Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-21-07, 09:58 PM   #151
Tano
God of Gamer
嫑憅

註冊日期: Jun 2004

值得高興

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-07, 05:37 PM   #152
堂我流
Insane Gamer
-廚術-

註冊日期: Sep 2005
請問.....Q-STEER O既 Skyline GT-R (KPGC10) 果個藍色o既輪胎有咩用?

TESTING
堂我流 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-07, 10:18 PM   #153
Tano
嫑憅

引用:
作者: 堂我流 查看文章
請問.....Q-STEER O既 Skyline GT-R (KPGC10) 果個藍色o既輪胎有咩用?
我就咁玩
http://www.youtube.com/watch?v=R8L1TbVAdSY

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 07-08-07, 07:33 AM   #154
堂我流
-廚術-

wa!!!
原來係玩"線"胎ga?
你有無興趣將部車改裝成 激鬥戰車?

TESTING
舊 07-08-07, 11:11 AM   #155
D.SANJI

註冊日期: Jul 2002
我想問下Q-STEER有無得換band?
係offical見到有2部RX8,但係個band唔同,又唔想買多部為個控...
D.SANJI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-07, 12:27 PM   #156
堂我流
-廚術-

引用:
作者: D.SANJI 查看文章
我想問下Q-STEER有無得換band?
係offical見到有2部RX8,但係個band唔同,又唔想買多部為個控...
雖然我唔可以正面咁答你.不過我可以講o既係 .....
個搖控器本身可以將自己o既band 調節為A,B,C,或D.所以你可以一個搖控器 個別咁控搖唔同O既車.
而車本身係可以調節band為[A或B],或者[C或D]
多一個 搖控器 咪當後備囉.亦可以比朋友一齊玩.

TESTING
舊 07-08-07, 12:36 PM   #157
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
http://www.takaratomy.co.jp/products...q-deck-system/

...舊瓶舊酒????

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-07, 01:03 PM   #158
堂我流
-廚術-

引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
oh.shxt.......激鬥戰車真係有可能發生的.......orz

TESTING
舊 07-08-07, 11:23 PM   #159
D.SANJI

引用:
雖然我唔可以正面咁答你.不過我可以講o既係 .....
個搖控器本身可以將自己o既band 調節為A,B,C,或D.所以你可以一個搖控器 個別咁控搖唔同O既車.
而車本身係可以調節band為[A或B],或者[C或D]
多一個 搖控器 咪當後備囉.亦可以比朋友一齊玩.
唔該~因為我未有Q-STEER~
架RX8好吸引我 我打乜車game都係用佢
舊 07-09-07, 05:46 PM   #160
堂我流
-廚術-

求救!!
我架頭交字D套裝o既 AE86 壞左 orz...
個情況係架車左轉唔到,有時仲會收唔到訊號.已經check左係車本身o既問題,而唔係搖控器有問題.
唔知有無版友與到類似問題........
架車係咪已經打左柴?.......orz

TESTING
舊 07-09-07, 10:12 PM   #161
Tano
嫑憅

引用:
作者: D.SANJI 查看文章
唔該~因為我未有Q-STEER~
架RX8好吸引我 我打乜車game都係用佢

MAZDASPEED A-SPEC啱唔啱?

引用:
係新不如舊
外型上真係

引用:
求救!!
我架頭交字D套裝o既 AE86 壞左 orz...
個情況係架車左轉唔到,有時仲會收唔到訊號.已經check左係車本身o既問題,而唔係搖控器有問題.
唔知有無版友與到類似問題........
架車係咪已經打左柴?.......orz
試吓換粒新電再玩

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 07-10-07, 02:35 AM   #162
D.SANJI

引用:
作者: Tano 查看文章

MAZDASPEED A-SPEC啱唔啱?

係新不如舊
外型上真係

試吓換粒新電再玩
無錯
我星5去吉吉島同太古城睇下
舊 07-10-07, 06:11 AM   #163
堂我流
-廚術-

引用:
作者: Tano 查看文章

試吓換粒新電再玩
咩都試晒濟....換左電都係無改善....
我諗真係可以宣佈佢真係打左柴...

有無d讀 Double E o既人可以幫手呀?

TESTING
舊 07-10-07, 07:17 AM   #164
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
oh.shxt.......激鬥戰車真係有可能發生的.......orz
算啦....

N年前出過一炸類似嘅野
有無人玩過 Perfect Choro Q?
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-07, 10:02 PM   #165
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

o岩用

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-06-07, 11:21 PM   #166
Tano
嫑憅

越出越靚

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 08-19-07, 07:22 AM   #167
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

又有毒物.....
http://www.takaratomy.co.jp/products...iya/index.html

轉左代理真係唔同晒....d舊瓶舊酒都已經通街有得賣....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 08-19-07 07:39 AM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 09-30-07, 04:57 PM   #168
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

http://www.takaratomy.co.jp/products/qsky/index2.html

都係Q系?

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-02-07, 10:58 AM   #169
Tano
嫑憅

引用:
得個名係

好頂癮

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 10-31-07, 10:56 PM   #170
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

假的不過貼呢邊好似貼切過扭旦topic吧

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-19-07, 11:21 PM   #171
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

http://www.amazon.co.jp/%E3%82%BF%E3...5484767&sr=1-2

應該差唔多見街囉呵?

http://www.takaratomy.co.jp/products...skyline01.html
毒物啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 11-19-07 11:25 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 12-23-07, 11:14 PM   #172
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

4wd 係社團見到有啦~不過成13x.......

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-23-07, 11:42 PM   #173
snowman
┌───────┐
Ben 10

註冊日期: Jun 2002
請問有冇出過toyota echo?

舊 12-26-07, 10:54 AM   #174
q^__^p
Hobby收集者

註冊日期: Dec 2002
The Honet入手,車身同背面packing都好正~
q^__^p 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-07, 02:50 PM   #175
JanHoJan
Junior Member

註冊日期: May 2007
引用:
作者: q^__^p 查看文章
The Honet入手,車身同背面packing都好正~
o~~~
great news~~~
where and how much~?
JanHoJan 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:07 AM

手機版 | APP版