Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-18-14, 05:59 AM   #151
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 細路翔 查看文章
我正印係守護,打地城我用守護入場基本上隊友唔係終極腦殘都好難出事

可能你玩果時未改版隻元素仲廢過依家先會咁灰
係呀,大改前谷佢上LV80,極級痛苦...

無記錯DEV話過因為ELE有20招WEAPON SKILLS,所以設計上ELE係難用O的同埋無WEAPON SWAP,但都唔駛搞到20招都半廢咁嘛...

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-14, 09:16 AM   #152
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: david 查看文章
係呀,大改前谷佢上LV80,極級痛苦...

無記錯DEV話過因為ELE有20招WEAPON SKILLS,所以設計上ELE係難用O的同埋無WEAPON SWAP,但都唔駛搞到20招都半廢咁嘛...
其實唔難理解,依家25層might權杖+刀仔combo>雷鎚111輸出仲大過戰士放一次百刃

仲改返上集咁既移動炮台出黎其他職根本唔洗玩

當然用咁既dps bulid同裝係極度易死

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-14, 09:46 AM   #153
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

註冊日期: Nov 2002
今晚睇下得唔得閒入來行下先
Lion's Arch 被打之日

LA 住民表示淚目
上次被蟹打, 跟住被癲婆空賊打, 再被癲婆全軍打

新 FF14 - (Bahamut) - Icecream Sandwich, 回復 + 職人 (已引退)

GW2 - (Tarnished Coast) - Arturia P Saber, warrior || Asuna Alfheim Yuuki, Elementalist (兼職)
佐佐木莊尼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-14, 09:50 AM   #154
細路翔
The One

引用:
作者: 佐佐木莊尼 查看文章

LA 住民表示淚目
個噴水池整返無耐又要爆過,班獅子守衛同香港d公務員有得比(?

英國說大家抱團死
舊 02-18-14, 10:52 AM   #155
ヴィタさんさんKS☀
God of Gamer
↘λ

3DS Friend Code1805 2967 4401
引用:
作者: 佐佐木莊尼 查看文章

LA 住民表示淚目
獅子表示淚目
今晚預定 event?

抱いてあげたい

- くすくすくっすん さんくっすん祭り 2014/2015
feat.楠田 亞衣奈
ヴィタさんさんKS☀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-14, 10:40 PM   #156
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

引用:
作者: sivina 查看文章
獅子表示淚目
今晚預定 event?
記錯, 係聽日
米國的2月18

--------------

一排冇入, 咩都唔認得晒, 又要慢慢摸索返

新 FF14 - (Bahamut) - Icecream Sandwich, 回復 + 職人 (已引退)

GW2 - (Tarnished Coast) - Arturia P Saber, warrior || Asuna Alfheim Yuuki, Elementalist (兼職)
舊 02-19-14, 05:36 AM   #157
david
The One

引用:
作者: 細路翔 查看文章
其實唔難理解,依家25層might權杖+刀仔combo>雷鎚111輸出仲大過戰士放一次百刃

仲改返上集咁既移動炮台出黎其他職根本唔洗玩

當然用咁既dps bulid同裝係極度易死
ELE玩近戰DPS...

唔駛幾秒就DOWN啦...

咁玩法令我諗起當年GW1 ARMOR SKILLS未改計法前O既E/W EARTH HAMMER BUILD,玩PVP用呢個BUILD係會嚇親對家,因為呢隻ELE輸出大又識KNOCKDOWN仲要夠硬打不死咁款...

---
舊 02-19-14, 08:32 AM   #158
細路翔
The One

引用:
作者: david 查看文章
ELE玩近戰DPS...

唔駛幾秒就DOWN啦...

咁玩法令我諗起當年GW1 ARMOR SKILLS未改計法前O既E/W EARTH HAMMER BUILD,玩PVP用呢個BUILD係會嚇親對家,因為呢隻ELE輸出大又識KNOCKDOWN仲要夠硬打不死咁款...
其實用生存bulid玩長杖火2111 loop同上面果招都有唔錯既輸出

但用dps bulid可以求其fing都打30000以上(?

其實配埋隻召喚獸依家ele過左50基本上pve好難死,我上面話易死係成日見到d人當玩戰士咁站樁打

英國說大家抱團死

此篇文章於 02-19-14 08:35 AM 被 細路翔 編輯。
舊 02-19-14, 10:41 AM   #159
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
套新界真係樣衰到超越人智,買唔落手

舊 02-19-14, 11:06 AM   #160
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

引用:
作者: 搖搖 查看文章
套新界真係樣衰到超越人智,買唔落手

點解 aion armor 靚咁多 sosad

抱いてあげたい

feat.楠田 亞衣奈
舊 02-19-14, 12:14 PM   #161
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

Captain’s Airship Pass

好以唔錯,仲可以買一世 version?
今晚開 GAME 返去望望先,應該好以係人類主城角落頭個個 premium services center

抱いてあげたい

feat.楠田 亞衣奈
舊 02-19-14, 12:20 PM   #162
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:

今晚開 GAME 返去望望先,應該好以係人類主城角落頭個個 premium services center
同類野黎既, 可能仲方便D

重甲唔裝頭既話都可以接受
配色好過之前空賊果套

中同輕就

舊 02-19-14, 12:33 PM   #163
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

引用:
同類野黎既, 可能仲方便D

重甲唔裝頭既話都可以接受
配色好過之前空賊果套

中同輕就
比你講完又係喎
如果唔 show 頭盔,改埋個配色應該會 okay 番都唔定
最出事都係個藍精靈色...

抱いてあげたい

feat.楠田 亞衣奈
舊 02-19-14, 12:45 PM   #164
彩子
Moderator
めんどくさいな。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDForceAngel
引用:
比你講完又係喎
如果唔 show 頭盔,改埋個配色應該會 okay 番都唔定
最出事都係個藍精靈色...
無左藍色皮(?)包住既話露出度超高
可惜

引用:

係同類野黎
不過12月一日限定sales個陣我已經買左個永久Royal pass(↓)所以個airship我唔會考慮
除非買比第二隻人廢事轉黎轉去
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Royal_Terrace_Pass

反而Permanent Ascalonian-Leader PvP Finisher o尼個興趣大d
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=ORjGzBqtrVU
彩子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-14, 05:48 AM   #165
david
The One

LA淪陷,搞到好似GW1 POST-SEARING ASCALON咁...

ANET真係識做生意,LA無佐就賣AIR SHIP PASS...

個新BACKPACK幾正咁,好似都唔難FARM,可惜佢係SOUL BOUND唔係ACCOUNT BOUND....

---
舊 02-20-14, 07:03 AM   #166
搖搖
永遠的毛毛王子↓

睇睇下又幾好睇.........有D想買

唔係單純藍皮.........

舊 02-20-14, 08:00 AM   #167
david
The One

套新GEM甲點睇都覺得佢好鬼樣衰,成隻七頭身藍精靈(AKA阿凡達)咁,套GEM火甲好睇得多啦。

---
舊 02-20-14, 09:15 AM   #168
搖搖
永遠的毛毛王子↓

要入GAME睇特效先明靚係邊, 不過唔鍾意隻藍色都無計

我覺得唔帶頭盔ok架

舊 02-20-14, 10:48 AM   #169
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

引用:
睇睇下又幾好睇.........有D想買

唔係單純藍皮.........
買左
先前 blame 佢樣衰我錯了
初時以為佢就咁藍色沒有 details

其實個藍色部位個特效超靚,我個人覺得呢 d 先係 ascended armor 既質素
美中不足係成件甲由頭到腳個 desgin 都太美系化,如果有番 d 日系/東方/韓系既 desgin 咁呢套絕對
係上品

抱いてあげたい

feat.楠田 亞衣奈
舊 02-20-14, 11:06 AM   #170
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

引用:
作者: 彩子 查看文章
無左藍色皮(?)包住既話露出度超高
可惜

係同類野黎
不過12月一日限定sales個陣我已經買左個永久Royal pass(↓)所以個airship我唔會考慮
除非買比第二隻人廢事轉黎轉去
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Royal_Terrace_Pass

反而Permanent Ascalonian-Leader PvP Finisher o尼個興趣大d
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=ORjGzBqtrVU
所以官網都有唔少意見叫官方出多件冇藍皮 version 既甲算啦
橫掂整個 tyria 女性都係近乎破廉恥地坦胸露臀不是新鮮事,anet

你竟然一日突發 sales 都比你買到 sosad
買埋 airship pass
但成隻 airship 感覺有點迫,不過所有野 compact 埋一齊真係方便左
但環境感覺都係Royal pass個 dr 環境正 d

抱いてあげたい

feat.楠田 亞衣奈
舊 02-21-14, 08:50 AM   #171
細路翔
The One

依件野只令我聯想到絕對無敵入面某人(?

英國說大家抱團死
舊 02-21-14, 09:42 AM   #172
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

買左 airship pass +1
但 D 野分左層, 成日唔記得樓梯係邊 sosad
可唔可以換返張 DR royal pass

做咩唔直接將個 black lion trader 放正係 D crafting station 中間
這最重要呀

隔左幾個 patch 後返來
做咩 D Aetherblades 仲勁左咁多架
一大堆飛空艇, 拍得住 pact

全個 tyria 到底有幾多人入左會 .........

....... 連 Zhaitan 都做唔到的佔領 LA, 就咁被癲婆 scarlet 達成左. Zhaitan 淚目

---------------------------------------------

應該會嘗試幫隻 war 謀把 ascended 大劍返來, 但唔知整 berserker 定 celestial 好
Celestial 好似好吸引 ..... 但差緊 100 power 50 precision .....

此篇文章於 02-21-14 11:57 AM 被 佐佐木莊尼 編輯。
舊 02-21-14, 05:05 PM   #173
細路翔
The One

>>就咁被癲婆 scarlet 達成左. Zhaitan 淚目

八婆醒目識放一堆用遠攻既兵仔、古龍(笑)剩識放班直線攻擊既垃圾,高下立見(?

英國說大家抱團死
舊 02-22-14, 03:02 PM   #174
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

回來後, 見到 NYS 研究緊轉 server, SoR wvw 分數又暴跌中

SoR 發生咩事

------------------------

唔止 teq, 全部 world boss 都好似難打左咁
定只係人少左?

此篇文章於 02-22-14 05:05 PM 被 佐佐木莊尼 編輯。
舊 02-22-14, 05:58 PM   #175
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
去左旅行, MISS哂D野
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Guild Wars 2 Vol. 5 - 2013下半年:Living World Bi-weekly Update + A HELL LOT MORE~~~ david PC電腦遊戲討論版 1040 12-09-13 09:55 AM
Guild Wars 2 Vol. 4 - 好評發售中! DIGITAL版免費升級 (至JAN 7) / WINTERSDAY (14 DEC TO 3 JAN) david PC電腦遊戲討論版 1491 04-01-13 04:43 PM
Guild Wars 2 Vol. 3 - 好評發售中!OUR TIME IS NOW!! 官網重新發售GW2! david PC電腦遊戲討論版 1016 09-19-12 06:45 PM
《Guild Wars》vol.2 ( 詳細資料在page.1 ) BlackWing PC電腦遊戲討論版 586 07-21-06 03:01 PM
《Guild Wars》vol.1 ( 詳細資料在page.1 ) 仁傑 PC電腦遊戲討論版 1001 06-22-05 03:45 PM

現在的時間是 02:29 AM

手機版 | APP版