Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
電視遊戲討論版>Monster Hunter World 情報區 2 | 已售 | 攻略討論區已開
lwl 12:18 AM 09-06-19
有無人同我一樣網上買左但download 唔到
紫紅豆 12:24 AM 09-06-19
作者: lwl:
有無人同我一樣網上買左但download 唔到
過了十二點也不比下載??之前各書刋說一到十二時便可下載
lwl 12:50 AM 09-06-19
作者: 紫紅豆:
過了十二點也不比下載??之前各書刋說一到十二時便可下載
有得按下載,但半秒後跳返出黎
紫紅豆 12:54 AM 09-06-19
我是碟版,,幫不到你,會否要你入了舊那隻碟才可下載,
byela1504 01:36 AM 09-06-19
更新mhw就得了
charcsc2000 09:14 AM 09-06-19
MHW更新10.11就係MHWI,買下載版只係解lock~
shingo18 11:33 AM 09-07-19
更新左,game目錄係ice brone,,,入到game start畫面仍然係world....
Help☹️
taichu2 12:00 PM 09-07-19
作者: shingo18:
更新左,game目錄係ice brone,,,入到game start畫面仍然係world....
Help������������������������☹️
咁係咩版本?
由手機版發出
byela1504 12:47 PM 09-07-19
作者: shingo18:
Help������������������������☹️
可以試修復憑證
DevilElvis 01:54 AM 09-06-19
想問大家家中用咩Router駁PS4連線打MH?我部華碩AC66U打打地柴…

Thx
charcsc2000 09:16 AM 09-06-19
作者: DevilElvis:
想問大家家中用咩Router駁PS4連線打MH?我部華碩AC66U打打地柴…

Thx
我用apple ext +switch~
大覺屋師真 09:00 AM 09-06-19
觀賞mode測試中
可惜覺得仲爭d,無得set景深,無得直接存圖都係靠share制

IDGAF 07:06 PM 03-18-20
雖然買咗Monster Hunter World: Iceborne Master Edition碟版,
但見3月PS+加送Monster Hunter: World都按下載拎個購買記錄~!

PlayStation®Plus 2020年3月額外免費遊戲 -《Monster Hunter: World》重磅來襲

由2020年3月18日(三)起至4月21日(二),PlayStation®Plus (PS Plus)免費熱選遊戲將為會員提供《MONSTER HUNTER: WORLD》!PS Plus會員可無限遊玩《MONSTER HUNTER: WORLD》而無需額外支付任何費用。PS Plus為會員提供多項升級服務,讓PlayStation®4的娛樂體驗變得更精彩!馬上加入PS Plus,提升您的遊玩體驗。

https://www.youtube.com/watch?v=L9UWokwjNgk

赤兵尉SETH 07:43 PM 03-18-20
21號デベロッパーズダイアリー Vol.5公佈本月update詳細情報, 同有4月後情報

作者: :

izumo 10:44 PM 03-21-20
作者: LEGOCAPTOR:
雖然買咗Monster Hunter World: Iceborne Master Edition碟版,
但見3月PS+加送Monster Hunter: World都按下載拎個購買記錄~!

PlayStation®Plus 2020年3月額外免費遊戲 -《Monster Hunter: World》重磅來襲

由2020年3月18日(三)起至4月21日(二),PlayStation®Plus (PS Plus)免費熱選遊戲將為會員提供《MONSTER HUNTER: WORLD》!PS Plus會員可無限遊玩《MONSTER HUNTER: WORLD》而無需額外支付任何費用。PS Plus為會員提供多項升級服務,讓PlayStation®4的娛樂體驗變得更精彩!馬上加入PS Plus,提升您的遊玩體驗。

https://www.youtube.com/watch?v=L9UWokwjNgk

想問問碟版大大有冇人用呢個方法轉到免碟?
IDGAF 12:53 AM 03-22-20
作者: izumo:
想問問碟版大大有冇人用呢個方法轉到免碟?
呢排煲劇,我無試到喎…
應該唔得吧?會當Iceborne係未買的DLC?
赤兵尉SETH 01:16 AM 03-22-20
連武器都有得改觀, 幾時輪到aibo
爽神 03:33 AM 03-22-20
作者: LEGOCAPTOR:
呢排煲劇,我無試到喎…
應該唔得吧?會當Iceborne係未買的DLC?
如果iceborne你唔係買碟版,而係mhw碟版+ib dlc
咁呢個免費版應該可以令你唔使碟
因為我之前就係為咗唔要隻碟專登買咗mhw digital版,之後你剷咗碟版個install再裝就已經ok
izumo 02:56 PM 03-22-20
作者: 爽神:
如果iceborne你唔係買碟版,而係mhw碟版+ib dlc
咁呢個免費版應該可以令你唔使碟
因為我之前就係為咗唔要隻碟專登買咗mhw digital版,之後你剷咗碟版個install再裝就已經ok
正想問呢樣
係篤個制就搞掂ge 野
定要將整隻mhw 剷走 再裝digital mhw 然後再裝ib
由手機版發出
darkvolver 10:13 AM 03-23-20
路過﹕

煌黑龍當年難不難打?

返回主題版面