Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後
街機遊戲討論版>[ 街機版新會員自我介紹區 ]
大力 11:11 PM 10-17-02
作者: :
Originally posted by 二伍 :

你好!!!
擅長用乜?
我覺得自己用高達比較好0的,細機會用吉姆,而家練緊紅渣。
二伍 11:21 PM 10-17-02
努力努力
睇下我地留言好有幫助
最好係親身去睇神人們打機
LonelyBlue 03:32 PM 10-18-02
HI ALL
我通常會去開荷里活同開心多~~
通常玩dx同頭文
二伍 04:29 PM 10-18-02
邊間開心?
大埔?
麥C 05:34 PM 10-18-02
報個到先
我多數打高達
而家用陸吉豆豆多
技術:差(/___\)
二伍 06:32 PM 10-18-02
Originally posted by 老麥 :
報個到先
我多數打高達
而家用陸吉豆豆多
技術:差(/___\)
新手已經用陸吉???
犀利犀利
麥C 06:55 PM 10-18-02
唔算新手呱
我都打0左有4-5個月
LonelyBlue 08:34 PM 10-18-02
邊間開心?
大埔?
yes
Wtak 11:03 PM 10-18-02
初到貴境
二伍 12:09 AM 10-19-02
Originally posted by 斯羅少尉 :

yes
咁你用乜名打dx
等我見到你就同你一齊打
我o既名就係簡單o既二伍
北條雪乃 07:41 AM 10-19-02
Originally posted by 孤影 :
初到貴境
我都係初到貴境...玩左dx2個月左右,聽聞這裡有好多勁人,特來係想學下野,請大家多多指教
本人無咩機特別勁,只係玩下雙面蟹同紅勇姐...不過2樣都係好屎
連連 08:00 AM 10-19-02
阿tim就阿tim啦~~~
改個女人名~~~
北條雪乃 08:03 AM 10-19-02
Originally posted by 連連 :

改個女人名~~~
用開lee個名呀嗎 .....
我重想應該無人知我係邊7個...點知你......好野
連連 08:05 AM 10-19-02
依度唔係阿釘個爛網~~
唔可以有粗口架~~~
北條雪乃 08:09 AM 10-19-02
依度唔係阿釘個爛網~~
唔可以有粗口架~~~
哦..唔好比我見到你講粗口呀,連連
連連 08:14 AM 10-19-02
好心你就改左佢先再post啦~~~
vov430 10:03 AM 10-19-02
你個數目字啊
~@千千@~ 12:19 AM 10-20-02
Originally posted by 老麥 :
唔算新手呱
我都打0左有4-5個月
睇佢個名就覺得有d野......
阿魚 01:34 AM 10-20-02
改個女人名~~~
點解連連會知既?
Wtak 03:32 PM 10-20-02
Originally posted by 北條雪乃 :

我都係初到貴境...玩左dx2個月左右,聽聞這裡有好多勁人,特來係想學下野,請大家多多指教
本人無咩機特別勁,只係玩下雙面蟹同紅勇姐...不過2樣都係好屎
我玩左一星期咋...主練紅勇.....

但我呢排無乜時間去玩啦,一星期落機鋪一兩次咋....

P.S.驚覺打電腦仲難過挑人機..
北條雪乃 03:53 PM 10-20-02

打電腦,唔同打人,打電腦會好悶ca,係唔係都係得個機招,咁就進步都難啦..
打人就唔同,招式多好多,咁會好玩好多
二伍 03:54 PM 10-20-02

我都練緊紅勇
挑高手紅勇我只敢玩下先讀
都中o左幾槍o架
但係出腳就唔敢
驚落地中槍
結果大敗而回
但係又多一層了解喇
~@千千@~ 07:42 PM 10-20-02

我都練緊紅勇
挑高手紅勇我只敢玩下先讀
都中o左幾槍o架
但係出腳就唔敢
驚落地中槍
結果大敗而回
但係又多一層了解喇
o下?! 對住高手仲玩先讀 ????
唔係仲快死咩???
二伍 07:54 PM 10-20-02
Originally posted by ~@??@~ :

o下?! 對住高手仲玩先讀 ????
唔係仲快死咩???
可以咁講啦
只不過係我諗唔到用咩方法打佢咪出下先讀囉
你知啦
紅勇冇乜硬直加嘛
我打中個d都係先讀
但係一打唔中就俾佢秒殺喇
所以各位新手小心呀
Wtak 08:46 PM 10-20-02

可以咁講啦
只不過係我諗唔到用咩方法打佢咪出下先讀囉
你知啦
紅勇冇乜硬直加嘛
我打中個d都係先讀
但係一打唔中就俾佢秒殺喇
所以各位新手小心呀
打高手唔知點打佢好....先讀我又唔識,連槍又用得唔熟,捉硬直又難.....

近排周圍挑人,雖然我連電腦都未打得羸,但挑人好似學到多D野....
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後

返回主題版面