Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-28-12, 09:17 AM   #1
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
LEGO IV MARVEL VS DC

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-12, 09:40 AM   #2
yeah yeah
God of Gamer

其實會唔會出單眼佬..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-12, 11:08 AM   #3
凍檸茶
The One
青龍使用者

FREE HULK

舊 06-06-12, 12:08 PM   #4
凍檸茶
The One
青龍使用者

印尼D LEGO 好貴.
貴香港成陪

舊 06-06-12, 05:07 PM   #5
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
入左lotr 未?
盒9471好好玩
6人加一隻馬, 兩套獸人甲
伊歐文頭盔有印花
城牆冇大件, MOC 有用
無貼紙, 弩炮既木頭居然係print 件

連我唔係咁玩城堡
遲下去番2百零蚊都會入多幾盒做軍隊

此篇文章於 06-06-12 05:12 PM 被 LonelyBlue 編輯。
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-12, 01:20 PM   #6
惡魔X魔鬼
Game Master
[=" o "=]

註冊日期: Sep 2003
我想問
係唔係唔可以係shop.lego.com到買野,然後ship黎香港嫁?
惡魔X魔鬼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-12, 12:01 AM   #7
凍檸茶
The One
青龍使用者

lego.com唔送香港
係前排amazon送香港, 而家就唔知了

舊 06-08-12, 12:08 AM   #8
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: LonelyBlue 查看文章
入左lotr 未?
盒9471好好玩
6人加一隻馬, 兩套獸人甲
伊歐文頭盔有印花
城牆冇大件, MOC 有用
無貼紙, 弩炮既木頭居然係print 件

連我唔係咁玩城堡
遲下去番2百零蚊都會入多幾盒做軍隊
連superhero都未入,
最新入o個d都係上2個月英國報紙o個堆free lego

舊 06-08-12, 04:00 PM   #9
暉暉816
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
想問下香港有冇出過Dino系列的5885?
依家仲有冇得賣?大約幾錢?Thanks
暉暉816 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-12, 04:54 PM   #10
凍檸茶
The One
青龍使用者

香港冇返過行,
YBID有500樓下

舊 06-08-12, 08:11 PM   #11
闇影風

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID207717831903
PSN  IDShadow0524
上星期日買左VOLKSWAGEN T1
今日終於砌好

整體幾好
實物重視度極高, 而且內部裝修都唔錯
係有D地方難砌實呢度差

基於相機壞左, 電話太差, 假如換左電話先有機會補圖

FATE ID : 204.191.035

CC ID : 196.284.818
常駐突滿村姑或鶴媽
闇影風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-12, 10:28 PM   #12
暉暉816
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
今日去咗新加坡環球影城,
用咗坡紙109.9買咗5885呢set,大約港幣$680左右。
暉暉816 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 11:03 PM   #13
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: 暉暉816 查看文章
今日去咗新加坡環球影城,
用咗坡紙109.9買咗5885呢set,大約港幣$680左右。
恭喜
恭喜

舊 06-19-12, 12:40 PM   #14
GateHacker
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
新MONSTER系列好毒啊
想齊Set
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-12, 12:42 PM   #15
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: 闇影風 查看文章
上星期日買左VOLKSWAGEN T1
今日終於砌好

整體幾好
實物重視度極高, 而且內部裝修都唔錯
係有D地方難砌實呢度差

基於相機壞左, 電話太差, 假如換左電話先有機會補圖
難砌實嗎?
你講緊邊度?
我好鐘意佢 >3<~~~
砌完勁有滿足感

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-12, 10:59 PM   #16
凍檸茶
The One
青龍使用者

終於買superman
本身想買埋iron話下星期再返貨

9471 未有貨

此篇文章於 06-20-12 11:03 PM 被 凍檸茶 編輯。
舊 06-27-12, 02:19 AM   #17
jerry
Game Master

註冊日期: Nov 2003
請問呢兩款市面上幾錢左右呢?
LEGO Monster Fighters The Ghost Train (9467)
Lego 7347 Creator Highway Pickup
好鍾意 9467 monster fightersThe Ghost Train 香港有現貨未呢?反斗城同吉之島未見有

此篇文章於 06-27-12 02:24 AM 被 jerry 編輯。
jerry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-12, 09:54 AM   #18
GateHacker
Baned

引用:
作者: jerry 查看文章
請問呢兩款市面上幾錢左右呢?
LEGO Monster Fighters The Ghost Train (9467)
Lego 7347 Creator Highway Pickup
好鍾意 9467 monster fightersThe Ghost Train 香港有現貨未呢?反斗城同吉之島未見有
鬼車我見IN'S點$8XX

我成SET都好鍾意,EBAY一見一SET買3K,好有衝動
另,有冇人知MONSTER系列個隻袋裝鬼點先有
見人賣緊$5X包
舊 07-05-12, 12:40 PM   #19
LonelyBlue

引用:
作者: GateHacker 查看文章

見人賣緊$5X包
邊度有$5x包
我唔想入火車, 呢兩個月已經買左好多lord of the ring
舊 07-05-12, 12:51 PM   #20
yeah yeah

引用:
作者: GateHacker 查看文章

見人賣緊$5X包
我見bricklink最平39元...未計shipping

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-12, 03:26 PM   #21
GateHacker
Baned

引用:
邊度有$5x包
我唔想入火車, 呢兩個月已經買左好多lord of the ring
IN'S點囉未又係
指環王我買左磁力王架馬車算,其他想係想要人仔多過場景
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
我見bricklink最平39元...未計shipping
甘貴
甘去現時點買幾包算
舊 07-06-12, 04:18 PM   #22
LonelyBlue

本來為獸人已經入左9471同9476
心郁郁而家打算儲埋佢
差有隻巨人個set同埋磁力王馬車
就齊基本9人眾

磁力王唔知遲下響哈比人set 會唔會有個好d 既look
雖然都係灰袍
舊 07-06-12, 04:44 PM   #23
GateHacker
Baned

引用:
本來為獸人已經入左9471同9476
心郁郁而家打算儲埋佢
差有隻巨人個set同埋磁力王馬車
就齊基本9人眾

磁力王唔知遲下響哈比人set 會唔會有個好d 既look
雖然都係灰袍
甘都唔差在啦,個2 SET又唔係貴
遲下如果佢出埋白袍磁力王+發光手枚就prefect
舊 07-09-12, 05:03 PM   #24
凍檸茶
The One
青龍使用者

奧運人仔GET, 不過得6隻

舊 07-09-12, 05:55 PM   #25
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
奧運人仔GET, 不過得6隻
how much
仲諗緊叫唔叫人O係英國帶返黎俾我 XD

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] LEGO Batman 2: DC Super Heroes IDGAF 電視遊戲討論版 78 09-20-19 11:28 AM
[多機種] LEGO Batman 2: DC Super Heroes ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 4 05-26-13 12:16 AM
[多機種] [3DS, PSV] LEGO Batman 2: DC Super Heroes ( ゚ω゚)? 手提遊戲機討論版 5 03-16-12 05:07 PM
[ETC] LEGO L.A. NOIRE、LEGO UNCHARTED、LEGO PORTAL…LEGO遊戲大亂鬥電影 IDGAF 電視遊戲討論版 1 02-23-12 07:23 PM
DC版Marvel VS Capcom 2點攞齊隱藏人物? 亞利古 電視遊戲討論版 12 07-05-06 03:12 PM

現在的時間是 07:24 PM

手機版 | APP版