Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-24-05, 10:06 PM   #176
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
第十期頭半有d之前動畫都差不多
後半段急轉直下, 但Keroro只係複製體?
但佢唔係有父親咩?魔鬼軍曹喎
(唔通魔鬼軍曹好似MGS big boss咁玩基因複製? )

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-05, 11:27 PM   #177
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
Keroro應該係本體

幪面超人(Kamen Rider).
6124 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-05, 11:39 PM   #178
肥陸行鳥
Eternal Flame™
↓壓倒的存在感

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code4957 2283 8472
PSN  IDelfultima
XBox Live Gamertagelfultima
引用:
作者: Coquelicot
第十期頭半有d之前動畫都差不多
後半段急轉直下, 但Keroro只係複製體?
但佢唔係有父親咩?魔鬼軍曹喎
(唔通魔鬼軍曹好似MGS big boss咁玩基因複製? )
好似係比果班友變返做蛋,再生出黎
所以果隻keroro係有尾的

村名: ペンキン
特產: 橙
肥陸行鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-05, 11:48 PM   #179
riceball
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: 神風@AMD
耍寶=玩野(果度kururu應該係話自己用玩玩下既心情~無全力迎敵)

kururu 我估應該仲留有一手,giroro 就扮死玩突襲
但唔係成個地下基地的電腦系統都已經被入侵咩?
kururu仲趴低左

[亂估]不過話唔定GARURU小隊佢地依家做緊的野都只不過係DORORO用忍術做出黎的假象 [/亂估]
riceball 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-05, 12:51 AM   #180
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
佢話有隊長質素ge人唔係好多,
但我就唔多覺keroro有隊長質素

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-05, 01:18 AM   #181
riceball

引用:
作者: 真!DC
佢話有隊長質素ge人唔係好多,
但我就唔多覺keroro有隊長質素
認真mode的時候的確係唔錯的(睇番keroro小隊大戰viper星人就知),
不過佢99.8%的時間都係非認真mode
加上......他是個笨蛋
舊 07-25-05, 02:11 AM   #182
b_boy
God of Gamer
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: riceball
認真mode的時候的確係唔錯的(睇番keroro小隊大戰viper星人就知),
藍星0既濕度問題?

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-05, 03:32 AM   #183
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
但唔係成個地下基地的電腦系統都已經被入侵咩?
kururu仲趴低左

[亂估]不過話唔定GARURU小隊佢地依家做緊的野都只不過係DORORO用忍術做出黎的假象 [/亂估]
佢有一段對白係話估唔到總部都有狠角色,之後細字就講佢發現左d野(無講佢發現左咩)

而且果個新兵好似係講佢差少少先成功入侵總部主機~

相比kururu佢可以進出自如

邊有得比

舊 07-25-05, 03:37 AM   #184
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
我覺得佢有好強既隊長素質....

佢d咁既作戰計劃....d隊員都全力支援...

間中仲有d打動人心既說話同氣魄(打動d隊員去搞笑= =")

舊 07-25-05, 06:23 PM   #185
riceball

引用:
作者: 神風@AMD
我覺得佢有好強既隊長素質....

佢d咁既作戰計劃....d隊員都全力支援...
因為各隊員都係笨蛋
舊 07-26-05, 01:08 AM   #186
峰凌
Insane Gamer
隨意想像

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code5455 9355 8123
淨返dororo1個....
睇咁多期都未試過咁期待下1集
快d出11期就好啦
峰凌 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-05, 12:57 AM   #187
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

註冊日期: Jun 2004
開始厭惡動畫抄來抄去
今集(#69)擺明抄千與千尋

舊 08-01-05, 10:44 AM   #188
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: NTBOY
開始厭惡動畫抄來抄去
今集(#69)擺明抄千與千尋
呢套野第一話的標題就話你知係擺明係玩惡搞ga la, 今集都連條題都講玩俾你知係玩神隱ga la woo, 呢d "明玩", 唔同 "暗抄".
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-05, 02:10 PM   #189
seraph
Game Master

今集個故事同之前個個幾乎一樣.........

舊 08-16-05, 02:20 PM   #190
wing
格鬥低手

引用:
作者: seraph
今集個故事同之前個個幾乎一樣.........
#71字幕版終於出左?
舊 08-16-05, 02:58 PM   #191
seraph
Game Master

引用:
作者: wing
#71字幕版終於出左?
係呀.....

舊 08-17-05, 02:07 PM   #192
cloud

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsteve_ho110
努力追趕中~~
煲到47話~~

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-05, 02:45 PM   #193
【子夜】
Game Master
亂石穿空,驚濤拍岸

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code1564 6017 4097
都係漫畫緊張刺激好多

【子夜】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-05, 05:03 PM   #194
pars
Senior Gamer
見習收買佬

註冊日期: Sep 2004
但係漫畫無動畫咁生動,
感覺攪笑野都係動畫好睇d。

舊 08-17-05, 05:14 PM   #195
wing
格鬥低手

引用:
作者: pars
但係漫畫無動畫咁生動,
感覺攪笑野都係動畫好睇d。
而且漫畫冇左動畫的搞笑voice over
舊 08-17-05, 06:47 PM   #196
代官

註冊日期: Feb 2005
KERORO打NDS.....

洗唔洗買廣告買到禁ar....
禁FFVII:Advance主角唔會唔拎住psp lee??

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-05, 12:20 AM   #197
levinjo

註冊日期: Dec 2003
KERORO 會係nds 出game嗎?
levinjo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-05, 12:30 AM   #198
豆腐多
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 代官
KERORO打NDS.....

洗唔洗買廣告買到禁ar....
禁FFVII:Advance主角唔會唔拎住psp lee??
kululu都成日拎住隻ipod la......有nds都唔係咁出奇....
豆腐多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-05, 01:12 AM   #199
WAL1

註冊日期: Oct 2002
nds遲d係有keroro game
WAL1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-05, 01:18 AM   #200
levinjo

註冊日期: Dec 2003
咁會玩乜架 ?? 我完完成成早哂keroro 既毒=,-