Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 13 413 463 503 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 523 563 613 1013 1513  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
T.K. 02:44 PM 03-26-16
正常未難j up囉
T.K. 03:15 PM 03-26-16
http://www.nicovideo.jp/watch/sm28500283
四分鐘cm
supermanlady 05:00 PM 03-26-16
実物大のエクスカリバー
作者: :
実物大シールド
盾の横には、本作のマスコット的存在であるフォウさん

北条加蓮 05:03 PM 03-26-16
https://twitter.com/keitarout/status/713607717315686400
點解
T.K. 05:19 PM 03-26-16
酬金問題。
叫高橋表演寶具五!
大破人間 05:23 PM 03-26-16
作者: supermanlady:
実物大のエクスカリバー

実物大シールド

盾の横には、本作のマスコット的存在であるフォウさん
實物大...

那麼是旁邊的COSPLAYER太小隻
還是遊戲中的盾妹太巨....

盾的中心點握把要和腰齊高才拿得起來吧...
蛋撻王子 05:28 PM 03-26-16
老實講
我覺得靈基滿張圖係可以期待既
蛋撻王子 05:29 PM 03-26-16
作者: 大破人間:
實物大...

UM..
個實物有野"朗"起左既
北条加蓮 05:32 PM 03-26-16
作者: 大破人間:
實物大...

都塞唔到4君入去,再現度太低
caelum 06:17 PM 03-26-16
billy仔應該係過完5章送既3星?

其實1-2星會唔會再加新角色...
Dor 06:50 PM 03-26-16
高橋你可以俾心機執番好FGO 張立繪嗎

鈴蘭 10:34 PM 03-26-16
作者: T.K.:
http://www.nicovideo.jp/watch/sm28500283
四分鐘cm
北米神話大戰(インド)
bbbbbbbbbbbbbb
鈴蘭 10:40 PM 03-26-16
作者: caelum:
billy仔應該係過完5章送既3星?

其實1-2星會唔會再加新角色...
我而家好希望一二星會加角色 次次見到低星廚用黎用去都係果幾隻覺得佢好慘
北条加蓮 11:17 PM 03-26-16
作者: 鈴蘭:
我而家好希望一二星會加角色 次次見到低星廚用黎用去都係果幾隻覺得佢好慘
可以但請羅馬血斧一類限定
如果師匠同今次lovely先輩級數做一二星太弱要守倉叫人情何以堪
鈴蘭 11:18 PM 03-26-16
暫時覺得自己好安全
鈴蘭 11:19 PM 03-26-16
作者: Noi Aruto:
可以但請羅馬血斧一類限定
如果師匠同今次lovely先輩級數做一二星太弱要守倉叫人情何以堪
小型英雄大把傳說可以用啦
最緊要係加左低星Saber先
T.K. 12:20 AM 03-27-16

w
T.K. 12:34 AM 03-27-16

gingq7 12:34 AM 03-27-16
點解唔用呢張做立繪算...我唔介意單色
Dor 09:49 AM 03-27-16

尋晚終於將蒙羅麗莎畢業
鐵之侍 10:27 AM 03-27-16
戰狼300 新增技能(全體紅卡強化3 回合) 很有用,可以考慮練練呢
蛋撻王子 11:28 AM 03-27-16
作者: T.K.:
w
唔知應該由邊到開始吐糟好wwww

作者: 鐵之侍:
戰狼300 新增技能(全體紅卡強化3 回合) 很有用,可以考慮練練呢
1級15%
10級25%

真係好勁

依家勁期待聽日布狄卡同瑪爾大會整D咩比佢地
蛋撻王子 11:32 AM 03-27-16
【カルデア広報局より】
AnimeJapan2016のREDステージにて13時35分より開催される『Fate Project 2016』ステージはニコ生でも配信!FateGOの最新情報の発表も!視聴はこちらから https://t.co/oRCCI1dWZu #fatego

http://live.nicovideo.jp/gate/lv256506519

咦..一陣有生放送睇

係FATE PROJECT既新情報
但運營話會有埋FGO情報
雖然我覺得應該唔會有咩特別野
GN00508771 11:41 AM 03-27-16
正路:第5章教科書式說明宣傳
意外:實裝日期、英靈情報
驚喜?:第二彈合作發表
蛋撻王子 12:10 PM 03-27-16
作者: GN00508771:
正路:第5章教科書式說明宣傳
意外:實裝日期、英靈情報
驚喜?:第二彈合作發表
如果根據師兄既講法
應該係教科書式無誤架啦~

我覺得佢主要應該係
1. fate extella
2. fgo五章
3. hf (可能)
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 13 413 463 503 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 523 563 613 1013 1513  ... 最後

返回主題版面