Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17 57 107  ... 最後
攻略及心得交流區>Splatoon 2 | イカ戰略部- 互射心得交流- ᔦꙬᔨ --– 4月有批新武器, 油地未畢業
野良猫 10:59 AM 07-21-17
作者: DMRevolution:
主要係仲未好熟跳
我知點打, 但係唔識跳上去, 面包與面包之間跳出去個下成日去左下面
長按跳濟空時間會耐啲
蒼之星雲 11:01 AM 07-21-17
今朝搭巴士開體感玩,架巴士一轉大彎.....死佐
不過基本上都OK,其實都唔洗好大動作
八仙果 11:16 AM 07-21-17
我而家自閉緊吏事練體感...
剩係第一隻BOSS都GAMEOVER左兩次
我就頂唔順,都係用手掣算,
無謂強迫自己。
eatingking 11:25 AM 07-21-17
唔好意思, 請問依隻GAME可以好似ZELDA咁
一日無限刷, 刷到滿意為止嗎?
另外, 聽講一日可刷一次裝, 今日刷完聽日可以刷第二件
咁咪可以有好多件? 定其實有上限?
SilverShadow 11:35 AM 07-21-17
作者: eatingking:
唔好意思, 請問依隻GAME可以好似ZELDA咁
一日無限刷, 刷到滿意為止嗎?
另外, 聽講一日可刷一次裝, 今日刷完聽日可以刷第二件
咁咪可以有好多件? 定其實有上限?
amiiboo?
amiiboo送的裝係指定兼限定
其它裝你都係要買先有
DMRevolution 11:43 AM 07-21-17
作者: 野良猫:
長按跳濟空時間會耐啲
長跳我知
咁又要潛又要跳個D係點....最唔掂係呢個

作者: 八仙果:
我就頂唔順,都係用手掣算,
無謂強迫自己。
我都係慢慢黎

作者: SilverShadow:
amiiboo?
其它裝你都係要買先有
AMIIBOO 見到話要改名, 之後就唔敢登錄
野良猫 11:44 AM 07-21-17
學咗體感後用掃好過用滾筒

中型滾筒弱到明明食正都唔死
野良猫 11:49 AM 07-21-17
長跳我知
咁又要潛又要跳個D係點....最唔掂係呢個
人型比魷魚跳得高啲
魷魚比人型跳得遠啲

你要熟習咗哩兩個轉換先
lodoss 12:04 PM 07-21-17
人型比魷魚跳得高啲
魷魚比人型跳得遠啲

你要熟習咗哩兩個轉換先
另潛緊向上爬連按跳制會快d
信長 12:06 PM 07-21-17
唯有用初級槍, 搶地OK, 大技又支援到隊友
inkjet 我唔識舞,因用inkjet 不當死數多過殺數
eatingking 12:26 PM 07-21-17
作者: SilverShadow:
amiiboo?
其它裝你都係要買先有
我上網搵到條片
https://www.youtube.com/watch?v=3BrF5wn4Nw0
佢示範左果三個amiibo服裝係咩

但如果你話刷出黎o既裝應該全部一樣
下面網頁又會有其他服o既?
如:忍者裝
https://www.plurk.com/p/m71gad
信長 12:31 PM 07-21-17
作者: eatingking:
我上網搵到條片
https://www.youtube.com/watch?v=3BrF5wn4Nw0
佢示範左果三個amiibo服裝係咩

但如果你話刷出黎o既裝應該全部一樣
下面網頁又會有其他服o既?
如:忍者裝
https://www.plurk.com/p/m71gad
忍者裝是splatoon 2 amiibo的

左面是S1
右面是S2

S1 squid sister 無裝,
赤武神 12:36 PM 07-21-17
昨晚睡前試左體感較到5同analog去到4~~睇黎要咁玩先可以再進一步
信長 12:38 PM 07-21-17
狂連勝+好彩抽到識打的
我昇到10 ,可打rank....
野良猫 12:39 PM 07-21-17
作者: 信長:
狂連勝+好彩抽到識打的
我昇到10 ,可打rank....
未買到大奶筒前我都唔想打RANK住
八仙果 12:40 PM 07-21-17
感覺 online 難死咗(二至三下),
好多時中第一下,已經有意識向另一方向走或被攻擊方向反攻,
上集好多時一嘢死,
有啲情況係死咗都未及反應。

墨就用得快過上集,
成日打打吓唔夠墨。

Sent from my iPhone using Gaforum
野良猫 12:49 PM 07-21-17
作者: 八仙果:
感覺 online 難死咗(二至三下),
好多時中第一下,已經有意識向另一方向走或被攻擊方向反攻,
上集好多時一嘢死,
有啲情況係死咗都未及反應。

墨就用得快過上集,
成日打打吓唔夠墨。

Sent from my iPhone using Gaforum
你用咩武?
基本上除咗滾筒用得快外其他都好夠用

P.S
體感+掃好好玩,殺咗好多人,嘿嘿嘿
Gundam MK-2 12:54 PM 07-21-17
呢邊都post下正日日本情況
http://jin115.com/archives/52184947.html
eatingking 12:55 PM 07-21-17

左面是S1
右面是S2

唔該晒ching, 幅圖好有用
忍者裝好型, 咁我買返右上個amiibo公仔先
thanks~~
babish 12:57 PM 07-21-17
宜家係唔係無辦法同fd team up打regular match?...
芝麻糊 01:02 PM 07-21-17
Add 我做friend 一齊打
新手一名

Gundam MK-2 01:02 PM 07-21-17

左面是S1
右面是S2

死火
睇左呢張圖,好想要忍者同裝甲
赤武神 01:03 PM 07-21-17
作者: babish:
宜家係唔係無辦法同fd team up打regular match?...
合流就可以,不過唔係一定同隊,另外二人可以打聯盟戰
DreamyLuigi 01:33 PM 07-21-17
慣左按X制跳..又成日想望地圖望左落個手制XDDD
發現好多人唔望地圖玩, 亂咁油地

八仙果 01:48 PM 07-21-17
你用咩武?
基本上除咗滾筒用得快外其他都好夠用

P.S
體感+掃好好玩,殺咗好多人,嘿嘿嘿
就係滾筒
同埋跳高變集中潑墨,判定跟上集完全不同,
變相要瞄準,
加上以前的「潛艇」又弱化,唔識追人 ......
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17 57 107  ... 最後

返回主題版面