Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-08-08, 12:11 AM   #126
hihiandylam
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDhihiandylam
我填左茅原同水樹+埋平野綾.........
到底我地咁填係唔係真係有用@@?
hihiandylam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 12:11 AM   #127
brunhild
Crazy Gamer
選擇恐懼症

註冊日期: Sep 2007
聽完了,個頭比個喇叭爆到wing晒.............
brunhild 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 12:12 AM   #128
怪盜小G
God of Gamer
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
今日最佳笑位

1:福山企錯位俾影山從後施襲

2:雨男傳說幻滅

3:啪咯陽

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 12:13 AM   #129
woodlcw
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2006
遠藤同福山成日望我=w=好開心!
(遠藤次數真係好多! 坐4x 果邊果d都應該覺!)
我係C47 ....坐頭排? 果然有jetso!

p.s有冇人有相...?
拿, 我見到好多單境係度影架!
woodlcw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 12:13 AM   #130
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
填下冇壞既
我差d寫埋霜月, 片霧同若本 ...

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 12:15 AM   #131
tenchi
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2004
坐音響附近
現在耳鳴中,,,,,,,
希望褔山芳樹之後會來hk
好似台灣咁...
tenchi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 12:15 AM   #132
ntlo
小LO

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagntlo
引用:
作者: zurg 查看文章
唔知佢地今日場LIVE 有冇可能出DVD
d喇叭咁樣,你覺得收音會收得靚 ......?

最不滿既係d喇叭,無live band cut cost 呢樣我覺得ok,但d喇叭搵幾對無力既來係點樣?

一個人solo時都ok,但去到好似輪舞d歌時唱得再好都變做噪音,五位一齊合唱時就好似開左廣域破壞砲咁,我見到好多位觀眾戴住headphone來聽live,就算唔尊重我地都要尊重歌手啊。我想知個現場管理係HK定JP定係九展指定既公司?

680一張飛甚至1K一張飛我都覺得無問題,但真係唔好搵幾對好似ALTEC LANSING d 百零蚊一對跟住扭到最大聲來俾我聽。d setup 仲差過上年。

彈完之後要讚,d工作人員好親切,我入左去未開場走出來去廁所都俾我去,仲話俾我知點行。風褸如果size唔啱都會俾我換,MC同翻譯哥哥都好盡力。翻譯哥哥,其實影山有幾句 係讚緊你同你間公司,其實不妨講出來。

以上,本日LIVE心得。

JAM PROJECT 既表現?? 當然係滿分~~~~

└──┴───────品嚐香煙──┘
ntlo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 12:15 AM   #133
oogami
帝國華擊團

註冊日期: Aug 2002
A16
<- wing-ing...

- 做工務員之路 -
oogami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 12:16 AM   #134
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

其實jam 係為香港粉絲設想
驚我地唔識(未来への咆哮)ma
黎來幾次就有ga啦
北条加蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 12:17 AM   #135
oldletter
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDOldLetter
PSN  IDoldlet
XBox Live GamertagOldletter
個音響大到有時聽唔到唱乜
而家仲wing wing地
oldletter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 12:17 AM   #136
tenchi

引用:
作者: brunhild 查看文章

到時多多關照
入場後我見到你~~~
舊 10-08-08, 12:19 AM   #137
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

引用:
作者: ☆星野琉璃☆ 查看文章
填下冇壞既
我差d寫埋霜月, 片霧同若本 ...

我填nana,may'n,石田曜子

另外,今次的音響真係...拆聲
北条加蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 12:19 AM   #138
ntlo
小LO

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagntlo
引用:
作者: woodlcw 查看文章

我有部cheap cheap dc 係身,都無影到。

前靣好多隻手.....

└──┴───────品嚐香煙──┘
ntlo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 12:20 AM   #139
正樹(masaki)
Crazy Gamer
自動波の達人

唱了超重神...好滿足
不過真係好想聽未来への咆哮

填了水樹同栗林

舊 10-08-08, 12:20 AM   #140
GTO
I'm GTO

註冊日期: Jul 2005
XBox Live GamertagKitse Tse
引用:
作者: woodlcw 查看文章

朋友!! 我C44 ,心情一樣啊

JAM PROJECT WORLD FIGHT 2008 @ HONK KONG!!!

下川みくにLiveTour2008 「ASIAN LOVERS ~Season2~」 in Hongkong
期待JAM,392下一次的來臨
我的XBOX成就
GTO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 12:21 AM   #141
tnlpl
Junior Member

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
其實jam 係為香港粉絲設想
驚我地唔識(未来への咆哮)ma
黎來幾次就有ga啦
唱 Crest of Z's 幾驚喜的說
tnlpl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 12:22 AM   #142
Xiuluo
茅原実里主義

註冊日期: Nov 2004
PSN  IDXiuluoTsang
我填左水樹、茅原、Lia、KOTOKO

舊 10-08-08, 12:23 AM   #143
怪盜小G
しゃろとも

引用:
作者: tnlpl 查看文章
影山都預告左架啦

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 12:23 AM   #144
katoru
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: tenchi 查看文章
我1-3 d32
在你後面~

我係你後面 E30
katoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 12:24 AM   #145
Dev
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
XBox Live GamertagPhonix Dev
引用:
作者: tnlpl 查看文章
我無記錯的話, 8月1號時影山係講過會唱Crest of Z's. \

舊 10-08-08, 12:24 AM   #146
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
福山飛結化pick 第2發...有穿at 能力...係我身邊飛過接唔到..俾後面執左
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 12:25 AM   #147
tnlpl
Junior Member

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
影山都預告左架啦
我係比較後知後覺的一類 ><
不過係咪今次真係太嘈 ? 有時真係聽唔清楚唱咩甚至講咩 ..
tnlpl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 12:25 AM   #148
tenchi

引用:
作者: brunhild 查看文章
"藍藍路"???
舊 10-08-08, 12:26 AM   #149
何英
↓米奇老鼠

註冊日期: Dec 2001
雖然未来への咆哮預左冇, 不過冇都係有d hurtT_T
問卷又太多人填真赤, 令M7被鬼隱左T_T

幾時到下次去日本
何英 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 12:26 AM   #150
tenchi

引用:
作者: katoru 查看文章
我係你後面 E30
我問你借筆???

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
棒球討論區 泰利 體育版 722 01-22-15 02:59 PM
我們的醫療紀錄[官方浮誇敗家紀錄] (請看調整了的規矩!) KKH 照相館 44 09-06-13 09:35 PM
Soul Calibur IV [已售] neo2046 電視遊戲討論版 789 06-02-10 10:21 AM
有冇舊朋友突然會搵你傾計?原來係傳銷小姐~XD(內付節錄對話) HFK ~清談館~ 40 04-23-08 07:11 AM

現在的時間是 05:47 AM

手機版 | APP版