Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24  ... 最後
電視遊戲討論版>SD Gundam G Generation Cross Rays | PS4, NS, PC | 「決定版」3月25日推出
雷火武 08:21 AM 11-30-19
你地入完code點拎特典道具?
pet3 12:43 PM 11-30-19
作者: 雷火武:
你地入完code點拎特典道具?
道具的話是安裝完進遊戲直接去了
捕獲表

你會不會是進遊戲再dl
所以未安裝
結束遊戲一次先會安裝
Sar8 03:46 PM 11-30-19
多魯基斯4部D動作真係好多

1有特殊迴避演出,1EW反而冇
知世公主 05:38 PM 11-30-19
作者: pet3:
道具的話是安裝完進遊戲直接去了
捕獲表

你會不會是進遊戲再dl
所以未安裝
結束遊戲一次先會安裝
乜唔係有機送咩,但唔見有
(=v=)b 08:10 PM 11-30-19
作者: Sar8:

今次多魯基斯3 set弱左~之前3圍唔會同wing zero爭咁遠~
Sar8 09:05 PM 11-30-19
作者: 知世公主:
乜唔係有機送咩,但唔見有
單眼仔要自己整
不過好平
紫紅豆 09:38 PM 11-30-19
有沒有那關勝後可多些現金,想換戰艦但好貴,下下十幾萬以上
Sar8 10:40 PM 11-30-19
作者: 紫紅豆:
好似係整到觀星者之後8部進化到SF再解體賣出去快D
ouki 10:48 PM 11-30-19
有冇人知現在仲有冇人物等級影響機體升級點數
pet3 11:12 PM 11-30-19
作者: ouki:
有冇人知現在仲有冇人物等級影響機體升級點數
這集應該沒影響

op 也好像變成任買
Fio 10:10 AM 12-01-19

多2出劍型到呢。。。
麥C 11:53 AM 12-01-19
買了幾日都冇咩時間打
都係開機出一出派遣任務同開發
今日發現.....只打過4關
但已經又sf又00又多基3.......
魔靈娘 12:43 PM 12-01-19
作者: 麥C:
買了幾日都冇咩時間打
都係開機出一出派遣任務同開發
今日發現.....只打過4關
但已經又sf又00又多基3.......
今集真的很微妙
無繼承試玩,每關都睇劇情慢慢打,又睇下戰鬥動畫,一關都要1小時多D
計埋派遣同開發,一日只夠時間打一關

早上坐車,派遣第3、4隊,開始攻略一關,然後斷斷續續到夜晚打完一關,收派遣並派遣第1,2,3隊,訓覺,loop

我而家先第6關,已經2隊勁機要開hard 玩,可能loop多幾日就要轉ex玩

一日打一關,要爆機咪成個幾月
pet3 01:36 PM 12-01-19
作者: 魔靈娘:
今集真的很微妙
無繼承試玩,每關都睇劇情慢慢打,又睇下戰鬥動畫,一關都要1小時多D
計埋派遣同開發,一日只夠時間打一關

早上坐車,派遣第3、4隊,開始攻略一關,然後斷斷續續到夜晚打完一關,收派遣並派遣第1,2,3隊,訓覺,loop

我而家先第6關,已經2隊勁機要開hard 玩,可能loop多幾日就要轉ex玩

一日打一關,要爆機咪成個幾月
好正常

我都係咁

但不看戰鬥 不看劇情的話
4日左右就白金
jeffyen83 03:03 PM 12-01-19
上次玩呢個系列已經係ps2,想問係未仲甘易打?
好想佢再出ps2隻亂鬥
雷火武 03:49 PM 12-01-19
Seed 第9關
盡量捉
我玩hard,完場6萬加賣機34萬
一場40萬
紫紅豆 03:49 PM 12-01-19
作者: jeffyen83:
好想佢再出ps2隻亂鬥
看手上是什麼機體,我一開始先打鐡血篇,不易過關,[普通級],
敵人對光學武器有減威力,跟着開發和換機,怎知有些越換越差,[渣古類]
紫紅豆 03:51 PM 12-01-19
作者: 雷火武:
Seed 第9關
盡量捉
我玩hard,完場6萬加賣機34萬
一場40萬
我打鐵血篇先,所以有些惡打[普通]
Sar8 04:17 PM 12-01-19
作者: jeffyen83:
好想佢再出ps2隻亂鬥
比PS2仲易玩
而家只係一隻育成驚
Heaven 04:30 PM 12-01-19
看手上是什麼機體,我一開始先打鐡血篇,不易過關,[普通級],
敵人對光學武器有減威力,跟着開發和換機,怎知有些越換越差,[渣古類]
我係鐵血先入坑隻game 成日要幾隻圍對家一隻 成隊打到就爆就爆咁。。。
由手機版發出
Sar8 04:40 PM 12-01-19
初期打鐵血好難挨
佢地被動-3500 beam dmg仲要無成本
建議由SEED開始
jeffyen83 05:53 PM 12-01-19

比PS2仲易玩
而家只係一隻育成驚
好,唔該2位
上網睇過有00同鐵血外傳,00仲要有雪崩
呢2套都係我近年鐘意既系列
刷完劍盾,應該就入呢隻
雷火武 06:48 PM 12-01-19
Just communication
咁多年來都好想知
佢點解會唱做com mun ca ni tion
係咪唱錯左定係特登唱成咁
捲毛老爺 10:09 PM 12-01-19
唔計ELS OO
開零式既艾比安(EW) 同 甩毛W(EW)勁到呢...
多3反而變左普通機一隻
Sar8 10:10 PM 12-01-19
SEED果D重點位都冇哂
沙漠之虎/
阿斯蘭同卡加莉荒島/
最尾穋未打天帝就頂炮,大天使冇發炮尾刀主天使
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24  ... 最後

返回主題版面