
舊 02-15-07, 08:32 PM   #68
怪人怪人
God of Gamer
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
引用:
作者: W!LL 查看文章
請問信和仲有冇貨

地庫唔見 ,冇上樓上
先達都冇

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-07, 08:41 PM   #69
nobu-k
Game Master

嘩 ~ 唔係咁快無貨下話?好彩買得快姐
舊 02-15-07, 08:41 PM   #70
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: 怪人怪人 查看文章
地庫唔見 ,冇上樓上
先達都冇
有冇睇過好景?
好景有間見過LA架...唔知會唔會入呢隻...

好耐冇買新Games玩
正日都唔返貨, 咁搞新年冇新games玩

大乱闘X
舊 02-15-07, 09:25 PM   #71
草薙さん
The One

呢隻game應該比行家一致睇淡...

メモリはプライスレス
舊 02-15-07, 09:37 PM   #72
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
呢隻game應該比行家一致睇淡...
都唔會睇淡得咁過份下化
日版winning賣極賣唔哂, 咁都入美版winning
日版我們的太陽賣到$85, 一樣入美版....
美版聖劍同d封面怪怪既日版game都入, 究竟有冇諗清楚先入貨...
連老任既wish room都冇舖入貨, 係咪離譜左d呢.....

大乱闘X

此篇文章於 02-15-07 09:53 PM 被 W!LL 編輯。
舊 02-15-07, 09:38 PM   #73
monchi
Junior Member

註冊日期: Apr 2006
好想玩啊.... 有無方法可以團購啊?
monchi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-07, 10:08 PM   #74
草薙さん
The One

引用:
作者: monchi 查看文章
好想玩啊.... 有無方法可以團購啊?
之前有版友試過嚮hmv jp訂三國誌大戰
呢隻都應該都得吧

メモリはプライスレス
舊 02-16-07, 11:55 AM   #75
shingo512
Insane Gamer

XBox Live Gamertagsummer66
引用: