Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-08-05, 10:25 AM   #1
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
Solty Rei

http://www.solty.net/

又有"能登"一份

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり

此篇文章於 10-08-05 10:49 AM 被 mikemike 編輯。
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-05, 12:26 PM   #2
Einhander
God of Gamer
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF

似乎今次個角色都幾陽氣下喎...

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-05, 12:42 PM   #3
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 計劃犯罪者
http://www.tintinphoto.com/tintinphoto/imgFiles/personal/6810563t126.jpg
似乎今次個角色都幾陽氣下喎...
"自分の意見を主張出来ない内気な性格"喎
唔算陽氣卦

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-05, 12:50 PM   #4
Rse9
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2004
睇到第一話
套野好似幾好睇

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-05, 10:41 AM   #5
smalltung
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
不過個髮型好突出…

舊 10-10-05, 12:33 PM   #6
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
我想問大意講乜?

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-05, 02:27 PM   #7
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
作者: smalltung
不過個髮型好突出…
blue gender女主角...
再加blue gum crisis....
果然係aic...

blastfall...好似bones的kurau phantom memory...

//Blog
//Flickr

此篇文章於 10-11-05 02:39 PM 被 Hayami 編輯。
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-05, 09:32 PM   #8
Einhander
能登かわいいよ能登

最深刻都係呀JACK大叔...

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 10-13-05, 01:46 PM   #9
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
大叔真是型到震XD
竟然在手槍上裝上榴彈發射器XD

※EP3強化左把大劍3次,大改範圍、PP消費和集氣,某大大就突然跳出來對大劍有「手感」了。但又唔見某大大串人唔識EP2飛板防衛時比個成績來睇下。
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-05, 03:28 PM   #10
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
大叔是giroro(中田)配的,有趣
不過主角髮型就似乎怪了點^^b
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-05, 06:52 PM   #11
Einhander
能登かわいいよ能登

引用:
作者: 鐵之侍
大叔是giroro(中田)配的,有趣
不過主角髮型就似乎怪了點^^b
因為佢係機械人...orz
JACK大叔把聲真係聽極都咁富磁性

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 10-13-05, 10:02 PM   #12
sillysamson
Junior Member
伊里野空

註冊日期: Oct 2005
jack叔好鬼型呀~~~
女主角個髮型就....幾突出

不斷地去思念並不是說干等著,將願望深深埋藏心中,而付努力
sillysamson 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-05, 10:11 PM   #13
Einhander
能登かわいいよ能登

睇完第二話
有小小感覺到呢套可能係重製版大都會...

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 10-14-05, 10:39 PM   #14
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
睇完第二話
有小小感覺到呢套可能係重製版大都會...

大都會講什麼的??
唔知點解我覺有d似"這個殺手不太冷"......

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-05, 12:33 AM   #15
lofai
Insane Gamer

我反宜諗起GUNSINGLER GIRL...............<-有無串錯就唔記得啦
lofai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-05, 12:01 AM   #16
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
大叔+少女+萌系要素
會動的 耳朵 頭髮
我被擊倒了~
不過第一下想起套SPEED GRAPHER+GUN X SWORD

令我想起METAL FIGHTER MIKU

此篇文章於 10-27-05 12:22 AM 被 KTN 編輯。
KTN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-05, 12:31 AM   #17
xeno
○9

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: KTN
大叔+少女+萌系要素
會動的 耳朵 頭髮
我被擊倒了~
不過第一下想起套SPEED GRAPHER+GUN X SWORD

令我想起METAL FIGHTER MIKU
唔係耳黎咩....
講真同頭髮一樣色...真係唔知係咩

客人是神, 所以他們不是人
唔支持我地既就係愚民
xeno 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-05, 12:36 AM   #18
Einhander
能登かわいいよ能登

引用:
作者: xeno
唔係耳黎咩....
講真同頭髮一樣色...真係唔知係咩
[IMG]http://i5.photobucket.com/albums/y161/xeno_lun/mimi.jpg[IMG]
應該係耳仔...

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 10-27-05, 12:37 AM   #19
Gashapon™

註冊日期: Dec 2003
有關節既耳
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-05, 12:54 AM   #20
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
= = 設計是不是源自四葉啦 (不是妹妹,是草)
op名字都叫Clover啦....

※EP3強化左把大劍3次,大改範圍、PP消費和集氣,某大大就突然跳出來對大劍有「手感」了。但又唔見某大大串人唔識EP2飛板防衛時比個成績來睇下。
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-05, 12:57 AM   #21
Einhander
能登かわいいよ能登

引用:
作者: Gashapon™
有關節既耳
請參考羅德島戰記嗰位妖精大姊對耳
耳仔會郁其實好正常

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 10-27-05, 12:59 AM   #22
Gashapon™

註冊日期: Dec 2003
引用:
請參考羅德島戰記嗰位妖精大姊對耳
耳仔會郁其實好正常
依件係蘿白,所以都好正常
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-05, 11:21 PM   #23
KTN
~♡

大叔把聲我越來越深化他做geroro

也是呢....她是蘿白...
差點遺忘了這一點
會動的是耳朵頭髮
會動的蘿白也好
基本上已經免疫力全失

為甚麼不是齋藤千和配,總覺得十分合適....

此篇文章於 10-30-05 07:52 PM 被 KTN 編輯。
KTN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-05, 06:31 PM   #24
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
套野幾好睇,
不過一部咁利害既蘿蔔竟然會因為撞親頭失憶?
未免太離譜吧

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-05, 07:49 PM   #25
KTN
~♡

令我想起某套港片家有囍事

引用:
作者: ZONDAS
套野幾好睇,
不過一部咁利害既蘿蔔竟然會因為撞親頭失憶?
未免太離譜吧

論壇跳轉

現在的時間是 03:31 AM

手機版 | APP版