Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 11-11-10, 11:21 AM   #126
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
今日7點鐘放工,響蔡意橋輕鐵站見到選民力量擺壇,由慢必開咪講嘢,仲有化衡妝既袁彌明 + 3名助手一齊派傳單
袁彌明呢個野同莊c敏蛇鼠一窩
大大聲話lai 模人工化賣弄色相
但係自己又有去隆胸同割雙眼皮?
自打咀巴!! 死港女
影衰哂hk既女仔

舊 11-11-10, 11:47 AM   #127
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: pet3 查看文章
屯門河即係邊 ?
桌爾居 ?
成條臭河都係叫屯門河今次係屯門公園同天后中間
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-10, 12:15 PM   #128
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: Seppie 查看文章
袁彌明呢個野同莊c敏蛇鼠一窩
大大聲話lai 模人工化賣弄色相
但係自己又有去隆胸同割雙眼皮?
自打咀巴!! 死港女
影衰哂hk既女仔
其實我都好唔中意袁彌明...講一套做一套...
行為超港女...不過佢有大把錢,港得起
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-10, 12:49 PM   #129
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: J+1 查看文章
成條臭河都係叫屯門河今次係屯門公園同天后中間
由手機版發出
臭河水上餐廳

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-10, 10:35 PM   #130
sqling

註冊日期: Sep 2005
時代廣場天橋對出近屯門公園大興土木中.

唔係玩單車徑咁驚嚇呀嘛
sqling 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-10, 10:56 PM   #131
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
整屎渠...?
上個禮拜有個展覽講整新屎渠....唔知同呢度有冇關係....我懷疑整好新路會封左原本o個條.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-10, 10:58 PM   #132
sqling

引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
整屎渠...?
上個禮拜有個展覽講整新屎渠....唔知同呢度有冇關係....我懷疑整好新路會封左原本o個條.....
頭先行過望到石春路上面舖左木板

應該係臨時路
舊 11-12-10, 11:05 PM   #133
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

d石春鏟走晒佢啦...阻住來行,,,,

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-13-10, 06:43 PM   #134
sqling

引用:
d石春鏟走晒佢啦...阻住來行,,,,

完全唔知佢想點
舊 11-13-10, 06:46 PM   #135
夢遊

我想係屯門置業邊個位置好?

灣仔返工

Buget 1.6M - 1.8M
夢遊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-10, 07:12 AM   #136
豬級狩獵者
Senior Gamer
殘存亦沒路兵敗如山倒

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: 夢遊 查看文章

灣仔返工

卓爾居……對面個翠林花園或大興花園,
對面有巴士出灣仔,交通方便
豬級狩獵者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-10, 08:15 AM   #137
sqling

引用:
作者: 豬級狩獵者 查看文章
卓爾居……對面個翠林花園或大興花園,
對面有巴士出灣仔,交通方便
卓爾居已經去到4k一尺了

大興花園
舊 11-14-10, 07:45 PM   #138
夢遊

今日去左屯門行左轉,屯門碼頭雖然平但係冇屯門廣場咁方便。。

睇左華都同埋屯門市廣場,不過只有華都岩 BUDGET。@@
舊 11-19-10, 08:14 PM   #139
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

你點搵到去d山......卡啦大興山o個邊.....平常屯門人都應該好難去........

棵樹唔夠高

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-19-10, 08:28 PM   #140
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:

灣仔返工

當然係澤豐, 虹橋 景峰一帶
旺中帶靜, 市價應該平過市中心同華都
最最最緊要一樣o野係o係虹橋上960唔會好似市中心咁隨時連車都上唔到

引用:
你點搵到去d山......卡啦大興山o個邊.....平常屯門人都應該好難去........

where is it?

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-10, 08:49 PM   #141
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

大興花園入面個商場....(花園範圍入面的.....唔係特登過去真係搵都搵唔到....)

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-19-10, 09:00 PM   #142
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
大興花園入面個商場....(花園範圍入面的.....唔係特登過去真係搵都搵唔到....)
o個度仲要十年都唔會行上去一次...

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-10, 11:41 PM   #143
夢遊

引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
最最最緊要一樣o野係o係虹橋上960唔會好似市中心咁隨時連車都上唔到
已經買左華都..@@

不過我返工時間係 10:30 , 都叫避開左繁忙時間

不過今日政府出招可能搞到變負資產姐......
舊 11-20-10, 04:42 PM   #144
sqling

引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
961大會堂上車一定有位坐
舊 11-20-10, 04:51 PM   #145
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
已經買左華都..@@

不過我返工時間係 10:30 , 都叫避開左繁忙時間

不過今日政府出招可能搞到變負資產姐......
咁快人又多個屯門人

你唔拎去炒影響唔大吧.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-20-10, 05:20 PM   #146
夢遊

引用:
作者: sqling 查看文章
961大會堂上車一定有位坐
而家先知原來仲有架 961..@@

雖然係自住但係未住就已經唔見左 10 萬,感覺很不爽.
舊 11-20-10, 07:06 PM   #147
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

俄羅斯!俄羅斯!俄羅斯!俄羅斯!俄羅斯!俄羅斯!俄羅斯!俄羅斯!俄羅斯!

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-25-10, 10:00 PM   #148
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

出年春天點好
死o既死,砍o既砍.....成個範圍o既羊蹄甲

中間排中間兩個唔好傾偈!!!!

37個...

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 11-27-10 09:40 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 11-26-10, 09:26 AM   #149
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 芭比添丁 查看文章
其實我都好唔中意袁彌明...講一套做一套...
行為超港女...不過佢有大把錢,港得起
算啦, 有$ 都唔係大哂
人冇品一樣唔得人尊重

唔ot: 聽聞屯門開h&m, true?

舊 11-26-10, 10:46 PM   #150
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

你無聊嗎??

呢兩日有野................玩

引用:
作者: Seppie 查看文章

唔ot: 聽聞屯門開h&m, true?
係....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
日漫訂購新topic 2010-11-19[10-11-15order到貨] T.K. T.K.專區 74 01-30-11 03:13 PM
[韓劇] [J2-HD]韓劇:"茶煲老細Coffee House" 25/10/2010~25/11/2010 一至四 22:30~23:30 Busconcamp Neo Entertainment TREND 20 11-25-10 10:35 PM
[作品] Lilam 7-11-2010 ZERO NEKO 照相館研習區 0 11-09-10 03:12 AM
[作品] Jancy 11-7-2010 ZERO NEKO 照相館研習區 0 11-08-10 10:08 AM

現在的時間是 01:54 AM

手機版 | APP版