Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 31 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 51  ... 最後
攻略及心得交流區>Xenoblade 2『異度神劍2』|攻略及心得交流︱**劇透請spoiler**
RPG之鬼 09:47 AM 12-26-17
作者: ZERO NEKO:
在甲板
在CH8

發生咗教皇打世界樹後,才會有情報員走去果度

ZERO NEKO 12:26 PM 12-26-17
http://www.goodsmile.info/ja/product/6966/ホムラ.html
等一年
ZERO NEKO 12:26 PM 12-26-17
作者: RPG之鬼:
在CH8

發生咗教皇打世界樹後,才會有情報員走去果度
原來係咁
ZERO NEKO 12:28 PM 12-26-17
想請問個胃袋是怎樣下去 好像跳不下 還是等天氣?
野良猫 12:41 PM 12-26-17
http://www.goodsmile.info/ja/product/6966/ホムラ.html
等一年������
諗住萬五円搞掂點知要近二萬

不過咁企法遲下會唔會腳軟
PatrickNo42 01:52 PM 12-26-17
想請問個胃袋是怎樣下去 好像跳不下 還是等天氣?
龍之胃袋?腹部上邊果度有位入去
ZERO NEKO 02:05 PM 12-26-17
作者: PatrickNo42:
龍之胃袋?腹部上邊果度有位入去
thanks 我再找找
野良猫 02:27 PM 12-26-17
終於見到KOSMOS個影,果然係慈悲增幅先有
新月 02:50 PM 12-26-17
劇透慎入81 solo 117
https://youtu.be/R0Xkh9fWOhg
lunn 03:42 PM 12-26-17
作者: 新月:
劇透慎入81 solo 117
https://youtu.be/R0Xkh9fWOhg
睇左頭兩秒,之前響fb都見到有人話打過左
唔知係咪同一個人
照咁睇其實打爆左機都仲有好多野打咁?
lunn 03:45 PM 12-26-17
作者: 野良猫:
終於見到KOSMOS個影,果然係慈悲增幅先有
佢同天威都係大炮黎…唔係好識點用添…
aquarius 04:36 PM 12-26-17
傭兵升rank2個quest隻boss點打?
lv41都過唔到
fortel 04:56 PM 12-26-17
作者: rinxlun:
佢同天威都係大炮黎…唔係好識點用添…
天威我唔知係我識用定點,我覺得佢好普通

kos mos就係勁,不過大炮命技就無乜用,d必殺就好癲 特別係lv2果下,好好用
lunn 06:06 PM 12-26-17
作者: aquarius:
傭兵升rank2個quest隻boss點打?
lv41都過唔到
印象中…無咩點卡過喎
都係儲珠再爆chain就爆死佢
PatrickNo42 07:44 PM 12-26-17
印象中…無咩點卡過喎
都係儲珠再爆chain就爆死佢
我都係卡左一排,之後50lv左右先打得低
唔知點解有防御型blade跟身既係特別難打
fortel 09:24 PM 12-26-17
有d blade quest就勁易有d就勁煩.....七冰果個真係煩到喊
MultiPASS 09:30 PM 12-26-17
作者: fortel:
有d blade quest就勁易有d就勁煩.....七冰果個真係煩到喊
不斷重複磨時間升三值,5000 fans真係人都癲
野良猫 09:32 PM 12-26-17
我覺得點煩都煩唔過啲9800嘅好感度,見到都唔想升
打一場最高絆先加10,請佢食好物都係加12

我有好多隻都係掉出去做傭兵任升算,唔想自己搞
fortel 10:13 PM 12-26-17
作者: 野良猫:
我覺得點煩都煩唔過啲9800嘅好感度,見到都唔想升
打一場最高絆先加10,請佢食好物都係加12

我有好多隻都係掉出去做傭兵任升算,唔想自己搞
9800我都係分左對joy con放左隻手到,買一大咋野食(唔好買好感野食)之後開d達哥睇一到狂禁就算
ZERO NEKO 10:50 PM 12-26-17
剛拎左第三把劍 貓女真係正好多
lunn 10:50 PM 12-26-17
果個其實見好多人都話好麻煩
我掂都唔敢掂住
ZERO NEKO 10:55 PM 12-26-17
其實d神劍吾應該比主角同貓女TT
lunn 10:56 PM 12-26-17
貓女都仲有得諗,但真係唔好比主角
新月 11:22 PM 12-26-17
睇左頭兩秒,之前響fb都見到有人話打過左
唔知係咪同一個人
照咁睇其實打爆左機都仲有好多野打咁?
普通咁殺大把人贏到
地圖上有十隻八隻高 Lv boss 打
fortel 11:47 PM 12-26-17
其實
貓女做劍主勁過做劍多多聲

第一 ... 31 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 51  ... 最後

返回主題版面