Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7  ... 最後
電視遊戲討論版>BIOHAZARD バイオハザード 4、5、6 繁/簡體中文字幕版再炒多一次冷飯
GN00508771 12:21 AM 02-26-16
「バイオハザード4」、「バイオハザード5」、「バイオハザード6」
PS4/XboxOneで発売決定!!

バイオ6 : 3月29日発売予定
バイオ5 : 2016年夏発売予定
バイオ4 : 2016年秋発売予定

CAPCOM宣佈會將《BIOHAZARD》系列的第四至六集分別移植至PS4和XB1,《BIOHAZARD 6》將於3月29日問市,會收錄齊所有DLC和服飾。《BIOHAZARD 5》預定在夏季發售,《BIOHAZARD 4》則要等到秋季推出,全部統一售價19.99美元(約港幣160元)。

Resident Evil 4, 5, 6 – Announce Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=GsHC2tb7l64

シェンムー 12:46 AM 02-26-16
好野 , 又可以玩bio4 了 , 巧開針
Capcom 好波
GN00508771 12:59 AM 02-26-16
聽落似係有刺w 反話?
草薙さん 01:15 AM 02-26-16
陰公囉...又要玩bio4...由PS2/GC > PS3 > PS4
以為3 in 1 pack...點知係斬件出...Full HD, 60fps都唔玩啦...
harakuma 01:23 AM 02-26-16
真心, 生化4係除咗紅白機Game之外玩得最多最爛既game,

除非VR化, 否則唔會理佢
izumo 01:23 AM 02-26-16
作者: 草薙さん:
陰公囉...又要玩bio4...由PS2/GC > PS3 > PS4
以為3 in 1 pack...點知係斬件出...Full HD, 60fps都唔玩啦...
放心之後實有3in1
TSZ 01:31 AM 02-26-16
4真系有必要嗎,吾好話玩,見倒都飽
超合Game魂 01:34 AM 02-26-16
冇晒感覺
jamcat 01:44 AM 02-26-16
賣—舊水—隻咪陪佢乞吓囉~
最期待嘅真●重製版乞食2同乞食鈎迫反而冇聲氣,唉!
david 05:54 AM 02-26-16
作者: izumo:
放心之後實有3in1
點只?好似之前街霸咁出XX週年彩碟面典藏版都仲得

叫得做CRAPCOM,對牠仲會有咩期望?
強化人間ですの~★ 07:07 AM 02-26-16
放心,傳統來
你睇DC同GC bio123有冇合集
holsety 08:37 AM 02-26-16
先不說5,6
4唔係唔值得玩,係唔值得就甘重出。
remake先考慮。

3合一加7demo....予定
八仙果 10:52 AM 02-26-16
今次連 remaster 都慳返?
Dyhalt Rushifar 10:57 AM 02-26-16
BIO4想挑戰FF4既移植紀錄

GAPCOM熱愛MOONWALK,不意外…
david 11:30 AM 02-26-16
作者: holsety:
先不說5,6
4唔係唔值得玩,係唔值得就甘重出。
remake先考慮。

3合一加7demo....予定
唔會三合一啦,頭POST三個日期都唔同,應該係出三次碟...

對FANS O黎講每代主機都有一套碟先係正常吧...
草薙さん 11:47 AM 02-26-16
作者: david:
唔會三合一啦,頭POST三個日期都唔同,應該係出三次碟...

對FANS O黎講每代主機都有一套碟先係正常吧...
DC 時代只買了CV
GC 時代儲齊過一套 (0,1,2,3,CV,4)
PS2 印象只買了4, OB1, OB2

PS3時代應該買得最齊
15th Anniversary BOX (包實體版1,2,3, Revival Selection [4&CV])
5, 6, 0, 1 remake, Revelations, Chronicles HD Selection

其實我覺得DS隻Deadly Silence移植得幾好
ComeLOLoh 12:00 PM 02-26-16
http://www.capcom-unity.com/harrison...coming-in-2016

美版每隻US$19.99。咁平格數又高左咪買黎收藏都OK既我覺得。
特別係6要用ResidentEvil.net開個d衫我都未齊。
佢而家包晒。
holsety 12:23 PM 02-26-16
價格方面的確係okay的
mrk 02:02 PM 02-26-16
作者: jamcat:
賣—舊水—隻咪陪佢乞吓囉~
最期待嘅真●重製版乞食2同乞食鈎迫反而冇聲氣,唉!
真重製BH2當然係留番今年E3先講啦!
而隻BH:OB1+2不如出落PSV or 3DS到啦!(Cut左Online,只有面連我都Buy的!試下市場反應啦!~~)

PS:4唔會再買!(本身已有隻X360美版DL版+GC 4Demo)
holsety 02:25 PM 02-26-16
不好吧~
outbreak 精髓就係線上合作,單機同ai 合作定我換人開門XD
草薙さん 02:36 PM 02-26-16
作者: ComeLOLoh:
http://www.capcom-unity.com/harrison...coming-in-2016

美版每隻US$19.99。咁平格數又高左咪買黎收藏都OK既我覺得。
特別係6要用ResidentEvil.net開個d衫我都未齊。
佢而家包晒。
講左美版會出碟, 即係3合1版會更加平
Marco 03:25 PM 02-26-16
日版如果係三合一而且賣5,800 Yen既話我甘心被騙 b
cat722 05:39 PM 02-26-16
20週年實有set
由手機版發出
八仙果 06:47 PM 02-26-16
到時有 3 合 1

係咪 = 多個紙盒

(入返三隻 games)
華倫君島陽平 06:54 PM 02-26-16