Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 06-27-04, 06:43 PM   #1
坐右面的鼓仔
Game Master
 / 

註冊日期: Feb 2004
wink 究極聖衣討論區 Vol.3

大家繼續討論吧

究極聖衣討論區 Vol.2
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=77519

此篇文章於 07-02-04 10:28 AM 被 坐右面的鼓仔 編輯。
坐右面的鼓仔 目前離線  
舊 06-27-04, 06:50 PM   #2
wgzc
Game Master
rofl

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDJC_XD
信和8F
wgzc 目前離線  
舊 06-27-04, 07:14 PM   #3
Bahamut
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
聽日去入水瓶, 目標連牌$290或以下
Bahamut 目前離線  
舊 06-27-04, 07:29 PM   #4
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

係屯門買左水瓶啦,$295~抵!

舊 06-27-04, 07:36 PM   #5
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
引用:
作者: 荒木飛呂彥
係屯門買左水瓶啦,$295~抵!
我也是在屯門買....不過是315..

舊 06-27-04, 07:38 PM   #6
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
頭先買左隻水瓶,正

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線  
舊 06-27-04, 07:38 PM   #7
kyokenny
Junior Member

註冊日期: Jun 2004
一set5個青銅聖衣箱真係唔錯, 不過一套450 我就唔打算買... 好貴

唔知下次會唔會出一set十二個黃金聖衣箱呢
kyokenny 目前離線  
舊 06-27-04, 08:15 PM   #8
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

引用:
作者: elmond
我也是在屯門買....不過是315..
你係邊間buy呀

舊 06-27-04, 08:43 PM   #9
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
水瓶座將軍澳$295, 入ed.

呢隻價格雖有下調空間, 但個人認為還是愈早入愈好, 原因是早買有多些貨給你揀, 遲買只會買那色脫色, 損甲的次貨, 今晚我就揀了四隻才有一隻像樣的.

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線  
舊 06-27-04, 08:47 PM   #10
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

我個隻返到home先發現有少少脫色@@

舊 06-27-04, 08:49 PM   #11
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
引用:
作者: 荒木飛呂彥
你係邊間buy呀
老婆婆&公公

舊 06-27-04, 09:29 PM   #12
chandler
上海之夜的第七章

註冊日期: Feb 2002
我又係,315

明知會有平d既地方,不過價錢相差唔係好多,費時格價

I am not concerned about planning for the future.
I will let future take care of itself.
chandler 目前離線  
舊 06-27-04, 09:39 PM   #13
chandler
上海之夜的第七章

註冊日期: Feb 2002

貼多幅先

雖然有人嫌個樣衰不過我覺得ok,冰河o個個仲正(雖然永遠唔會用到)

p.s.從圖中都可以睇到我o個隻條庫前面個甲好叉殘

I am not concerned about planning for the future.
I will let future take care of itself.
chandler 目前離線  
舊 06-27-04, 10:16 PM   #14
星矢
Game Master

註冊日期: Nov 2002
大家個卡妙d頭髮是否
留海有Highlights但頭頂無?
星矢 目前離線  
舊 06-27-04, 10:46 PM   #15
坐右面的鼓仔
Game Master
 / 

引用:
作者: kyokenny
一set5個青銅聖衣箱真係唔錯, 不過一套450 我就唔打算買... 好貴

唔知下次會唔會出一set十二個黃金聖衣箱呢
$450又真係貴了些....
黃金聖衣箱, 我覺得會不日推出

坐右面的鼓仔 目前離線  
舊 06-27-04, 10:54 PM   #16
忍床仁
Insane Gamer

引用:
作者: 坐右面的鼓仔

黃金聖衣箱, 我覺得會不日推出
有黃金聖衣箱!
不過係由另一個人上大陸搵人搞,仲已經起o左個模,唔係之前五個青銅果款設計.............
忍床仁 目前離線  
舊 06-27-04, 11:00 PM   #17
kyokenny

引用:
作者: 忍床仁
有黃金聖衣箱!
不過係由另一個人上大陸搵人搞,仲已經起o左個模,唔係之前五個青銅果款設計.............
o下? 老翻??
有相記得post上來~
舊 06-27-04, 11:05 PM   #18
kyokenny

引用:
作者: 星矢
大家個卡妙d頭髮是否
留海有Highlights但頭頂無?
頭頂d highlight 冇留海果d咁明顯....

獅子座 vs 水瓶座
大家like 邊個多d?

i vote 獅子座...
舊 06-27-04, 11:09 PM   #19
Crazy Gamer

註冊日期: May 2004
XBox Live GamertagMING0229
引用:
頭頂d highlight 冇留海果d咁明顯....

獅子座 vs 水瓶座
大家like 邊個多d?

i vote 獅子座...
各有各好啦
水瓶都有改進架
好似唔再吊腳 , 後裙甲用兩個連接位
獅子後裙甲用一個連接位 , 所以成日移位

獅子睇起上黎肌肉感d
水瓶就修長d
表現返個角色o既特徵~
0229 目前離線  
舊 06-27-04, 11:26 PM   #20
忍床仁

引用:
o下? 老翻??
之前5個青銅箱都唔係官方受權產品o黎嫁啦~
忍床仁 目前離線  
舊 06-27-04, 11:28 PM   #21
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 美版之王-天涯浪子

呢隻價格雖有下調空間, 但個人認為還是愈早入愈好, 原因是早買有多些貨給你揀, 遲買只會買那色脫色, 損甲的次貨, 今晚我就揀了四隻才有一隻像樣的.
個行街之前又話可以分到10幾盒,
前日改口話12盒(1箱)...
點知黎得8盒!
訂開既都去左5盒喇~~~
XYZ...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 06-27-04, 11:33 PM   #22
無賴男
復仇勇者

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertagsteve ng714
引用:
作者: Busconcamp
點知黎得8盒!
XYZ...
睡橫巷

舊 06-27-04, 11:36 PM   #23
忍床仁

引用:
作者: Busconcamp
點知黎得8盒!
XYZ...
嘩!真係好唔掂喎~

屋村仔玩具舖都俾到一箱喎............

此篇文章於 06-27-04 11:38 PM 被 忍床仁 編輯。
忍床仁 目前離線  
舊 06-27-04, 11:43 PM   #24
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
唉.......................剛剛拆黎玩,發覺卡妙後面既頭髮有2處粉紅色,好礙眼

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線  
舊 06-27-04, 11:48 PM   #25
蒲公英
~Freedom~

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 美版之王-天涯浪子

認同~
我開左5隻先揀0岩
今次唔知搞乜好多都花甲
冰河頭前邊頭髮個水口位好唔掂~搞到揀左好耐

最慘係返到屋企開黎睇~發現胸甲背部有一點脫色

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
楊千嬅~ 楊千嬅演唱會開年大典 Vol.3 CD,VCD,DVD [已推出] JACKY Neo Music UNIVERSE 34 06-02-04 10:38 PM
about ff creatures vol.3 singsingjai 收藏品討論版 9 11-01-03 10:42 AM

現在的時間是 01:01 PM

手機版 | APP版