Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-23-19, 05:34 PM   #44276
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: Sar8 查看文章
成日比發卡員制裁...好傷神
都係哈哈哈過算數
用魔術協會制服咪得

雖然唔係100%
但99%都可以3TURN

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-19, 05:36 PM   #44277
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

本日高難度

又係政哥哥無雙⋯⋯⋯
舊 09-23-19, 08:30 PM   #44278
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

黑周那又係兩TURN搞掂⋯仲要唔使落特攻禮裝

舊 09-24-19, 07:50 PM   #44279
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

今日
有CBA同全體騎(首選雷帝)就會好輕鬆

此篇文章於 09-24-19 09:26 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 09-25-19, 02:18 AM   #44280
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: GN00508771 查看文章
我冇諗咁多 總之俾佢爆到擊就係
聽師兄講完用2030即刻覺得係兩個世界(之前用開白貞+每T+10NP果張禮)
小弟隻朕得寶1但都大力到痴線(雖然睇開人地單騎果d係寶5)
引用:
今日
有CBA同全體騎(首選雷帝)就會好輕鬆
試左兩次,第一次未知有時限所以過唔到
第二次用術師匠打到佢得返一隻,break第一條血果陣本來Stun左佢但估唔到佢有弱體解除撞正放寶具朕一隻打左一半血就輸左,諗返起都覺得自己蠢左,反正都無得續關直接回血過左佢咪算,而家又要打過

舊 09-26-19, 03:37 PM   #44281
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

目前150箱
掉落數+9

舊 09-26-19, 07:03 PM   #44282
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

今日、單挑成癮既アキレウス

速攻(3TURN)既黑周
穩打穩札既政哥哥

異聞帶王就是強⋯

此篇文章於 09-26-19 07:11 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 09-26-19, 08:15 PM   #44283
digiharuka
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
現88箱, 掉9張禮裝, 明日開始旅行, 第三節不要掉出蛋蛋...

======
アキレウス 用狂周那沒那麼痛苦, 只是要2張滿2030而已...
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-19, 08:16 PM   #44284
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: digiharuka 查看文章
現88箱, 掉9張禮裝, 明日開始旅行, 第三節不要掉出蛋蛋...

======
アキレウス 用狂周那沒那麼痛苦, 只是要2張滿2030而已...
真好能掉出這樣多

100池先得5張

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-19, 08:24 PM   #44285
digiharuka

引用:
作者: pet3 查看文章
真好能掉出這樣多

100池先得5張
我這帳看似早上至中午較好, 兩日在這時段掉三張 > 6張了
下午到晚上完全沒反應
舊 09-27-19, 02:00 AM   #44286
the fool
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
而家先38箱用左太多時間去打高難...最唔明係上年覺得易打o既今年都要打幾次先過到新果d又未過到

舊 09-27-19, 08:41 AM   #44287
gingq7

註冊日期: May 2008
15箱路過
開箱果堆素材完全唔缺, 結晶亦用到剩個位數(由開服以來的結晶我應該拎齊)
完全唔明點解你地要農到成100箱, 你地好多隻技9/9/9咁?

-----

今年"龍娘 HD Remaster"真心正

每年的超高難關真係keep倒絕大部份都有認真設計到和該對應的角色有關
雖然次次都初見殺, 仲要死N次才摸倒個機制, 但真係比一般的hea做高難關有趣得多
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-19, 09:16 AM   #44288
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
138箱中,跌12張禮裝

今年比去年設計得好好多,上年堆就算知道機制同齊晒英靈都好易炒,太睇運

今年好幾關唔止有梗,重要運唔算太高
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-19, 10:41 AM   #44289
Crazy Gamer

都係嗰句喇,同樣係刷,刷箱會同時有qp、技石、種火,而今次重要有一堆新素材可以刷,而且掉率又高,有時間點解唔依家allin呢?

刷咗至少100個鈴,50個爐心,50支箭尾喇
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-19, 11:16 AM   #44290
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
今日、單挑成癮既アキレウス

速攻(3TURN)既黑周
穩打穩札既政哥哥

異聞帶王就是強⋯
朕而家好多時都幫我守尾門 我真係覺得朕係救世主

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-19, 11:38 AM   #44291
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: gingq7 查看文章
15箱路過
開箱果堆素材完全唔缺, 結晶亦用到剩個位數(由開服以來的結晶我應該拎齊)
完全唔明點解你地要農到成100箱, 你地好多隻技9/9/9咁?

-----

今年"龍娘 HD Remaster"真心正

每年的超高難關真係keep倒絕大部份都有認真設計到和該對應的角色有關
雖然次次都初見殺, 仲要死N次才摸倒個機制, 但真係比一般的hea做高難關有趣得多
中服全人物(1-5星)已全666 快全999
日服有用的4-5星101010了

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊

此篇文章於 09-27-19 05:00 PM 被 pet3 編輯。
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-19, 02:10 PM   #44292
digiharuka

泳裝全中全升都要近千種火, 唔儲番等幾時? 仲有QP 綠方技石
爐心昨晚打20場先出得1粒, 不計換和超高難只掉30左右
項羽文西有排等。。
舊 09-27-19, 03:54 PM   #44293
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

台版UI變哂簡中版

炎上中

舊 09-27-19, 03:55 PM   #44294
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
泳裝全中全升都要近千種火, 唔儲番等幾時? 仲有QP 綠方技石
爐心昨晚打20場先出得1粒, 不計換和超高難只掉30左右
項羽文西有排等。。
冇咁難跌吧?

我平均2-3場出一粒
依家都儲到100了

舊 09-27-19, 05:05 PM   #44295
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

ガーデン級
劍職ONLY

唔刷對唔住自己

舊 09-27-19, 05:08 PM   #44296
Crazy Gamer

引用:
冇咁難跌吧?

我平均2-3場出一粒
依家都儲到100了
我由30左右到92粒

唔係前幾日要打古戰應該會再多
舊 09-27-19, 05:10 PM   #44297
Hextor

註冊日期: Feb 2008
完全唔想刷
我剩係想抽新角係咩心態
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-19, 07:25 PM   #44298
digiharuka

引用:
ガーデン級
劍職ONLY

唔刷對唔住自己
333 佈置, 周回更容易
舊 09-27-19, 09:49 PM   #44299
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

last高難度 打羅馬

竟然拎企鵝王磨左28TURN過到

總結 復刻+2019既高難度
8成都係黑周或政哥哥既主場
引用:
333 佈置, 周回更容易
對我來說 都係

爆擊
自爆
EA

333又好 323又好
都係咁過

此篇文章於 09-27-19 11:04 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 09-28-19, 05:39 PM   #44300
Crazy Gamer

黑周火力太強,政哥哥單挑太強

今年嘅高難好玩過上年,運氣佔唔算太重,而且啲梗都入肉過上年
上年好幾版都噁心到突破天際,今年嘅就都可以笑到下

不過過咗嘅就都係唔會再挑戰,太徙時間喇

btw,有冇人add我?重有40個位...
ID:764,982,038

此篇文章於 09-28-19 05:57 PM 被 LordofNightmare 編輯。

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 08:17 PM

手機版 | APP版