Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32 72 122 522  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
JMi 05:03 PM 10-14-15
作者: 小嘉:
求大大大腿
SORRY 呢隻無打

有其他FD課緊先入來留意下姐 XD
HI_Ricky 05:05 PM 10-14-15
紅連fix 死support 果排由本來R 換左SSR , XD
再打對之後有沒用? 唔知呢.... XD
T.K. 08:26 PM 10-14-15
你地打定料?見兩部機六十級?
元首KFC 08:41 PM 10-14-15
作者: T.K.:
昨天是拳手曜日
Matthew.Y 09:00 PM 10-14-15
最後都係課左x)

想抽美少年結果十連出盾大魔神同盾exia……

唔好咁快出GGG同EVA呀,無抵抗力嫁
--鄒---- 09:05 PM 10-14-15
想問是否沒有機會跌EVENT 的難斯洛特機體?
T.K. 09:08 PM 10-14-15
作者: Matthew.Y:
最後都係課左x)

今日抽就封頂?
亍 ◣ 09:12 PM 10-14-15
LOAD入game畫面load左幾個字都唔郁可以點?
熄game係唔係會食左點數.....
GN00508771 09:24 PM 10-14-15
千辛萬苦終於升到紅蓮lv60...

一陣11點後繼續打資材去改造...
Matthew.Y 09:26 PM 10-14-15
今日抽就封頂?
大魔神唔係今日抽,升左一日半左右啦
不過課左石就一定可以升爆啦
隻高文輪住肥同ev咁打打左20水就60左
如果計埋係優惠pack既水,實際上1x石左右?
隻game既升lv 曲線唔過分,比起其他手遊真心易升
clie 09:27 PM 10-14-15
QUEST啲寶箱點樣先可以開齊4個?
打幾次都係?號
Matthew.Y 09:29 PM 10-14-15
作者: GN00508771:
千辛萬苦終於升到紅蓮lv60...

一陣11點後繼續打資材去改造...
仲有2隻0改要升,都唔知俾唔俾石升好,未知ev既消費量唔敢爆太大
元首KFC 09:44 PM 10-14-15
作者: clie:
QUEST啲寶箱點樣先可以開齊4個?
打幾次都係?號
你需要玄學
GN00508771 09:45 PM 10-14-15
去馬架啦 寧願到時唔打都好過到時想打但冇力打

依家唯一希望隻蘭斯唔好係盾機 唔係真心喊出來w
小嘉 09:48 PM 10-14-15
我都就60級
我唔岩曜日都爆到60

10支水左右其實夠升爆一部
HI_Ricky 09:50 PM 10-14-15
作者: Matthew.Y:
最後都係課左x)

GGG已經有SSR ,打番story 就見到/用到, XD
Kaiser 09:56 PM 10-14-15
太易升的關係我覺得隻蘭斯好可能係唔練滿打唔贏
天子 11:55 PM 10-14-15
133360172~
求加大腿~
VICT 12:06 AM 10-15-15
掛緊老馬修
求大脾
由手機版發出
heyman774 12:11 AM 10-15-15
升RANK升到有50氣緊係去試下打50AP曜日
最後死淨隻Zegapain不停開技車死隻BOSS, 部艦同時爆左好彩都計我過版
魔法之子 01:14 AM 10-15-15
其實C/UC機除左賣之外
放入隊吸exp去到20LV左右拎黎食都幾好升
Asurada 01:25 AM 10-15-15
作者: heyman774:
CC不嬲都唔可以點對面地板
3行變4行, 敵人個判定細左係有D難點, 要點正腳底先得

唔知係咪我未升夠LV定點, D機紙得很, 要靠空氣盾
除左敵人射機無得屈空氣盾
今作的機體攻擊起手動作慢, 加上敵人普攻個攻擊範圍非常細
渣住部近戰1on1的情況, 來回斬血都唔洗扣

不過你同時控唔得幾多部, 我多數帶 2近3遠/3近2遠 咁打
求大腿
Asurada

夠三十石終於中紅連二式,唔知升唔升得切

銀河美少年(雖然一突)感覺唔夠拳Exia勁
升爆Exia先
GP03D 02:12 AM 10-15-15
其實見你地個個咁快升爆,係點升?打event定story?
我仲係4Xlvl.....
HI_Ricky 02:20 AM 10-15-15
你地堅勁,我得部三一LV50
GN00508771 02:29 AM 10-15-15
突一紅蓮 LV61 今日內會改爆

歡迎ADD

標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32 72 122 522  ... 最後

返回主題版面