Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-28-05, 03:13 PM   #101
chuntaky
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: PTX-003C
i am looking for all 超魔神龍神+魔神2新星龍神, 騎王, 宇宙界龍神, 龍星丸
and where will i be able to find them?
請問你講日版韓版定港版
chuntaky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-05, 03:33 PM   #102
PTX-003C
God of Gamer
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
大陸老翻/韓版/港版
anything is ok...not日版...way too expensive for me...
best if 韓版, if can't...try 港版...

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-05, 04:05 PM   #103
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
有無幻神號?

舊 02-28-05, 07:25 PM   #104
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
作者: A HoManTin Work
有無幻神號?
幻神號yahoo好似前幾曰完成標

此篇文章於 02-28-05 07:28 PM 被 chuntaky 編輯。
舊 02-28-05, 07:32 PM   #105
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
大陸老翻/韓版/港版
anything is ok...not日版...way too expensive for me...
best if 韓版, if can't...try 港版...
超魔神龍神 NO 日版 ANF 港版
+魔神2新星龍神 我都冇多
, 騎王,YAHOO BID 到$420
宇宙界龍神 ,韓版我想自己儲
, 龍星丸 ,韓版要$300

香港街店好似冇KOREA VERSION SELL
舊 03-01-05, 01:10 AM   #106
PTX-003C
天下第一盲鬼

XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: chuntaky
超魔神龍神 NO 日版 ANF 港版
+魔神2新星龍神 我都冇多
, 騎王,YAHOO BID 到$420
宇宙界龍神 ,韓版我想自己儲
, 龍星丸 ,韓版要$300

香港街店好似冇KOREA VERSION SELL
wut if is 大陸老翻超魔神龍神?

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
舊 03-01-05, 07:48 AM   #107
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
wut if is 大陸老翻超魔神龍神?

what is the meaning ''wut''
唔明
舊 03-01-05, 08:43 AM   #108
PTX-003C
天下第一盲鬼

wut=what
it's a short form we use all the time in msn

舊 03-01-05, 01:15 PM   #109
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
wut=what
it's a short form we use all the time in msn
你是否說你經常到msn討論區講大陸版超魔神
舊 03-01-05, 01:51 PM   #110
PTX-003C
天下第一盲鬼

wut if is 大陸老翻超魔神龍神?=what if is 大陸老翻超魔神龍神?

where will i be able to find 大陸老翻超魔神龍神 in HK?
(sorry..but maybe you need to improve your english a little bit..^^b)

舊 03-01-05, 02:29 PM   #111
dlss23
Junior Member

註冊日期: Feb 2005
引用:
有魔神英雄傳2星界山型號買partly
e.g.龍星丸,黑龍角,新星龍神,新星戰神,夏鬼丸,新星空神,炎神,騎王
和全部宇宙界型號買
total 12 隻
請問韓國邊到有得買?
係唔係週圍都有?
thx
dlss23 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-05, 07:17 PM   #112
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
作者: dlss23
請問韓國邊到有得買?
係唔係週圍都有?
thx
我幾年前買
NOW 睇番過官方網址都沒有魔神產品發售或刊登和介紹
相信已停產
只有一些舊勇者 ,勇者特急個D
我近時去買都係買了他賣靜的魔神
仲要唔齊12隻
冇黑龍角賣

此篇文章於 03-01-05 07:20 PM 被 chuntaky 編輯。
舊 03-02-05, 02:08 AM   #113
PTX-003C
天下第一盲鬼

btw...anyone have a pic of now 超魔神龍神 looks like? (not tigar/sword/leo once)

舊 03-02-05, 01:23 PM   #114
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
btw...anyone have a pic of now 超魔神龍神 looks like? (not tigar/sword/leo once)

PTX-003C 收pm
在pm 中答左你的問題
因為市面沒有大陸翻版宇宙界龍神
大陸翻版宇宙界龍神好耐冇出
不排除佢會唔出
所以我先叫你去遇度找

此篇文章於 03-02-05 01:26 PM 被 chuntaky 編輯。
舊 03-03-05, 06:06 AM   #115
dlss23

引用:
我幾年前買
NOW 睇番過官方網址都沒有魔神產品發售或刊登和介紹
相信已停產
只有一些舊勇者 ,勇者特急個D
我近時去買都係買了他賣靜的魔神
仲要唔齊12隻
冇黑龍角賣
我遲D可能會去韓國玩, 想順便買玩具
舊勇者 ,勇者特急 我都岩
最好有得買魔神產品啦, 你幾年前去買既時候係唔係係普通玩具店就有架啦?

中有一個問題, 我係yahoo見到D魔神同舊版一樣
只係多左個圓圈寫住珍藏版, 請問E種同舊版有咩分別?
同最緊要, 會唔會chai唔到? 邊到有得買?

你有沒MSN呀??
等我有時間可以同你交流下D玩具既問題
舊 03-03-05, 09:53 AM   #116
PTX-003C
天下第一盲鬼

i wanted to ask that too....do you have msn?

舊 03-03-05, 09:41 PM   #117
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
最好有得買魔神產品啦, 你幾年前去買既時候係唔係係普通玩具店就有架啦?

你有沒MSN呀??

交流下D玩具既問題可以add 我icq 講
my icq number 307540333 or send e mail to me:chuntaky@yahoo.com.hk
有MSN messenger and hotmail
但成曰update 失敗
你是否說msn 討論區
yahoo見到D魔神同舊版一樣
只係多左個圓圈寫住珍藏版, E種係翻版
會chai唔到

此篇文章於 03-03-05 10:01 PM 被 chuntaky 編輯。
舊 03-03-05, 09:55 PM   #118
chuntaky
Crazy Gamer

引用:

你有沒MSN呀??
去韓國玩記注帶多D錢去
唔好學我 買左魔神後 買俚隻泰丹dx 就冇錢繼續買
過年好似剛剛出勇者復活計劃,現在see the 官方 web 都冇得賣
仲要俾人炒起
舊勇者 ,勇者特急俾定D心理準備給你,包裝差過曰版好多
現在很難說 近時,幾年前 d 人唔玩玩具顧住打機
現在多左人玩返 又過左幾年 so 未必間間玩具店都有得賣
舊 03-04-05, 02:09 PM   #119
PTX-003C
天下第一盲鬼

包裝差唔緊要<<
agree

舊 03-04-05, 09:32 PM   #120
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
ICQ add左你啦
有沒MSN, 係hotmail messenger呀
因為我好少開ICQ, 所以如果你有MSN就好D啦

如果買新版魔神, 有邊種係同舊既一樣?
我見過大陸版, 但係好似唔係好同
同E家買番以前個D舊魔神, 要幾多錢到??
我icq 都add 左你
我有hotmail e mail
有 msn messenger
hotmail messenger 係甚麼
有沒有web 給我download and setup
以前個D舊魔神至少要一百 要視乎你買邊隻
新版魔神, 沒有一邊種係同舊既一樣
舊既made in japan ,新既一定made in china

此篇文章於 03-04-05 09:39 PM 被 chuntaky 編輯。
舊 03-05-05, 01:18 AM   #121
Mario

註冊日期: Aug 2003
其實我想問下現在日版超魔神係咪已經係香港絕左跡....?
之前行過皆旺見過一次之後就冇再見過了....
Mario 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-05, 01:55 AM   #122
不是藍星人
Neverland

引用:
作者: Mario
懷古間中會有,我見佢地都成日入魔神o既o野返o黎....
我之前都o係o個度買劍王....
不是藍星人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-05, 07:13 AM   #123
dlss23

引用:
我icq 都add 左你
我有hotmail e mail
有 msn messenger
hotmail messenger 係甚麼
有沒有web 給我download and setup
以前個D舊魔神至少要一百 要視乎你買邊隻
新版魔神, 沒有一邊種係同舊既一樣
舊既made in japan ,新既一定made in china
http://messenger.msn.com.hk/
你去個度see下
如果可以, 其實我想買番全部既魔神
以前細過我有好多架, 不過而家都唔知去左邊.......
韓國魔神nei? 同舊版有咩分別??
如果買番舊版魔神, 我一定唔寫得chai, 只係羅黎擺
舊 03-05-05, 07:32 AM   #124
dlss23

引用:
作者: Mario
皆旺係邊到架??
舊 03-05-05, 07:33 AM   #125
dlss23

引用:
作者: etkwok
懷古間中會有,我見佢地都成日入魔神o既o野返o黎....
我之前都o係o個度買劍王....
wah, 要幾多錢呀??
五百得唔得??

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:41 AM

手機版 | APP版