Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 
電影版>Thor 4: Love and Thunder (2021) 雷神3導演Taika Waititi
Eking 02:15 PM 07-26-19
作者: 豪傑公子:
問題就係MCU入面已經冇咗Mjölnir,
所以個人認為女雷神應該同MULTIVERSE有關~
...ENDGAME時咪已經拎番......反而係另一條TIMELINE冇左.....
肉羊哩咖 02:17 PM 07-26-19
作者: Eking:
...ENDGAME時咪已經拎番......反而係另一條TIMELINE冇左.....
隊長還返去 Dark World 個世界。
f2light 12:10 AM 07-27-19

f2light 07:01 AM 08-10-19

david 10:17 AM 08-10-19
竟然唔係BRB頂上?

似乎下一輪MARVEL會係極左裏拳當道...
stevenfan 02:00 PM 08-11-19
作者: david:
竟然唔係BRB頂上?

似乎下一輪MARVEL會係極左裏拳當道...
女權,種族,傷殘做領軍巨頭- -
王小虎 02:17 PM 08-11-19
Jane Foster個故仔唔係講咩女權南拳,係講一個患癌症病人的求生意志,已經係一個英雄。

就算係講女權又如何,女人唔可以係英雄?一定要喺屋企洗衫煮飯?唔可以追求平等待遇?
david 03:20 PM 08-11-19
作者: stevenfan:
女權,種族,傷殘做領軍巨頭- -

講真,COMIC-CON公佈佐O既PHASE 4真係無乜睇頭,SW竟然無得獨立上大銀幕,反而隻狒狒經期大媽仲有...
f2light 02:20 PM 08-15-19

肉羊哩咖 02:48 PM 08-15-19
之前又傳佢做厭咗唔再玩嘅。
Rance 03:03 PM 08-15-19
女嘅做英雄唔係英雌係咪即係TRANSGENDER?
david 03:13 PM 08-15-19
作者: Rance:
女嘅做英雄唔係英雌係咪即係TRANSGENDER?
敵視你今年幾乎所有決定都係HI佐O野咁,套LITTLE MERMAID翻叮真係NO EYE SEE,沙鍋玩爛佐,又想玩爛埋MARVEL...反正佢有錢就是任性,想點就點啦。
f2light 03:19 PM 08-17-19

david 05:33 PM 08-21-19
作者: :

WAY TO GO敵視你!
f2light 01:08 AM 08-29-19

ahleung 01:59 PM 08-29-19
作者: f2light:

Natalie Portman 同徐錦江?
Dangerous-boy 10:39 PM 12-16-19

怪盜小G 11:36 PM 12-16-19
係咪俾人踢左落船
DevilElvis 02:07 AM 12-17-19
作者: Dangerous-boy:
https://scontent.fhkg3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/78547041_167475021313976_474478639350546432_o.jpg?_nc_cat=107&_nc_oc=AQmMW3sAsNsdyDKWfGmLmdZBL0w8kt7vev0UslHemPHzeT0XYQj1EsXNPGIbHUQ-yPY&_nc_ht=scontent.fhkg3-1.fna&oh=bccfb66e0b36e5342804f4888f93211d&oe=5E721E24
官圖?
肉羊哩咖 10:47 PM 01-08-20
而家傳到好行話 Christian Bale 傾緊參演。另有啲人以為佢會做 Beta Ray Bill,亦有人估係個殺神者(唔記得個名),睇吓遲啲有冇公怖。
王小虎 03:19 PM 01-09-20
Gorr?

Gorr 漫畫果段普普通通,三段時間互相穿插但冇咩特別意思。

玩時間穿插最勁的係House of X,如果拍成電影肯定超好睇。
肉羊哩咖 10:27 PM 01-09-20
作者: 王小虎:
Gorr?
似係,不過 MCU 唔係 616 ,又會改到「亂晒」。
C.Ryo 12:29 AM 01-18-20
似乎Christian Bale confirm 咗做 Adam Warlock
王小虎 04:01 AM 01-18-20
Adam Warlock喺Thor出場有啲怪,除非片尾cameo。
王小虎 01:14 PM 03-07-20
再confirm,係做壞人。
https://screenrant.com/thor-4-love-t...hristian-bale/
1 2 3 4 5 

返回主題版面