Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 11-26-10, 10:50 PM   #151
加瑪
God of Gamer
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
28號堆沙做死人
好彩我唔使返...
呢樣要多謝返上次個風

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-10, 07:15 PM   #152
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
的堆沙比賽

影到係唔係好似好多人呢

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 11-28-10 10:42 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-10, 07:36 PM   #153
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
259D係唔係改左..冇左屯門市中心個站

舊 11-30-10, 07:41 PM   #154
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
259D係唔係改左..冇左屯門市中心個站
http://m.kmb.hk/tc/result.html?busno=259D
??你咩時間??
應該仲係非繁忙仲去市中心....?

當62x得繁忙時間開......
http://m.kmb.hk/tc/result.html?busno=62x
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-10, 07:57 PM   #155
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
作者: J+1 查看文章
http://m.kmb.hk/tc/result.html?busno=259D
??你咩時間??
應該仲係非繁忙仲去市中心....?

當62x得繁忙時間開......
http://m.kmb.hk/tc/result.html?busno=62x
唔係新屯門中心喎

係屯門大會堂下面果個站

舊 11-30-10, 08:02 PM   #156
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

咪市中心囉,佢係非繁忙先經市中心.....
你可能要問下d站長...會唔會搬左位.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-30-10, 08:19 PM   #157
nakata
Game Master

註冊日期: Jun 2004
我唔係住屯門,想問華都樓下間卡拉ok有咩人會去唱架?
次次經過都冇人響度.

1.唔夠快
2.跑得慢
3.冇速度
nakata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-10, 09:36 PM   #158
豬級狩獵者
Senior Gamer
殘存亦沒路兵敗如山倒

註冊日期: Apr 2008
259d係唔經市中心於繁忙時間
繁忙時間市中心會有62X往返油塘同市中心
豬級狩獵者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-10, 09:37 PM   #159
豬級狩獵者
Senior Gamer
殘存亦沒路兵敗如山倒

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: nakata 查看文章
我唔係住屯門,想問華都樓下間卡拉ok有咩人會去唱架?
次次經過都冇人響度.
果間野我十幾歲都有去過,而家就唔知啦
豬級狩獵者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-10, 08:27 PM   #160
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

尋日影的~

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-03-10, 10:00 PM   #161
sqling

註冊日期: Sep 2005

究竟呢度攪乜?

此篇文章於 12-03-10 10:04 PM 被 sqling 編輯。
sqling 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-10, 07:30 PM   #162
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

半個鍾之前....

11號有花車巡遊!

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 12-04-10 09:37 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 12-05-10, 11:48 PM   #163
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章

半個鍾之前....

11號有花車巡遊!
19:00係柏麗晚膳中...睇唔到

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-10, 02:00 PM   #164
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
zara在屯門開哦!!
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-10, 04:24 PM   #165
kita
Crazy Gamer

引用:
作者: 芭比添丁 查看文章
zara在屯門開哦!!
嗯嗯, 希望不要只是賣女裝...
kita 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-10, 04:50 PM   #166
Diana

引用:
作者: kita 查看文章
嗯嗯, 希望不要只是賣女裝...
好似有埋H&M,
以後我可能更自閉,唔駛離開屯門了..
舊 12-07-10, 05:02 PM   #167
kita
Crazy Gamer

引用:
好似有埋H&M,
以後我可能更自閉,唔駛離開屯門了..
哈哈!! 對呀, 會開H&M呀!!

如果開埋collect point同埋logon就好了!! 不過屯門市廣場好像都無咩位可以開新店了...

btw, 尋日在chocoolate屯門店買東西, 店員忘了給我i.t. card的10% off... 唔知可唔可以問佢拿番既呢... 蝕左50蚊...

=====
芭比妳張頭像好SWEET呢
舊 12-07-10, 05:10 PM   #168
Diana

引用:
哈哈!! 對呀, 會開H&M呀!!

如果開埋collect point同埋logon就好了!! 不過屯門市廣場好像都無咩位可以開新店了...

btw, 尋日在chocoolate屯門店買東西, 店員忘了給我i.t. card的10% off... 唔知可唔可以問佢拿番既呢... 蝕左50蚊...

=====
芭比妳張頭像好SWEET呢
而家屯市裝修,日日都好迫人>.<
屯市D樓...又會唔會因為名店多左又升升升呢=.="

====
多謝,facebook仲sweet呢~~
舊 12-07-10, 05:17 PM   #169
kita
Crazy Gamer

引用:
而家屯市裝修,日日都好迫人>.<
屯市D樓...又會唔會因為名店多左又升升升呢=.="

====
多謝,facebook仲sweet呢~~
嗯嗯, 人很多, 然後我常常也忘記有些電梯封了... 結果要行樓梯 =o=
屯門越來越旺了...

========

哈哈, 那我可以加妳的facebook嗎?

此篇文章於 12-07-10 05:19 PM 被 kita 編輯。
舊 12-07-10, 05:35 PM   #170
Diana

引用:
嗯嗯, 人很多, 然後我常常也忘記有些電梯封了... 結果要行樓梯 =o=
屯門越來越旺了...

========

哈哈, 那我可以加妳的facebook嗎?
不過裝好了。店多了也不覺得會少人...
還是住村的好...
舊 12-07-10, 06:55 PM   #171
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
估唔到tuen mun都開H&M, zara,終於係市中心都可以買到衫
間zara好似好大間,應該有埋男裝

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-10, 07:18 PM   #172
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
tuen mun友....又向自閉更進一步

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-10, 09:25 PM   #173
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

其實呢.....樓上幾位講d舖頭我一間都唔識?
好出名架???

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-07-10, 09:32 PM   #174
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
其實呢.....樓上幾位講d舖頭我一間都唔識?
好出名架???
應該係喇.....即係又係著唔起既

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-10, 09:55 PM   #175
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
應該係喇.....即係又係著唔起既
做特價時女裝唔駛一百元都有一件
gf成日都買到d又平又好野,不過都係睇彩數
H&M d男裝一d都唔貴
點會買唔起

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之

此篇文章於 12-07-10 10:04 PM 被 jason_kasim 編輯。
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
日漫訂購新topic 2010-11-19[10-11-15order到貨] T.K. T.K.專區 74 01-30-11 03:13 PM
[韓劇] [J2-HD]韓劇:"茶煲老細Coffee House" 25/10/2010~25/11/2010 一至四 22:30~23:30 Busconcamp Neo Entertainment TREND 20 11-25-10 10:35 PM
[作品] Lilam 7-11-2010 ZERO NEKO 照相館研習區 0 11-09-10 03:12 AM
[作品] Jancy 11-7-2010 ZERO NEKO 照相館研習區 0 11-08-10 10:08 AM

現在的時間是 07:54 PM

手機版 | APP版