Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14
電視遊戲討論版>日本Amazon遊戲送海外 ?! 業界生態大影響
大覺屋師真 11:17 AM 04-27-18
依排係傻咗喎
明明之前送嘅野(game同其他野都係)依家突然又唔送
懶搞集運...等多排睇下會唔會又送得返
高級嘍囉 11:20 AM 04-27-18
作者: osmium:
唔知 Amazon 又做乜.. 落左單 3 日, 全部野都有現貨, 唔知做乜咁肯 ship....
由手機版發出
日亞系統可能有問題,我有兩個之前預訂嘅order個status係未出貨,但我已經收到。
harakuma 12:06 PM 04-27-18
作者: 高級嘍囉:
日亞系統可能有問題,我有兩個之前預訂嘅order個status係未出貨,但我已經收到。
我都有咁既情況, 算係第一次見.

收咗貨好幾日, 仲可以玩嘢試下cancel, 但佢會話手續完成咗cancel不能.

PS
因為我用DHL, 所以DHL有EMAIL告之號碼, 可以自己去Track, 如果用平價郵寄就可能見唔到個號碼
高級嘍囉 03:34 PM 04-27-18
作者: harakuma:
我都有咁既情況, 算係第一次見.

收咗貨好幾日, 仲可以玩嘢試下cancel, 但佢會話手續完成咗cancel不能.

PS
因為我用DHL, 所以DHL有EMAIL告之號碼, 可以自己去Track, 如果用平價郵寄就可能見唔到個號碼
平價郵寄派送當日都會出email通知,都有tracking number。
andyng111 07:08 PM 05-22-18
有無人知amazon jp 點解ns minecraft 唔送海外?
庵野迷 04:37 PM 05-30-18
最近乜事? 模型, 書, CD都送香港
PS4 Spider-man, Battlefield V 啱啱開訂都唔送
Rance 05:57 PM 05-30-18
而家好多新game一開唔送,要等一頭半個月先肯送

Tapatalk を使用して私の F8332 から送信
安安 07:38 PM 06-22-18
美國高等法院裁定 網店須繳銷售稅 亞馬遜股價挫
http://www2.hkej.com/instantnews/int...83%B9%E6%8C%AB

作者: :
新裁決也要求任何通過網上零售渠道出售貨物的第三方商家,同樣須要繳交銷售稅。
亞馬遜在有關裁決前已依據法律,在45個被要求繳交銷售稅的州份及哥倫比亞州,向顧客徵收銷售稅。
但市場原本也存在漏洞,即由第三方寄售的貨物無須繳稅,新法例相信有助堵塞相關漏洞。

STRIFE 07:51 PM 06-22-18
Shit,咁就堅大獲
高級嘍囉 12:21 PM 09-18-19
唔小心發現咗Amazon Japan依家連第三方出售嘅嘢都可以寄出到香港。不過唔係全部都得,要落order時先知得唔得,而且冇得退稅。

試咗隻PS3機戰外傳,已經用AmazonGlobal 海外配送(エコノミー)寄出咗。
padage 02:44 PM 09-18-19
希望部世嘉MD mini準時出貨
安安 02:42 AM 09-25-20
https://www.amazon.com/luna/landing-page
Amazon Luna – Cloud gaming service

第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14

返回主題版面