Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12 52 102  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol 1
Gundam MK-2 10:40 AM 01-13-17
作者: tylau:
日亞唔知今日有冇得訂, 及直送呢?
訂有可能
直送......我估應該都得
(見PS4而家都可以揀直送,所以估OK...架咋)
iu fu pig 10:41 AM 01-13-17
黎緊三個月唔買game,留定錢買買NS
打算搵鋪頭訂算
JanSeiji 10:41 AM 01-13-17
作者: Gundam MK-2:
日亞只要係亞馬遜自家販賣就可以用各國發行嘅信用卡
遊戲機一般都日亞自家發售,99%無問題
咁請問寄返香港果PART有咩好介紹? AMAZON可以直送到香港嗎?
Gundam MK-2 10:44 AM 01-13-17
作者: JanSeiji:
咁請問寄返香港果PART有咩好介紹? AMAZON可以直送到香港嗎?
http://www.gaforum.org/showpost.php?...6&postcount=26

真係無直送先再介紹
不過其實google一下「日本 代運」都會搵到唔止一家
ゆり 10:44 AM 01-13-17
你申請左amazon都唔搵轉運都無用

直送比你都唔好試

一定彈件 by dhl

dhl唔送電池
阿聰 10:45 AM 01-13-17
作者: JanSeiji:
如果日亞唔直送,「買AND運」係我嘅後備方案。
大情大性武大帝 10:47 AM 01-13-17
作者: ゆり:

直送比你都唔好試

一定彈件 by dhl

dhl唔送電池
咪唔買得手機同電腦?
Gundam MK-2 10:47 AM 01-13-17

直送比你都唔好試

一定彈件 by dhl

dhl唔送電池
真係唔得日亞會先唔俾送,揀都無得你揀
其實內藏鋰電池送得(用日本郵政的EMS・AIR・SAL・海運,資料by Tenso)
單獨鋰電池先唔得
ゆり 10:51 AM 01-13-17
作者: Gundam MK-2:
真係唔得日亞會先唔俾送,揀都無得你揀
其實內藏鋰電池送得(用日本郵政的EMS・AIR・SAL・海運,資料by Tenso)
單獨鋰電池先唔得
唔會

之前係耳機區先見人講過話高登有人訂左mp3機因為內含鋰電池比dhl彈番轉頭

雖然我訂隻藍牙耳機無事送到

不過都係小心d好 最好唔好直寄,彈件損失既只會係買家
newlife2010 10:54 AM 01-13-17
咁到底係邊到訂最穩陣??
半人馬-RigiL- 10:56 AM 01-13-17
唔會

之前係耳機區先見人講過話高登有人訂左mp3機因為內含鋰電池比dhl彈番轉頭

多謝溫馨提示
不過我諗係到好多人會衝左先如果有得直送
tylau 10:56 AM 01-13-17
TENSO 上年用過越做越衰, 勁耐都唔運
Tdot 10:57 AM 01-13-17
一個小時後就知係咪3月

http://www.play-asia.com/the-legend-...wild/13/707zs3
阿聰 11:00 AM 01-13-17
TENSO 上年用過越做越衰, 勁耐都唔運
我遲少少準備將幾個日購網站送貨地址從TENSO改去另外一度⋯⋯
佢收費還好但個效率真係差咗好多⋯⋯
neo2046 11:02 AM 01-13-17
https://mobile.twitter.com/mochi_wsj...39968469803008

doors open shortly

tylau 11:06 AM 01-13-17
作者: 阿聰:
我遲少少準備將幾個日購網站送貨地址從TENSO改去另外一度⋯⋯
佢收費還好但個效率真係差咗好多⋯⋯
開頭做得幾好, 又方便, 奶過一次就唔再用佢.
Gundam MK-2 11:07 AM 01-13-17
唔會

OK ths我已改

因為之前都未試過日亞直送
阿聰 11:08 AM 01-13-17
開頭做得幾好, 又方便, 奶過一次就唔再用佢.
我依家等埋另外一份件,收埋一齊奇返來之後就唔再用了。

仲有唔夠一個鐘!今日遲D先出去食飯睇直播會。
遊雲gspirit 11:11 AM 01-13-17
直寄先好d吧,佢寄唔到來你到Amazon應該係要refund返俾你...
反而用集運就....功夫煩多了[仲要俾一堆手續費]

正路就內藏鋰電池都送得
[我自己就PS4 Pro(掣) / New 3DS LL 都冇事]
八仙果 11:14 AM 01-13-17

neo2046 11:18 AM 01-13-17
https://twitter.com/mochi_wsj/status/819741808733220864

作者: :

stephen1980 11:32 AM 01-13-17
等待中
阿聰 11:45 AM 01-13-17
個場地攪到好似開小型音樂會咁。
信長 11:47 AM 01-13-17
有DJ 暖場
iu fu pig 11:47 AM 01-13-17
作者: pet3:

如果不是過3000
有比卡超正傳玩法的比卡超遊戲

可以買回來玩下
當掌機
如果合做一條line,pokemon正傳一定會喺NS出現
我都因為呢個原因對NS充滿期待(無可能首發List有正傳,好似老馬咁有不思議迷宮之類外傳機會比較高)

其實呢家3DS有玩開嘅系列遊戲出喺NS度都心滿意足
(DQM系列,pokemon,大堆RPG)
由手機版發出
標籤:Nintendo Switch, Switch NS NX, ニシッチ
1 2 3 4 5 6 7 8 12 52 102  ... 最後

返回主題版面