Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 08-03-04, 05:41 PM   #801
Rosicky
God of Gamer
我愛攝影

註冊日期: Oct 2002
XBox Live GamertagykcisoR
幾點打烊架?

英雄聯盟: Rosicky
Rosicky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-04, 05:46 PM   #802
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 小恐
有人拎左jay未呢?
訂台灣水貨既人有得拎未?_?
明天先到貨!(4/8)

引用:
作者: 0229
請問港版同台版有咩分別呢?
我認為沒分別!

引用:
作者: 松本秀人
幾點打烊架?
P.1 有寫!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-04, 10:24 PM   #803
popstars
Game Master

註冊日期: Dec 2001
台灣版有冇寫真集送?
popstars 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-04, 11:46 PM   #804
驚寂
Game Master

註冊日期: Jul 2004
天音個姐姐話台灣版音質靚d
驚寂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-04, 11:59 PM   #805
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 驚寂
仲貴d tim

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-04, 12:30 AM   #806
JACKY
Moderator

XBox Live Gamertagkeijackyhk
引用:
姐姐一向都係咁講
我都聽過好多次

To KIM

其實用咩水平既HIFI 先聽得出台灣版同香港版的分別
因為真係聽唔出有咩分別

需唔需要換條高質喇叭線先聽到

P.S. 不過台灣版包裝同印刷係好過香港版, 所以都係儲台灣版好D

舊 08-04-04, 12:36 AM   #807
BeBop
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: JACKY
Skip
我都想知道點先聽得出!
BeBop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-04, 01:35 AM   #808
Rosicky
我愛攝影

註冊日期: Oct 2002
XBox Live GamertagykcisoR
10點鐘到去拎...
又係見番上次個同事
同埋佢身旁有一個人...都唔知邊個來的

我穿綠色衫..身邊有位穿列斯球衣的朋友..

英雄聯盟: Rosicky
Rosicky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-04, 09:35 AM   #809
t-cup
Moderator
CD-ROM

3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
靚仔收小d
靚仔受貴o的

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-04, 01:27 PM   #810
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: JACKY
姐姐一向都係咁講
我都聽過好多次
To KIM
其實用咩水平既HIFI 先聽得出台灣版同香港版的分別
因為真係聽唔出有咩分別

需唔需要換條高質喇叭線先聽到
P.S. 不過台灣版包裝同印刷係好過香港版, 所以都係儲台灣版好D
高音咸, 中音苦, 低音怪........
奇實主要係呢本野同HK版有不同!

引用:
作者: popstars
台灣版有冇寫真集送?
有!

引用:
可能佢聽得出啦!

引用:
作者: masaki
仲貴d tim
叫你地不用SIDE$啦!

引用:
作者: popstars
台灣版有冇寫真集送?
有!

此篇文章於 08-04-04 01:32 PM 被 KIM 編輯。
舊 08-04-04, 01:56 PM   #811
貓仔1031
Game Master

註冊日期: Sep 2002
o岩o岩o係天音買o左7里香港版..
但係要加10蚊先有poster....x_x
貓仔1031 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-04, 01:59 PM   #812
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 貓仔1031
o岩o岩o係天音買o左7里香港版..
但係要加10蚊先有poster....x_x
海報呢味野不是間間有呀~

舊 08-04-04, 02:16 PM   #813
fantasy
Insane Gamer
紳士(女權主義信奉者)

註冊日期: Sep 2003
http://global.yesasia.com/b5/PrdDept...j/version-all/

http://global.yesasia.com/b5/PrdDept...j/version-all/

想問這幾個賣多少$
exam後過來買
i have member card
thanks

林志玲唔係好索!!!係激索

努力中, 希望追求成功

我方展博要發達!我方展博要做億萬富豪!
fantasy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-04, 02:17 PM   #814
KIM
GAF足球隊金虎拾號

多謝先! 一次過可以平多d!

舊 08-04-04, 02:20 PM   #815
fantasy
紳士(女權主義信奉者)

引用:
作者: KIM
多謝先! 一次過可以平多d!
example: UH1= US$27.99 in yesasia
天音大概多少??
thanks

努力中, 希望追求成功

舊 08-04-04, 02:24 PM   #816
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: fantasy
example: UH1= US$27.99 in yesasia
天音大概多少??
thanks
不跟呢d的!
是跟熱賣情況~
應該可能會再平d!

舊 08-04-04, 02:27 PM   #817
fantasy
紳士(女權主義信奉者)

引用:
不跟呢d的!
是跟熱賣情況~
應該可能會再平d!

咁放心了
exam後上來
thx to you first

積奇

努力中, 希望追求成功

舊 08-04-04, 02:30 PM   #818
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: fantasy
積奇
???你又叫積奇~

舊 08-04-04, 02:53 PM   #819
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
聽日先上來拎台版JAY....
不過驚冇哂海報呀.....可唔可以留番一張俾我...>
同埋幫人問.....

Coco d'Or
呢隻日文碟既初回限定版天音有冇..?
歌手:hiro

THX~

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝

此篇文章於 08-04-04 02:55 PM 被 W!LL 編輯。
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-04, 02:55 PM   #820
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 小恐
聽日先上來拎台版JAY....
不過驚冇哂海報呀.....可唔可以留番一張俾我...> Coco d'Or
呢隻日文碟既初回限定版天音有冇..?
歌手:hiro

THX~
有足夠的~

好似冇, 要問下先!

此篇文章於 08-04-04 03:09 PM 被 KIM 編輯。
舊 08-04-04, 02:57 PM   #821
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
有足夠的~
好好,thx~