Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 06-26-08, 02:48 PM   #26
CCC
Junior Member

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: Middle 查看文章
唔知點解我會估到你係邊個 -口-

得閒多d 唻
咁我係邊個先?可能你估錯人架喎!!
CCC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-08, 03:01 PM   #27
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: CCC 查看文章
咁我係邊個先?可能你估錯人架喎!!
唔知點解覺得「架喎」係會出自你口,
C 小姐 =p

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-08, 03:03 PM   #28
CCC

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: Middle 查看文章
唔知點解覺得「架喎」係會出自你口,
C 小姐 =p
~ ~
咩C小姐先?!
快d講啦,唔好off topic啦~(事實上已經off晒)
CCC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 10:08 AM   #29
三月一日

註冊日期: Mar 2006
支持一下~

舊 06-27-08, 09:48 PM   #30
sgouki
God of Gamer
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
引用: