Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-21-13, 12:00 PM   #951
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
我都轉左做In preparation for shipment,不過亦未過數

引用:
作者: pet3 查看文章
大陸好像說代理商說 最快8月亞洲有行貨
人地講緊大陸版關亞洲咩事

此篇文章於 11-21-13 12:06 PM 被 D-Joe 編輯。
D-Joe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 12:14 PM   #952
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
意大利阿媽鬆你地係咪都買Forza5同綑版?

我見剩機版佢寫只送意大利.

Forza5同綑版先至寫可送外國.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 12:18 PM   #953
D-Joe
Game Master

引用:
作者: ahleung 查看文章

Day One FIFA版,問過客服話OK
話說你地話過數的係咪淨係會收到SMS唔會收到amazon寄黎既mail之類

舊 11-21-13, 12:34 PM   #954
Takushi
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2005
Fifa day one version - In preparation for shipment (France)
All the other games I ordered still in "preorderd status"

Canceled my Italy order last nite
Takushi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 12:37 PM   #955
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: ahleung 查看文章
我買Day one機 FIFA同框

引用:
作者: D-Joe 查看文章
話說你地話過數的係咪淨係會收到SMS唔會收到amazon寄黎既mail之類
check過冇amazon email

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 12:48 PM   #956
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
我都轉左做In preparation for shipment,不過亦未過數

人地講緊大陸版關亞洲咩事
大陸不是亞洲一部分嗎 ?
中國不是香港的一部分嗎 ?

大陸都8月出到
我唔信香港會比他慢

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 12:51 PM   #957
taikin0901
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2011
Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
我第一版仲係Prenotato
入去detail先係In preparazione alla spedizione
我都係
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 12:52 PM   #958
ahleung
The One
Bannnned

引用:
Day One FIFA版,問過客服話OK
引用:
我買Day one機 FIFA同框
Thanks.
同綑版D game我又無興趣. 但買剩機又無咁抵. 考慮中.
舊 11-21-13, 01:23 PM   #959
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDHKGATOCHOI
XBox Live GamertagHKGATOCHOI
又轉左In spedizione=裝運中

愛一個人沒有任何理由,忘記一個人卻需要很多理由!~愛由一個微笑開始,用一個吻來成長,用一滴淚去結束。用一生去想念……
賈圖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 01:28 PM   #960
taikin0901
Crazy Gamer

Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
引用:
作者: 賈圖 查看文章
又轉左In spedizione=裝運中
我都係 , 頭先係電話睇一早轉左呢個 , 反而係電腦CHECK啱啱先轉
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 01:31 PM   #961
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
我仲系準備中

引用:
大陸都8月出到
我唔信香港會比他慢
唯一擔心既地方係佢一定要搞好kinect語音先出.而國語區大市場大好多.台灣加新市場大陸,夠晒理由先搞佢地先而吾理我地.
真係要睇mshk既造化了

相薄

此篇文章於 11-21-13 01:35 PM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 01:36 PM   #962
D-Joe
Game Master

引用:

大陸都8月出到
我唔信香港會比他慢
日本不是亞洲的一部份嗎?邊有得咁計,想FUD就過主
明顯港台會比大陸快,起碼唔洗審呢樣果樣

舊 11-21-13, 01:59 PM   #963
ahleung
The One
Bannnned

同友機一樣, 可以事先download定 day1 patch.
http://support.xbox.com/en-US/xbox-o...offline-update

我唔知不同地區主機有無分別.
舊 11-21-13, 02:05 PM   #964
RS 200
God of Gamer

PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
引用:

大陸都8月出到
我唔信香港會比他慢
路過,中國真的不是香港一部份,香港是中國一部份先o岩

而家官方未講幾時出,咩野都只係傳聞
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 02:13 PM   #965
colayeah
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2006
大膽問一句,
其實聽日香港會唔會有鋪返到少量水貨?
colayeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 02:21 PM   #966
Takushi

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: colayeah 查看文章
大膽問一句,
其實聽日香港會唔會有鋪返到少量水貨?
For sure .. maybe Sat or Mon .. bet they will just bring in US ver ..
Im guessing it will be 5-6k system alone if you buy from them
Takushi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 02:46 PM   #967
Hello MiMi
Game Master

引用:
作者: Takushi 查看文章
For sure .. maybe Sat or Mon .. bet they will just bring in US ver ..
Im guessing it will be 5-6k system alone if you buy from them
我估要 6-7k , Day one edition, 不過瞬間無晒
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 02:48 PM   #968
ooldmann30

註冊日期: Oct 2011
引用:
我仲系準備中

唯一擔心既地方係佢一定要搞好kinect語音先出.而國語區大市場大好多.台灣加新市場大陸,夠晒理由先搞佢地先而吾理我地.
真係要睇mshk既造化了
我仲慘,我係尚未發貨
ooldmann30 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 02:54 PM   #969
pet3
The One

引用:
日本不是亞洲的一部份嗎?邊有得咁計,想FUD就過主
明顯港台會比大陸快,起碼唔洗審呢樣果樣
FUD是什麼意思 ?

你說的例子不同
日本 在遊戲界一向獨立一區
而且他之前也講明亞洲是2014”日本除外”

原來這樣連貼消息都比人叫過主.....(發售日期消息又不是壞消息....
好惡啊

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 11-21-13, 02:59 PM   #970
Alpha
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2012
引用:
FUD是什麼意思 ?

FUD,即英语:Fear, Uncertainty, Doubt,意思為懼、惑、疑

唔知係咪咁解

你講xb1 過完年有行貨就唔會俾人哄你啦
Alpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 03:00 PM   #971
D-Joe
Game Master

引用:
FUD是什麼意思 ?

你說的例子不同
日本 在遊戲界一向獨立一區
而且他之前也講明亞洲是2014”日本除外”

原來這樣連貼消息都比人叫過主.....(發售日期消息又不是壞消息....
好惡啊
難道你認為強國係遊戲界唔叫獨立一區嗎?咁你整部360或PS3既強國行貨黎睇睇

舊 11-21-13, 03:09 PM   #972
pet3
The One

引用:
難道你認為強國係遊戲界唔叫獨立一區嗎?咁你整部360或PS3既強國行貨黎睇睇
看著蘋果最近都香港大陸同期出
再看看大陸說遊戲解禁

大陸都可能8月出到
香港一定比大陸快/同期

就算是8月出也和2014年內出沒衝突
真的不知道你在不滿什麼.....迷惑人什麼

這邊好不和諧.....
我還是去ps4 果邊貼壞機消息好了,
果邊貼壞機負面野都無人鬧我 0.0/

FGO 目標預算
舊 11-21-13, 03:16 PM   #973
D-Joe
Game Master

引用:
看著蘋果最近都香港大陸同期出
再看看大陸說遊戲解禁

大陸都可能8月出到
香港一定比大陸快/同期

就算是8月出也和2014年內出沒衝突
真的不知道你在不滿什麼.....迷惑人什麼

這邊好不和諧.....
我還是去ps4 果邊貼壞機消息好了,
果邊貼壞機負面野都無人鬧我 0.0/
難道你以為解禁就變成好似港台日本咁話入就入到?上海開個區俾人註冊咋,入去大陸仲大把野做

引用:
作者: Alpha 查看文章
FUD,即英语:Fear, Uncertainty, Doubt,意思為懼、惑、疑

唔知係咪咁解

關咩事,條友9唔搭8

此篇文章於 11-21-13 03:28 PM 被 D-Joe 編輯。
D-Joe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 03:28 PM   #974
pet3
The One

引用:
作者: Alpha 查看文章

唔知係咪咁解

而且我沒說過 大陸人問的代理商是大陸代理商
大陸人都可以問香港/台灣代理商.....
一樣可以知道亞洲版幾時出....

雖然某d人好中意係唔係都咬左先
不過我相信如果真的是8月出 (現在先11月,真的8月都仲有9個月差唔多慢美版成年....那有話入就入...
到時他一定已經忘記了 今天的話了

FGO 目標預算
舊 11-21-13, 03:47 PM   #975
D-Joe
Game Master

引用:
而且我沒說過 大陸人問的代理商是大陸代理商
大陸人都可以問香港/台灣代理商.....
一樣可以知道亞洲版幾時出....

雖然某d人好中意係唔係都咬左先
不過我相信如果真的是8月出 (現在先11月,真的8月都仲有9個月差唔多慢美版成年....那有話入就入...
到時他一定已經忘記了 今天的話了
引用:
大陸好像說代理商說 最快8月亞洲有行貨
邊間代理商話8月呀咁?除左最近個新聞外(不過個新聞講既係入強國wo)?3月我就聽過

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 0 03-18-14 12:16 AM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 03-13-14 01:25 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 02-07-14 06:04 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 01-18-14 09:47 AM
[XB1] Xbox One 情報區 Vol. 1 (請移玉步 Vol 2) ahleung 電視遊戲討論版 1187 07-02-13 09:31 AM

現在的時間是 09:53 PM

手機版 | APP版