Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 06-15-03, 02:45 PM   #26
祖羅.祖班納
God of Gamer
어떡해 어떡해

註冊日期: Apr 2003
引用:
Originally posted by 馬沙 :

我D friend話佢比碧咸更全面 , 射術更強 ....
直頭無得比啦 唔係點叫"皇帝"

WHY ALWAYS ME?
祖羅.祖班納 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-03, 02:47 PM   #27
God Gundam
Game Master
究極之神高達

註冊日期: Jan 2003
引用:

我D friend話佢比碧咸更全面 , 射術更強 ....
直頭係全隊曼聯嘅靈魂人物兼精神領袖,無得彈

舊 06-16-03, 02:01 AM   #28
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
老實講句碧咸拍馬都拍唔上佢!!!!!
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-03, 03:13 AM   #29
chunyu
Banned

註冊日期: Mar 2002
引用:
Originally posted by 祖羅.祖班納 :

直頭無得比啦 唔係點叫"皇帝"
冇錯!!!
chunyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-03, 04:17 PM   #30
馬沙
Mazaghi

註冊日期: Sep 2002
冇左簡大帝的曼聯是否比以前差好遠 ?

舊 06-16-03, 10:50 PM   #31
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
冇左簡大帝的曼聯是否比以前差好遠 ?
少左個創造奇蹟既人咁囉~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-03, 05:16 AM   #32
馬沙
Mazaghi

引用:
Originally posted by Busconcamp :

少左個創造奇蹟既人咁囉~
我D friend話佢一個人可影响整隊曼聯 , 地位冇人可取替 !

舊 06-17-03, 06:17 AM   #33
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

註冊日期: Feb 2003
引用:

我D friend話佢一個人可影响整隊曼聯 , 地位冇人可取替 !
呢個係真既!佢真係有咁既能力架!
碧咸23 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-03, 08:19 AM   #34
馬沙
Mazaghi

簡大帝D罰球技術如何 ? 點解98年法國國家隊冇佢份 ???

舊 06-17-03, 12:19 PM   #35
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

引用:
簡大帝D罰球技術如何 ? 點解98年法國國家隊冇佢份 ???
98冇佢份係佢自己唔踢/教練懶得游說佢,而94世界盃冇法國份好似係最後一份分組賽因為佢定真路拿(唔記得:@_@": )一次臨完場前失誤lose左比保加利亞 之後佢地互相怪責..所以呢2條友有仇既

舊 06-17-03, 07:35 PM   #36
馬沙
Mazaghi

引用:

98冇佢份係佢自己唔踢/教練懶得游說佢,而94世界盃冇法國份好似係最後一份分組賽因為佢定真路拿(唔記得:@_@": )一次臨完場前失誤lose左比保加利亞 之後佢地互相怪責..所以呢2條友有仇既

如98法國有佢 , 佢可否取代佐卡夫 ?

舊 06-17-03, 07:47 PM   #37
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

引用:

如98法國有佢 , 佢可否取代佐卡夫 ?
冇得比較....當年法國陣式唔需要佢:@_@":

舊 06-17-03, 07:49 PM   #38
馬沙
Mazaghi

引用:

冇得比較....當年法國陣式唔需要佢:@_@":

咁什麼陣式岩簡大帝 ?

舊 06-17-03, 08:00 PM   #39
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

引用:

咁什麼陣式岩簡大帝 ?
好似托迪在羅馬咁打超攻擊中場,i mean成場中場佢話曬事佢發拍個隻就岩佢啦

舊 07-20-03, 07:32 AM   #40
bear bb
Insane Gamer
abc123

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagtingting

bear bb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-03, 09:28 AM   #41
Sebastian veronique
Crazy Gamer

我剩係記得簡東拿射波超大力
嘭嘭聲架
Sebastian veronique 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-03, 01:26 AM   #42
馬沙
Mazaghi

引用:
Originally posted by Zelda :

搞笑

論壇跳轉

現在的時間是 04:20 AM

手機版 | APP版