Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-08-16, 04:26 PM   #19226
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
「夏だ! 海だ! 開拓だ! FGO 2016 Summer ピックアップ召喚1」
1喎
1咋大佬

唔好咁啦

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-16, 04:26 PM   #19227
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: T.K. 查看文章
第三個乜水?乳奶?
鐵拳修女...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-16, 04:27 PM   #19228
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
水著不嬲都有幾個part是常識

等睇口裡說不身體很誠實

舊 08-08-16, 04:28 PM   #19229
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
水著小玉又係槍職
獅子王又係槍職

ランサー: ずっと俺のターム!

舊 08-08-16, 04:31 PM   #19230
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
水著非重點, 我係因為缺rider先至...
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-16, 04:32 PM   #19231
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: GN00508771 查看文章
「夏だ! 海だ! 開拓だ! FGO 2016 Summer ピックアップ召喚1」
1喎
1咋大佬

唔好咁啦
後半係水槍呆毛

舊 08-08-16, 04:33 PM   #19232
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
水著師父

無人島物語。。。。。。出本好題材啊

結果清姬和小莫還是要抽。。。。。不過四星應比較容易中(吧)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-16, 04:34 PM   #19233
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
我覺得係分3part,最後果三個係五星

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-16, 04:36 PM   #19234
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
師匠起果三個送
頭四個係課金四星

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-16, 04:38 PM   #19235
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
後半係水槍呆毛

第二部は8月22日(月)より開始予定です。

課定金allin啦你
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-16, 04:39 PM   #19236
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
アン好搖
早見好搖
盾子好搖
皇后好美

師匠おおおおおおお!!!!
庄司請讓我課金
奸笑社定Alter定壽屋

舊 08-08-16, 04:40 PM   #19237
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
後半!?
用得數字都預左起碼3part

舊 08-08-16, 04:41 PM   #19238
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
水著師匠竟然免費送,真心佛心
今次課3pack望中隻4星槍就夠

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-16, 04:43 PM   #19239
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

師匠立繪繼續小山
不過好似青子水著耀眼dddddd

舊 08-08-16, 04:44 PM   #19240
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 小嘉 查看文章
第二部は8月22日(月)より開始予定です。

課定金allin啦你

第二部唔知有冇鐵拳修女抽呢

舊 08-08-16, 04:47 PM   #19241
小嘉
The One

引用:

第二部唔知有冇鐵拳修女抽呢
青neet 修女 蛋糕

應該係呢幾個
舊 08-08-16, 04:48 PM   #19242
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
全體出動搶錢......不幸中的大幸~~~師匠係送的~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-16, 04:50 PM   #19243
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 小嘉 查看文章
青neet 修女 蛋糕

應該係呢幾個
對我黎講
第二part個pool暴力好多萬倍

舊 08-08-16, 04:50 PM   #19244
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

清姬
阿塔都好美,可惜只有張沒用禮裝

舊 08-08-16, 04:52 PM   #19245
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

文西,乳上不脫嗎
引用:
對我黎講
第二part個pool暴力好多萬倍
會萬眾期待的用鐵拳做寶具嗎

舊 08-08-16, 04:53 PM   #19246
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
文西,乳上不脫嗎

會萬眾期待的用鐵拳做寶具嗎
好想睇佢點整
勁期待囉

唔好又整隻support比我

但第一波有3隻四星pickup
第二波應該會有3隻?

頭先小嘉師兄講個到仲差一隻先夠3隻

舊 08-08-16, 04:55 PM   #19247
小嘉
The One

引用:
好想睇佢點整
勁期待囉

唔好又整隻support比我

但第一波有3隻四星pickup
第二波應該會有3隻?

頭先小嘉師兄講個到仲差一隻先夠3隻
片尾盾妹
舊 08-08-16, 04:55 PM   #19248
蒼穹的天空
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
泳裝終於都來
卡池分幾Part, 應該夠玩到月底

舊 08-08-16, 04:55 PM   #19249
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
抽,都抽
希望有運中齊一套囡囡

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-16, 04:58 PM   #19250
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

布狄卡後面是C子和...太太?
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
水著師父

無人島物語。。。。。。出本好題材啊

結果清姬和小莫還是要抽。。。。。不過四星應比較容易中(吧)
燃えて燃えて燃えて燃えて燃えて......
ぐだ子!絕體絕命!從清姬保住貞操吧!

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 04:46 PM

手機版 | APP版