Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
~清談館~>I ♥ 屯門 (我真係好撚鐘意屯門)
Squall-Lucifer 08:05 PM 06-06-15
過去之一

過去之二

過去之三

過去之四

_______
Edit:
更改topic名為2015~17

_______
Edit:
更改topic名為"I ♥ 屯門 (我真係好撚鐘意屯門)"
捲毛老爺 08:06 PM 06-06-15
置樂'玉林苑' 個位裝修中 有冇人知咩行業?
亍 ◣ 08:15 PM 06-06-15
終於開始到新topic

不過好似差一喎

仲有而家好似冇左過千要開新topic
亍 ◣ 08:20 PM 06-06-15
作者: 捲毛老爺:
唔知...不過只係想知個新場想點....之後個正門位又拆到爛晒

而且旁邊又多間....

Squall-Lucifer 08:50 PM 06-06-15
作者: 亍 ◣:
終於開始到新topic

不過好似差一喎

仲有而家好似冇左過千要開新topic
隨便啦,齊頭一K POST剛剛好,而且習慣了開新串
pet3 11:47 AM 06-09-15
良景爭鮮左成幾個月都開唔到.....
Squall-Lucifer 02:12 PM 06-09-15
作者: pet3:
良景爭鮮左成幾個月都開唔到.....
有沒在圍板上貼上何時開張的公告?會否是牌照問題?
david 02:14 PM 06-09-15
置樂淪陷了
Squall-Lucifer 02:33 PM 06-09-15
應該被攻陷了一半了,先不說蔡章閣對面,M記那邊,連置樂花園那邊都有點即將改變的味道了
J+1 03:11 PM 06-09-15
所以個新場最後變成咩會係一個決定指標....
如果成功了旁邊三寶就檸樂.....
由手機版發出
Terrier 10:35 PM 06-09-15
有冇人知建生間臺味冰點係執定裝修.....
樓下冇左呢間差好遠
pet3 08:08 AM 06-10-15
作者: Squall-Lucifer:
有沒在圍板上貼上何時開張的公告?會否是牌照問題?
得一張裝修許可
david 12:42 PM 06-10-15
屯門居民擬覆核 阻軍營建豪宅

http://hk.apple.nextmedia.com/news/a...50610/19179095

GDP=真理
raidou 03:26 PM 06-10-15
作者: Terrier:
有冇人知建生間臺味冰點係執定裝修.....
樓下冇左呢間差好遠
裝修,今日見佢終於掛布話內部裝修
now_loading 01:32 PM 06-12-15
作者: 捲毛老爺:
https://www.youtube.com/watch?v=q_T2MlAvPjo

都幾旺, 咁都做唔住交租,
呢間D野都好食, 置樂除左唐順興, 重可以去邊買燒味?

上面個所謂商場, 住屯門都估到一定變死場
同深之都一樣
pet3 06:19 PM 06-15-15
良景爭鮮6月27試業
fhdelibird 10:41 PM 06-15-15
樓下友愛商場裝修完開放,估唔到連冒險樂園都走埋過來
陸奧 貴志 10:41 PM 06-15-15
作者: fhdelibird:
樓下友愛商場裝修完開放,估唔到連冒險樂園都走埋過來
良景都有.....
亍 ◣ 10:45 PM 06-15-15
作者: now_loading:

上面個所謂商場, 住屯門都估到一定變死場
同深之都一樣
而家咁睇個場開唔開得成都係一個問題....可能同域多利相同下場
捲毛老爺 11:40 PM 06-16-15
查實真係好想問下

到底 港鐵d高層諗緊咩

好多個丁丁站 都放個"教學員" 教人玩"巨大轉珠機"

熱死&企死係度個位"教學員" [8點鐘都仲企係度]

但其實咁樣 企個人係度 冇人會埋去囉...
亍 ◣ 06:36 AM 06-17-15
增加就業唔好咩?
Squall-Lucifer 05:36 PM 06-17-15
友愛商場將會開KFC、Pizzahut、大眾書局…
T.K. 09:27 PM 06-21-15
以前安定友愛食野平到喊,而家貴到喊
Squall-Lucifer 10:14 PM 06-21-15
作者: T.K.:
以前安定友愛食野平到喊,而家貴到喊
要便宜的話要去發發,但不知道它可以做多久
T.K. 10:18 PM 06-21-15
發發都過三十勒
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面