Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-06-11, 06:38 PM   #276
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: Spoiler 查看文章
Ching 你02年就reg你都叫唔夠早....
GAF都好似係由01年先開始咋喎~
仲要係02年一月\

舊 05-06-11, 06:44 PM   #277
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
我也是路過, 都係繼續睇番其他topic先........
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-11, 09:22 PM   #278
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
換個新電腦,終於可以再係justin玩直播
重開第一隻就試下買電腦時順手發現買埋既奇作Deadly Premonition先

舊 05-06-11, 09:57 PM   #279
Peter Yu
God of Gamer
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
我仲記得早兩三年無買機入去topic講game比人趕走囉...
原來無分派
咁uwantdiscuss都好和諧

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-11, 10:49 PM   #280
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
玩亞特價, 咩黎.......
http://www.play-asia.com/Marvel_Supe...h-70-41fs.html

btw, 我試過入去貼生果日報當日既$ony新聞, 被人話 old news is so exciting

此篇文章於 05-06-11 10:51 PM 被 ahleung 編輯。
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-11, 11:01 PM   #281
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
兒童版marvel super heroes....

人地有哂專業新聞發佈專員你不用差隻腳入去啦,慳返D時間好過...

舊 05-06-11, 11:14 PM   #282
LKC

註冊日期: Nov 2006
平心而論:
如果無該主機又入去抽水,又真係幾令人討厭(咩人咩區都係)
如果你唔係抽水又俾人趕走就係佢唔岩
LKC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-11, 11:19 PM   #283
naytk
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDfatyan
3DS Friend Code4511 0437 1153
PSN  IDyanchimkay
XBox Live Gamertagktyan
我有PS3,不過都好少入去,裡面都係圍威喂吹水多,埋唔到堆~
naytk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-11, 11:21 PM   #284
MO

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: Rance 查看文章
兒童版marvel super heroes....

人地有哂專業新聞發佈專員你不用差隻腳入去啦,慳返D時間好過...
呢隻其實似power stone多, 不過爭幾皮
MO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-11, 11:34 PM   #285
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: naytk 查看文章
我有PS3,不過都好少入去,裡面都係圍威喂吹水多,埋唔到堆~
圍威喂小圈子, 我覺得三個主機topic都有的.....唔係PS3版獨有.....

此篇文章於 05-06-11 11:36 PM 被 KUTAR# 編輯。
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-11, 12:36 AM   #286
D-Joe
Game Master

黎料

Develop source: New Xbox console on desks at EA
http://www.develop-online.net/news/3...on-desks-at-EA

舊 05-07-11, 12:52 AM   #287
Spoiler
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2003
XBox Live GamertagSpoilerLung
引用:
作者: D-Joe 查看文章
黎料

Develop source: New Xbox console on desks at EA
http://www.develop-online.net/news/3...on-desks-at-EA
唔知新機用邊種Media去load game呢?

舊 05-07-11, 12:58 AM   #288
D-Joe
Game Master

應該BD啦有咩所謂,DVD SONY都有D份係咪先

舊 05-07-11, 01:04 AM   #289
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
引用:
Ching 你02年就reg你都叫唔夠早....
GAF都好似係由01年先開始咋喎~
你回依句真係唔知點回你好.....可能你真係睇唔明/我寫得太深.

引用:
作者: ahleung 查看文章
我也是路過, 都係繼續睇番其他topic先........
笑了

此篇文章於 05-07-11 01:23 AM 被 ai. 編輯。
ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-11, 01:07 AM   #290
Spoiler
Crazy Gamer

引用:
作者: ai. 查看文章
你回依句真係唔知點回你好.....可能你真係睇唔明/我寫得太深.
Ching你當我玩野啦,我點會唔明你意思,只係我又唔想擺到咁明顯再講分派事實姐~

引用:
應該BD啦有咩所謂,DVD SONY都有D份係咪先
睇返最近外國news,發現好似有可能係XGD3,傳聞美國之前M$進行1個測試話有份參加既XB機主就有得送Halo Reach。
http://www.xbox-scene.com/xbox1data/...pFABLJBVfC.php

不過呢隻XGD3只係多1GB咁少都唔大效果啦~

此篇文章於 05-07-11 01:09 AM 被 Spoiler 編輯。
Spoiler 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-11, 01:13 AM   #291
ai.
RELEASED

引用:
作者: LKC 查看文章
原來真係有人分,我少上GAF,失敬失敬.
你唔知有分咩?我以為你同我一樣好清楚,失禮.

引用:
如果無該主機又入去抽水,又真係幾令人討厭(咩人咩區都係)
如果你唔係抽水又俾人趕走就係佢唔岩
有機就可以抽水就無所為?

講真PSN突然停左SERVER我真D唔高興,
係我心目中第一個想法不是HACKER不對,而係SONY,
因為PS3某些下載GAME(如.初音)要LOGIN先可以玩到,
依家SONY話停就停,搞到我OFFLINE都玩唔到,
隻GAME我比左錢買的....我唔係用CF免費下載的.....
我問心唔係抽水,而係對SONY發皮氣.
但我亦想信如果我當時入去PS3個TOPIC咁講一定有人回敬我.

到時你覺係我唔岩定係對方唔岩?

引用:
作者: naytk 查看文章
"埋唔到堆"感覺我都有,原因就不詳談.

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-11, 01:31 AM   #292
Spoiler
Crazy Gamer

引用:

因為PS3某些下載GAME(如.初音)要LOGIN先可以玩到,
隻GAME我比左錢買的....我唔係用CF免費下載的.....
但我亦想信如果我當時入去PS3個TOPIC咁講一定有人回敬我.

到時你覺係我唔岩定係對方唔岩?.
我同意ching你既觀點
Hacker所做既事點講都係有錯,但最錯都係提供服務既公司,因為佢地把關把得好就唔會被人hack到咁大影響。

正如一個國家自己本土防衛做得唔好被敵國入侵,唔通只怪敵人太強?

但我所見現下受影響既人就係將呢個邏輯思維倒轉

假若有朝一日Live被hacker hack到死晒,我一定插到M$開花。
個Online service收唔收錢唔係excuise,做生意佢地一定為埋條數入去,邊會有免費午餐。

舊 05-07-11, 02:07 AM   #293
LKC

註冊日期: Nov 2006
引用:
當然有該主機就無所謂啦,我講既係最討厭一d有心人,
從來唔見佢係講過該部機既Game/主機,一入來就抽水(咩區都有人依d人,但係PS3區好似特別多)

引用:
但我亦相信如果我當時入去PS3個TOPIC咁講一定有人回敬我.

到時你覺係我唔岩定係對方唔岩?
引用:
我同意ching你既觀點
Hacker所做既事點講都係有錯,但最錯都係提供服務既公司,因為佢地把關把得好就唔會被人hack到咁大影響。

正如一個國家自己本土防衛做得唔好被敵國入侵,唔通只怪敵人太強?

假若有朝一日Live被hacker hack到死晒,我一定插到M$開花。
個Online service收唔收錢唔係excuise,做生意佢地一定為埋條數入去,邊會有免費午餐。
有無人回敬就唔知,雖然hacker係要入侵你,再强再安全既server都無用
不過SONY佢今次真係有錯,我地PS3機主都圍插緊SONY,手腳慢,遲公佈,無誠信,舊server保安差(唔信你地去睇下)

引用:
你似乎無用心睇過

Spoiler兄,點解你回避哂我既問題?
http://www.gaforum.org/showthread.ph...46#post9146546

[7/5][12:40pm update]

Spoiler兄你既理論我覺得確係好有問題,
你自己無去嘗試/擁有玩過就作出強硬既判斷,
即係斷定PS3唔可以有好玩同特別好既遊戲,
讚PS3遊戲就叫人做神機信徒...真係又無禮又挑撥!!

此篇文章於 05-07-11 01:10 PM 被 LKC 編輯。
LKC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-11, 02:22 AM   #294
王小虎

註冊日期: Apr 2002
係server,唔係sever.. (我見你成日串錯,而且都有人跟住你錯,所以先多口講)
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-11, 02:33 AM   #295
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
引用:
黎料

一部行原生1080Px60fps 8xAA 加內置kinect 的強化版 XB360 :P
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-11, 02:50 AM   #296
狙擊手sohan
Game Master

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsohan66
XBox Live Gamertagsohan66
引用:
原來真係有人分,我少上GAF,失敬失敬.
可能我都未夠早,我都唔知

舊 05-07-11, 03:48 AM   #297
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
點解會認為online唔收錢就係免費午餐?
明明係買game時已經比左一筆錢的
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-11, 09:29 AM   #298
IDGAF
The One

Xbox 2 for 2012?2013定2014呢?

定係假的呢?自行判斷了。

http://kotaku.com/#!5799446/report-n...al-fabrication

Report: Next-Gen Xbox Already at EA; EA: That’s a ‘Total Fabrication’

Now that Nintendo has revealed its plans to jump into the next-generation with a successor to the Wii, will Microsoft and Sony follow suit? A report earlier today from Develop says that not only is Microsoft working on the next Xbox console, it's already in the hands of developer Electronic Arts.

The hitch? EA says that's not true at all.

Develop's report cited a "senior, trusted, well-placed source" who claimed that the successor to the Xbox 360 is real and sitting on the desks of an "unnamed Electronic Arts studio" in its non-finalized hardware form. Speculation by that source pointed to a "late 2012" launch for Microsoft's next-gen console.

Reached for comment on that rumor and speculation, EA categorically denied the report.

"This story is a total fabrication – 100 percent not true," said EA VP of communications Jeff Brown in a statement to Kotaku.

Kotaku has heard from its own sources that Microsoft and Sony are looking further into the future for the next Xbox and PlayStation 4, possibly as late as 2014.

此篇文章於 05-07-11 09:36 AM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-11, 11:44 AM   #299
大覺屋師真
The One

3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
路過睇到有感而發
其實真係好驚乜鬼都雲端, 如果第時真係連隻GAME都喺廠商SERVER度, 真係一死就咩都玩唔到(server被入侵又好停電又好, 一個地震就斷電纜網絡玩完, 總之是但是但死一樣都...)

....希望有生之年都仲係有game渣手啦...

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-11, 12:20 PM   #300
IDGAF
The One

原來之前報導提過的麥當勞版XBOX360也有傳統的紅色版本~!
好想要~!!!!

論壇跳轉

現在的時間是 09:47 PM

手機版 | APP版