Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-23-04, 04:46 PM   #1
cloud
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsteve_ho110
有冇人玩過Breath of Fire5(PS2)?

呢隻game係我暫時玩過既的RPG最難玩的一隻.......
想Save果時 又要找item........
又要成日give up.........SOL.......重玩某D地方.......
之前的Breath of Fire4好正ga.......
有冇人爆左機

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-04, 04:51 PM   #2
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

爆o左Breath of Fire4 only
BoF IV is very good!

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-04, 04:54 PM   #3
Rugawa
Insane Gamer
百式制霸~!

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: cloud
呢隻game係我暫時玩過既的RPG最難玩的一隻.......
想Save果時 又要找item........
又要成日give up.........SOL.......重玩某D地方.......
之前的Breath of Fire4好正ga.......
有冇人爆左機
我鍾意難玩啊!但當時唔LIKE佢人設冇買
平的話我都想玩番,唔知而家賣幾錢

WoW世界專殺攔路鼠雜兵一名
ID:Rugawa
class:Orc shaman
Rugawa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-04, 05:10 PM   #4
cloud

引用:
作者: Rugawa
我鍾意難玩啊!但當時唔LIKE佢人設冇買
平的話我都想玩番,唔知而家賣幾錢
我果時買$100(一手),係2月果陣買~
我諗E 家都好平掛

舊 07-23-04, 05:45 PM   #5
money
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
認同,bof 4真係幾好玩,game player本bof4攻略都仲keep住

舊 07-23-04, 05:49 PM   #6
cloud

引用:
作者: money
認同,bof 4真係幾好玩,game player本bof4攻略都仲keep住
我都有本攻略wor~~!仲好新淨

舊 07-23-04, 06:01 PM   #7
money
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
引用:
我都有本攻略wor~~!仲好新淨
我bof1-3未玩過,見到game player做呢隻game既宣傳,就買左番黎玩,果然真係幾好玩 個最後boss(第二個主角)真係好難打..打左十幾次先ko佢

舊 07-23-04, 06:03 PM   #8
SherMan

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagSherMan CM
我都有玩...

唔可以成日變龍覺得好無癮
SherMan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-04, 06:34 PM   #9
~_~
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDvieri_kenshiro
bof 3 sin good......bof 4 is play easy,i want to buy 5...who know where hv sell??
~_~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-04, 09:32 PM   #10
cloud

引用:
作者: 子龍
我都有玩...

唔可以成日變龍覺得好無癮
完成左未

舊 07-23-04, 10:03 PM   #11
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
bof V 唔算好難
第一次玩時淨係最後幾戰先變身,
爆左先發覺唔洗咁慳
打到member未?
member ge 'AT field' 好麻煩

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-04, 11:07 PM   #12
SherMan

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagSherMan CM
引用:
完成左未
未完成就覺得悶,賣埋
SherMan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-04, 11:48 PM   #13
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
1-4都好玩架....
5我就真係接受唔到啦...

舊 07-23-04, 11:51 PM   #14
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
最緊要係人設...
要我洗幾舊水買咁既人設真係唔得

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-04, 12:17 AM   #15
銀色流星
疾 風 迅 雷

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: money
我當佢係收藏品咁收藏

舊 07-24-04, 12:23 AM   #16
銀色流星
疾 風 迅 雷

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: ~_~
bof 3 sin good......bof 4 is play easy,i want to buy 5...who know where hv sell??
I like BOF 3 very much, too......because it is first RPG which I played.

舊 07-25-04, 03:31 PM   #17
燎原-火
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2002
bof4我想玩番

隻game要攻略先玩得掂嗎?

好似要拜師學藝

我個陣見隻game畫面好沈悶下,好快就訓著而放棄....

舊 07-25-04, 09:18 PM   #18
廢人
The One

我都係鐘意2多d

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-04, 09:20 PM   #19
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: Rance
1-4都好玩架....
5我就真係接受唔到啦...
同意...
1-4我都爆左, 幾好玩
5玩了幾下就放低了...
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-04, 05:50 AM   #20
endymion
ハン・イェスル

唔記得爆左三次定四次。。。BoF5最後段片幾好.不過唔係FANS就可以當無出過

BoF都係2、4好

舊 07-26-04, 09:46 AM   #21
minolta
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
我個時買都係一百蚊… 好似加多十蚊定廿蚊就連埋原裝攻略!
我都係至在買黎儲下! 話曬都係當作大作!
minolta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-04, 11:05 PM   #22
燎原-火

龍之戰士4係唔係出過中文版??

舊 07-26-04, 11:11 PM   #23
wai
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 燎原-火
龍之戰士4係唔係出過中文版??
電腦版有出....依家仲有得賣! 但本攻略好Q貴!
wai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-04, 11:25 PM   #24
燎原-火

引用:
作者: wai

未見過有喎

咁奇?

呢隻game需要攻略嗎?

舊 07-26-04, 11:29 PM   #25
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: wai
3記得係有出, 但4都有!? 未見過wo
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 03:26 AM

手機版 | APP版